Guciolucky to nie moje ramy ,wcześniej już te prace zostały wymyślone i nie tylko SS je nazywał
http://www.wedkarz.p...pp/article/2113 ,nikt nie traktuje twórców jak lunatyków ,ja uważam że praca woblera jest ważna więc się o nią pytam a skoro kogoś to denerwuje a robi woblery to sam sobie dopowiedz :-) ,proste pytanie jak pracuje te np. 5 woblerów i powinna być odpowiedź tak i tak albo nie wiem hahahah i nie chodzi mi nigdy gdy pytam o M czy W tylko po prostu o pracę podstawową X , Y ,V.
Tak jak napisałeś dawno temu powstawały ale przez niektórych te nieudane były chowane i nigdy nie pokazywane i nadal tak jest :-).
Żadnych prawidłowości nie będziemy tu ustalać ,przynajmniej ja nie zamierzam ,osoby ,które zamówiły u mnie woblery o określonej pracy mogą się wypowiedzieć ,po za tym za chwilę będzie więcej osób ,które zrobią ci na zamówienie V,Y,X bez problemu ,spójrz np. na wątek Woblery Romana Sidło
,kilka osób jeszcze już zaczęło się bawić hahahah w świadome robienie wobków :-) ,prawdopodobnie nie bedziesz musiał czekać do wiosny :-):-);_0
Ej no trzymajcie mnie
Jeżeli twierdzisz że świadome robienie wobków to tylko z połówek to nie wiem kto Ciebie UŚWIADAMIAŁ...
Ty chyba jesteś nieświadomy tego co piszesz..