Rzeka Jeziorka w okolicach Warszawy
Napisano 20 luty 2007 - 17:00
Chcialbym tam pojechac ale nie wiem na co tam lowic jakie tam ryby wystepuja i w jakim odcinku tej rzeki.
Pozdrawiam
Napisano 23 luty 2007 - 16:23
- szczupaka
- jazia
- kleniaa
- okonia
Bardzo sporadycznie brzana.
Poszperaj w przyujściowym odcinku, zobaczy powyżej konstancina
S.
ps. Aaa no i najlepiej łów na wędkę
- digger lubi to
Napisano 02 marzec 2007 - 19:08
Bo mnie też zainteresowała ta rzeczka gdy zobaczyłem wędkarzy stojących nad jej brzegiem

Napisano 02 marzec 2007 - 19:38
wujek
Napisano 10 marzec 2007 - 21:03
Bardzo ciekawe...
To znaczy ,że można tam popróbować swych sił z muchówką i wcale nie trzeba jechać w pierony by gdzieś w Małopolsce szukać kropków...
Bez obrazy dla Krakowiaków i Małopolan

Pozdro JJ@
Napisano 11 marzec 2007 - 09:48

wujek
Napisano 11 marzec 2007 - 12:47
Dużo wyżej też pojedyncze
![]()
wujek
To zależy gdzie

Napisano 11 marzec 2007 - 14:53

Ale jak widać niektórzy urzytkownicy forum mają jakieś tajne miejsca znane tylko sobie

Pablom,
za ile sprzedasz mi kilka tajnych informacji o tej rzece?

Joke

Napisano 11 styczeń 2009 - 13:17
Chciałbym was się poradzić, czy na rzece jeziórce (odcinek Głuchów-Kośmin) warto zapolować na klenia, jazia. Chciałbym spróbować połowić tam z wiosny na małe woblerki. Na odcinku 500m od przedstawionego na zdjęciach, kolega łapał jazie na spławik, więc może i tu będą.

Napisano 11 styczeń 2009 - 18:46

Napisano 11 styczeń 2009 - 21:42

Napisano 11 styczeń 2009 - 21:44
@zewu,urokliwa ta rzeczka
,fajne fotki, szczególnie ta pierwsza.
Urokliwa Marcin to fakt.... a kiedy ty się przełamiesz i za kropkami pochodzisz ?

Napisano 11 styczeń 2009 - 21:49

[/quote]
Urokliwa Marcin to fakt.... a kiedy ty się przełamiesz i za kropkami pochodzisz ?

[/quote]
Paweł,brak instruktora do nauki połowu pstrągów

Napisano 13 styczeń 2009 - 00:03

[/quote]

[/quote]
Paweł,brak instruktora do nauki połowu pstrągów

[/quote]
Marcin, myślę że dasz sam radę

Napisano 14 styczeń 2009 - 23:52
Patrząc od strony warszawy w piasecznie po lewej? (po stronie konstancina/wisły) czy po prawej? (zalesie dolne)
Na którym odcinku blisko piaseczna rzeka ta jest najszersza?
Napisano 15 styczeń 2009 - 00:11
w sumie to ja też nie mam zielonego pojęcia o łowieniu kleni i jazi więc może tak rzeka też będzie mnie tego uczyć, troche czytalem tu na forum i chcę spróbować. W tych stronach z których pochodzę (pomorze nad Gwdą) i miejscowość Gwda.. niestety tylko szczupak czasami kropka można było trafić. Teraz jak jestem skazany na betonowy las trzeba przystosować się do tego co tu jest popularne i nauczyć się łowienia nowych gatunków ryb.
Wszystko przedemną.. w piątek jednak znów powędkuje na pomorzu:))
POZDRAWIAM!
Napisano 15 styczeń 2009 - 00:23

Napisano 15 styczeń 2009 - 00:38
no dobra:d namówiłeś mnie;) ju tro daruje sobie poranne kolokwium i lece z wędeczką na spacerek;)
w sumie to ja też nie mam zielonego pojęcia o łowieniu kleni i jazi więc może tak rzeka też będzie mnie tego uczyć, troche czytalem tu na forum i chcę spróbować. W tych stronach z których pochodzę (pomorze nad Gwdą) i miejscowość Gwda.. niestety tylko szczupak czasami kropka można było trafić. Teraz jak jestem skazany na betonowy las trzeba przystosować się do tego co tu jest popularne i nauczyć się łowienia nowych gatunków ryb.
Wszystko przedemną.. w piątek jednak znów powędkuje na pomorzu:))
POZDRAWIAM!
Guest__*
Napisano 16 styczeń 2009 - 23:21
Od którego miejsca w górnym biegu warto łowić ? Czy na wysokości ul. Królewskiej biegnącej w kierunku Piaseczna jest czego szukać ? Bardzo mnie ten temat zaciekawił. Mieszkam przy jednym ze źródeł Jeziorki - zazwyczaj woda jest czyściutka ale jak nieraz ktoś spuści syfu to okoniki wierzchem pływają. To chyba nie idzie na zdrowie opisywanym kropkom
Pozdrawiam Piaseczyńskich Jerbaitowców

Napisano 17 styczeń 2009 - 08:32
Witam,
Od którego miejsca w górnym biegu warto łowić ? Czy na wysokości ul. Królewskiej biegnącej w kierunku Piaseczna jest czego szukać ? Bardzo mnie ten temat zaciekawił. Mieszkam przy jednym ze źródeł Jeziorki - zazwyczaj woda jest czyściutka ale jak nieraz ktoś spuści syfu to okoniki wierzchem pływają. To chyba nie idzie na zdrowie opisywanym kropkom
Pozdrawiam Piaseczyńskich Jerbaitowców
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych