:-)
Woblery T.Świderski
#1141 OFFLINE
#1142 OFFLINE
Napisano 24 luty 2015 - 16:26
#1143 OFFLINE
Napisano 24 luty 2015 - 16:37
Skrzela, płetewka nadaje To coś Super.
#1144 ONLINE
Napisano 24 luty 2015 - 16:37
#1145 OFFLINE
Napisano 24 luty 2015 - 18:05
No panie Tomku niczego sobie te kiełbiki No i zastanawiam się gdzie i w jakiej kolejce dawno takie zdolności bo ja musiałem stać chyba w nie tej co trzeba
#1146 OFFLINE
Napisano 24 luty 2015 - 18:20
A gdzie niebieskie przebłyski? Hihi , jak za małolata łowiłem kiełbie , to pamiętam najbardziej to ze mieniły sie takim błękitem. Ale może ten wobek ma go nie mieć , no to sorki . No, ale kiełbik kozacki , skrzela dopracowane strasznie .
#1147 OFFLINE
Napisano 24 luty 2015 - 20:02
Super te kiełbie
#1148 OFFLINE
Napisano 24 luty 2015 - 20:21
A gdzie niebieskie przebłyski? Hihi , jak za małolata łowiłem kiełbie , to pamiętam najbardziej to ze mieniły sie takim błękitem. Ale może ten wobek ma go nie mieć , no to sorki . No, ale kiełbik kozacki , skrzela dopracowane strasznie .
Generalnie to raczej ludzie zamawiający wobler chcą odwzorowania natury ja tak z natury hahah nie robię.
- wobler130 lubi to
#1149 OFFLINE
Napisano 24 luty 2015 - 20:54
Kiełbik - malowanie MIAZGA
Jak to to pływa? Ster wieeelki i poziomo prawie...
Tonący?
#1150 OFFLINE
Napisano 24 luty 2015 - 21:24
Kiełbik - malowanie MIAZGA
Jak to to pływa? Ster wieeelki i poziomo prawie...
Tonący?
Pływający do głębszej penetracji :-)
Praca taka jak na filmikach.
#1151 OFFLINE
Napisano 24 luty 2015 - 22:01
To przecież zwykła kalkomania i do tego jeszcze pomarszczyła się .
#1152 OFFLINE
Napisano 24 luty 2015 - 22:35
O kurcze ,nie sądziłem że się tak będzie podobał taki kiełbik ,dziękuję :-) ,zrobię w takim razie jeszcze parę :-).
#1153 OFFLINE
Napisano 24 luty 2015 - 22:39
Kurcze, zastanawia mnie jak Ty to zrobiłeś że ten korpus taki wielki ster 'udźwignął'... Nieźle...
A na marginesie - odkryłeś zagadkę pracy woblera @Pride - tego co delfinkiem zasuwa?
Niedawno przypadkowo uzyskałem taką pracę - wiem co spowodowało w moim taką pracę, ciekaw jestem czy to uniwersalna zasada...
To przecież zwykła kalkomania i do tego jeszcze pomarszczyła się .
Pewnie tak Sławku ale i tak wyszedł fantastycznie
#1154 OFFLINE
Napisano 25 luty 2015 - 08:23
Kurcze, zastanawia mnie jak Ty to zrobiłeś że ten korpus taki wielki ster 'udźwignął'... Nieźle...
A na marginesie - odkryłeś zagadkę pracy woblera @Pride - tego co delfinkiem zasuwa?
Niedawno przypadkowo uzyskałem taką pracę - wiem co spowodowało w moim taką pracę, ciekaw jestem czy to uniwersalna zasada...
Pewnie tak Sławku ale i tak wyszedł fantastycznie
Wielki w sensie długości czy szerokości?
Wobler @Pride niestety nie pracuje ani delfinkiem ani w ogóle nie bardzo pracuje ,tak że tajemnica nie została odkryta ,nie będę się tu rozpisywał ale doświadczenia własne rozpoczęte.
Jeśli masz takiego to pokaż ,bardzo chętnie popatrzę.
#1155 OFFLINE
Napisano 25 luty 2015 - 09:04
Udało mi się zrobić jeszcze jednego takiego, w którym podejrzewam, że znaczenie miała spora ilość ołowiu przesunięta do przodu i szeroki ster.
#1156 OFFLINE
Napisano 25 luty 2015 - 09:29
Podkleiłem wkręt przedniego oczka kropelką i uruchomiłem wobka w wannie ,to nie to ,to taka praca na pograniczu pracy i bez pracy ,a w rzece to sam wiesz.
Wobka ci wyślę za jakiś czas jak pomaluję.
#1157 OFFLINE
Napisano 25 luty 2015 - 09:41
Zgadzam się, wobler nadawał się tylko do testów w wannowych, w wodzie pracował tylko poprowadzony z nurtem i to nie zawsze
Nie ma sprawy, sezon zaczynam dopiero w kwietniu/maju to mi się nie spieszy
Ps. teraz planuję się zająć pestkami 3cm/8g, jak jakaś będzie miała pionowe X (nie tylko w wannie, ale i w rzece) to podeślę jeszcze raz
#1158 OFFLINE
Napisano 25 luty 2015 - 10:50
OK :-) zajmuj się ale ja już chyba wiem jak takiego delfinka zrobić :-).
- Pride lubi to
#1159 OFFLINE
Napisano 25 luty 2015 - 12:01
Wielki w sensie długości czy szerokości?
Wobler @Pride niestety nie pracuje ani delfinkiem ani w ogóle nie bardzo pracuje ,tak że tajemnica nie została odkryta ,nie będę się tu rozpisywał ale doświadczenia własne rozpoczęte.
Jeśli masz takiego to pokaż ,bardzo chętnie popatrzę.
#1160 OFFLINE
Napisano 25 luty 2015 - 12:35
Generalnie jest takie przeświadczenie ,nie wiem czemu że szeroki ster to szerokie wychylenia a wąski wąskie hahahha to jakaś wierutna bzdura :-).
Ważne jest wszystko złożone razem do kupy ,po za tym kto powiedział że ster ma wychodzić z woblera wąski i się rozszerzać ,a może odwrotnie niech wychodzi szeroki i się zwęża.Jedno jest pewne hahaha że nie ma nic pewnego a wzorowanie się na ogóle jest bez sensu.
Teoria ,teoria ,teoria a liczy się praktyka :-).
Wyślij mi zdjęcie tego swojego z profilu i z góry to ci powiem co pociągnie :-).
Spoko luzik kombinuj Pan:-).
Załączone pliki
Użytkownik Kielo edytował ten post 25 luty 2015 - 12:36
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych