Witajcie
Nazywam się Łukasz Bardzo mi miło dołączyć do grona użytkowników Jerkbait.
z wielką przyjemnością będę korzystał z zasobów Jerkbait.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 16 marzec 2018 - 20:16
Witajcie
Nazywam się Łukasz Bardzo mi miło dołączyć do grona użytkowników Jerkbait.
z wielką przyjemnością będę korzystał z zasobów Jerkbait.
Napisano 16 marzec 2018 - 21:44
Jest mi miło powitać nowego kolegę i życzę powodzenia i mile spędzonego czasu nad wodą w nowym sezonie.
Napisano 17 marzec 2018 - 12:06
Witam wszystkich na forum. Mam na imię Mateusz i mieszkam w Warszawie.
Wędkarstwo jako hobby to dość świeża sprawa, bo zacząłem sam z siebie od zeszłego roku. Generalnie dopiero wybieram kierunek, w którym chcę iść, jeśli chodzi o spinning. Zacząłem od łowienia okoni na kanale Żerańskim, i powolutku wystartowałem z łowieniem boleni pod koniec zeszłego sezonu. Może zbytnio ambitne podejście, jak na początek, ale planuję do maja głownie się skupiać na okoniach i białorybie na spinning, po maju, wszelkie siły i środki na rzeczny spinning. Czas pokaże, czy bolenie mnie pokonają, ale lubię ambitne zadania
Mam nadzieję, że po zdobyciu odpowiedniego doświadczenia, będę mógł się podzielić swoim z innymi. Na razie skupiam się bardzo na opiniach innych, o wiele bardziej doświadczonych wędkarzy na tym forum.
Pozdrawiam i połamania kija.
Napisano 17 marzec 2018 - 12:49
Mateusz,
bolenie pokonają Cię nie raz, i nie dwa!
Ale na tym to polega i tym większa będzie radość i emocje ze złowienia tych ryb które ci się uda przechytrzyć!
Witaj i powodzenia! A jak masz wątpliwości dotyczące korzystania z forum pytaj innych kolegów lub moderatorów, pomożemy!
Napisano 20 marzec 2018 - 14:58
Witam Wszystkich,
Jestem Tomek, pochodzę z okolic Tarnowa, od dłuższego czasu już czytam forum ale jakoś tak nie było okazji się przywitać co też teraz czynię.
Pozdrowienia dla Wszystkich
Tomek
Napisano 21 marzec 2018 - 20:37
Napisano 22 marzec 2018 - 00:44
Cześć.
Mieszkam na Pomorzu i łowie na spławik spinning i muchę.
Pozdrawiam wszystkich.
Napisano 23 marzec 2018 - 08:00
Witam. Mieszkam w małej wiosce pod Warszawą. Kiedyś łowiłem bardzo dużo, ostatnio z braku czasu sporo mniej, ale nie zrezygnuję nigdy z tego najlepszego na świecioe hobby. Od kilkunastu lat łowię tylko na spinning. Nie specjalizuję się w konkretnym gatunku ani łowisku, ale najbardziej lubię łowić okonie.
Napisano 23 marzec 2018 - 11:37
(...) Mieszkam w małej wiosce pod Warszawą. (...)
Czyżby w Łodzi?
Witajcie...
Użytkownik Alexspin edytował ten post 23 marzec 2018 - 11:38
Napisano 23 marzec 2018 - 19:49
Napisano 24 marzec 2018 - 18:19
Witam wszystkich na na forum. Na imię mi Krzysiek pochodzę z Białegostoku, Przyszła pora dołączyć do zacnego grona na tym forum. Pozdrawiam wszystkich.
Napisano 25 marzec 2018 - 13:56
Witam wszystkich na forum
Napisano 27 marzec 2018 - 22:47
Witam Wszystkich, mam na imię Jarek, mieszkam w Bydgoszcz
Napisano 31 marzec 2018 - 12:45
Witam wszystkich
Napisano 09 kwiecień 2018 - 14:20
Napisano 09 kwiecień 2018 - 17:48
Witam wszyskich jestem mikolaj i milo byc tu z wami
Napisano 10 kwiecień 2018 - 01:10
Napisano 11 kwiecień 2018 - 21:48
Witam! Mam zaszczyt przywitać się na forum Nazywam się Piotrek i łowię w podlaskich wodach. Na razie bez większych sukcesów ale ten sezon będzie przełomowy Pozdrawiam
Napisano 18 kwiecień 2018 - 10:23
Dzień dobry.
Mam na imię Mateusz i wracam do wędkarstwa po 20 latach przerwy. Wszystko jest dla mnie nowe więc spodziewajcie się wielu pytań
Miłego dnia dla wszystkich.
Napisano 18 kwiecień 2018 - 10:27
Cześć.
Czytaj, czytaj, czytaj, czytaj, a później pytaj...
1 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych