Seriale
#761 OFFLINE
Napisano 30 kwiecień 2019 - 07:23
#762 OFFLINE
Napisano 30 kwiecień 2019 - 21:06
W sumie serial. Na pewno lepsze od współczesnego chłamu. Gdzieś kiedyś już linkowałem, ale na pewno nie tutaj
- MIGOTKA i SID lubią to
#763 Guest_Kwinto_*
Napisano 30 kwiecień 2019 - 23:08
No a ja mam mieszane uczucia jesli chodzi o GOT. Niby jest ok ale nie jest to juz to. Czegos mi brakuje. Wydaje mi sie, ze za bardzo "zajezdza" mi tu juz taka typowa Hollywood'zka fabula.
Dopoki serial byl oparty na podstawie ksiazek bylo ciekawie i nieprzewidywalnie. To go odroznialo od innych produkcji. Teraz jakos nie ogladam tych nowych odcinkow z jakims ogromnym zafascynowaniem jak pierwszych kilka sezonow. Choc oczywiscie przyznaje, ze na kazdy nowy czekam. No zobaczymy jak bedzie dalej.
- Krzysiek P i Astral lubią to
#764 OFFLINE
Napisano 01 maj 2019 - 09:35
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
#765 OFFLINE
Napisano 01 maj 2019 - 10:02
No a ja mam mieszane uczucia jesli chodzi o GOT. Niby jest ok ale nie jest to juz to. Czegos mi brakuje. Wydaje mi sie, ze za bardzo "zajezdza" mi tu juz taka typowa Hollywood'zka fabula.
Dopoki serial byl oparty na podstawie ksiazek bylo ciekawie i nieprzewidywalnie. To go odroznialo od innych produkcji. Teraz jakos nie ogladam tych nowych odcinkow z jakims ogromnym zafascynowaniem jak pierwszych kilka sezonow. Choc oczywiscie przyznaje, ze na kazdy nowy czekam. No zobaczymy jak bedzie dalej.
Mam tak samo, pierwsze cztery sezony oglądałem z zapartym tchem. (...)
Spojlery będę usuwał.
Użytkownik woblery z Bielska edytował ten post 01 maj 2019 - 18:45
- miramar69 lubi to
#766 OFFLINE
Napisano 01 maj 2019 - 14:05
Zrobione tak jajby chcieli ukryć niediciągnięcia...
#767 OFFLINE
Napisano 01 maj 2019 - 14:23
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
#768 OFFLINE
Napisano 01 maj 2019 - 18:17
Ten odcinek to nawet ja próbowałem obejrzeć, ale w dzień się nie dało. Masakrycznie kiepsko zrobiony technicznie, nie dość, że ciemno to jeszcze jakiś niby śnieg.
Zrobione tak jakby chcieli ukryć niedociągnięcia...
No cóż to nocna bitwa i pojawieniu się NK zawsze towarzyszy zamieć śnieżna(Hardhome, wyprawa za Mur i EW). Spróbuj co najmniej w 1080p i po kłopocie.
#769 OFFLINE
Napisano 02 maj 2019 - 16:36
#770 OFFLINE
Napisano 02 maj 2019 - 21:27
Koledzy.
Nie chcę wprowadzać tutaj cenzury, pamiętać też trzeba, że niektórzy nie chcą czytać spojlerów. Rozumiem również potrzebę porozmawiania o niektórych szczegółach, które zapadły w pamięci, podobały się niezwykle, lub wręcz przeciwnie Jak więc pogodzić wszystkie te sprzeczne oczekiwania? Myślę, że najprostszym sposobem będzie wyraźne zaznaczenie typu: "UWAGA SPOJLER". Myślę, że taka informacja zawarta na początku spojlerowego posta powinna zabezpieczyć interesy wszystkich. Kto nie chce, nie będzie czytał, lub zostanie ostrzeżony i przeczyta na własną odpowiedzialność. Apeluję o dojrzałość, cała spojlerowa dyskusja (posty i odpowiedzi na nie) mają zawierać ostrzeżenia przed właściwymi informacjami. Liczę, że w ten sposób wolność wypowiedzi oraz szacunek dla tych, którzy chcą sami zostać zaskoczonymi "jak to się stało" będą zachowane
- SID lubi to
#771 OFFLINE
Napisano 04 maj 2019 - 17:35
OK, do dyskusji spojlerowej, w najgorętszym obecnie serialu, czyli GOT, powstał odrębny wątek. Gdy gorączka przeminie, czyli za jakieś cztery tygodnie, wątki zostaną połączone. Do tego czasu wszystkich chcących pogadać w temacie "Gry o tron" zapraszam tutaj:
http://jerkbait.pl/t...ałowy-spojlery/
#772 OFFLINE
Napisano 16 maj 2019 - 20:10
Już nie mogę się doczekać:
- MIGOTKA i coma lubią to
#773 OFFLINE
Napisano 16 maj 2019 - 20:21
UWAGA SPOILER GOT
Wszystko zostało spłycone, najfajniejsza laska ścięta, z trzeciej najfajniejszej zrobili wariatkę, smok zabity w niewiarygodny sposób, strategie bitewne bezsensowne, mądre postacie zgłupiały, głupia i naiwna może zostać królem...
I jeszcze taki szowinistyczny przekaz:
jedna panna po relaksie przed bitwą dostała takiego kopa, że załatwiła największego hardcora 8 sezonów, druga, odrzucona przez ukochanego ze złości spaliła wszystkich.
Morał stary, jęczy w nocy, nie warczy w dzień.
Jestem rozczarowany fabułą
Użytkownik korol edytował ten post 16 maj 2019 - 20:22
- coma lubi to
#774 OFFLINE
#775 OFFLINE
Napisano 20 maj 2019 - 08:25
Wersja pełno metrażowa, jest zupełnie przyzwoita
#776 OFFLINE
Napisano 20 maj 2019 - 21:51
W3:
#777 OFFLINE
Napisano 29 maj 2019 - 19:17
Polecam serial CZARNOBYL chyba najlepszy z ostatnio ogladanych https://www.filmweb....byl-2019-799827
- mario, Artech, bertus i 4 innych osób lubią to
#778 OFFLINE
Napisano 29 maj 2019 - 23:30
Dla fanów skandynawskich kryminałów polecam Trapped.
Zimowa sceneria, Islandia i morderstwo Jest na netflixie.
#779 OFFLINE
Napisano 30 maj 2019 - 13:18
#780 OFFLINE
Napisano 03 czerwiec 2019 - 09:25
Polecam serial CZARNOBYL chyba najlepszy z ostatnio ogladanych https://www.filmweb....byl-2019-799827
Jestem po dwóch odcinkach. Dla mnie na razie najlepszy w ostatnich latach!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych