Napisano 27 listopad 2016 - 12:05
Chłopaki, nie wiem czego używacie do oglądania, ale polecam KODI. Wszystko za free i HD... Niestety czyste KODI wymaga wiedzy żeby skonfigurować go odpowiednio natomiast jest jeden koleś, który robi pełny kombajn ze wszystkimi wtyczkami. Żeby mieć efekt jego pracy należy dokonać donacji i cieszyć się sportem live, dosłownie wszystkim. Koleś cały czas projekt rozwija, aktualizuje... Ja mu puściłem 100 zł. Dostałem 11 licencji, mam poinstalowane wszędzie... Na kompie, raspberry pi 2, na telefonie. Poza tym jak jest się VIP to kolega odpisuje na maile, pełne wsparcie, gdy coś nie działa. Zachęcam, bo z KODI i jego nakładką można nie mieć nawet cyfrowych TV. Wszystko tam, za darmo i co najważniejsze... LEGALNIE! Facebook to techmaniacHD, jego blog tak samo. Polecam również oglądnięcie możliwości nakładki na YT. Ma kanał tak jak Facebook. Nakładka nazywa się Multimedia Master Edycja Specjalna.
Jak macie pytania to piszcie... Na ile będę umiał to pomogę. Aha, nic z tego nie mam, że o nim piszę dla czepiających :-) Po prostu zachlystnalem się KODI, bo jego możliwości są nieziemskie, a w tej chwili mamy to wszystko po polsku. Do niedawna trzeba było wszystko robić ręcznie ewentualnie korzystać z zagranicznych nakładek, które nie obejmowały polskiej TV. Teraz wszystko jest pod ręką dzięki Polakowi...