Witamy wszystkich serdecznie w społeczności jerkbait.pl
Polecam każdemu przejrzenie naszych regulaminów. Pozwolą Wam na łatwiejsze poruszanie się po forum i korzystanie z przeogromnych jego zasobów.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 15 październik 2019 - 19:50
Witamy wszystkich serdecznie w społeczności jerkbait.pl
Polecam każdemu przejrzenie naszych regulaminów. Pozwolą Wam na łatwiejsze poruszanie się po forum i korzystanie z przeogromnych jego zasobów.
Napisano 03 listopad 2019 - 09:56
Witam wszystkich maniaków wędkarskiej przygody, mam na imię Olgierd i jestem uzależniony odkąd pamięcią sięgam
pozdrawiam.
Napisano 12 listopad 2019 - 20:06
Cześć,
Mam na imię Artur. Jestem z Legnicy. Mam 50 lat i nareszcie więcej czasu dla siebie, mam zamiar wrócić do spiningu po wielu, wielu latach.
pozdrawiam
Napisano 14 listopad 2019 - 16:36
Napisano 15 listopad 2019 - 18:24
Napisano 18 listopad 2019 - 10:01
Napisano 18 listopad 2019 - 10:03
Napisano 21 listopad 2019 - 19:55
Napisano 25 listopad 2019 - 09:45
Witam uczestników forum. Na imię mam Ryszard, mieszkam w okolicach Chełma w Lubelskiem. Od września jestem emerytem, więc więcej czasu zamierzam przebywać na JERKBAIT.PL. Pozdrawiam wszystkich uczestników, ze szczególnym wyróżnieniem emerytów!
Napisano 25 listopad 2019 - 14:28
Witam serdecznie wszystkich uczestników forum !
Na imię mam Waldek.Wędkuję od najmłodszych lat swojego życia. Moją ulubioną metodą od kilku lat jest karpiarstwo. A w końcówce i po zakończeniu sezonu karpiowego spinning. Spininguję przeważnie w rz. Bug (niestety na ogół bez większych rezultatów).
Pozdrawiam wszystkich uczestników forum Waldek.
Napisano 25 listopad 2019 - 16:57
Witam serdecznie Forumowiczów. Zrobiłem reaktywację konta i poleciałem do Powitalni.
Mam na imię Mariusz czyli powiększa się Forum o kolejnego Mańka.
Z wędką w ręku od 35 lat. Ostatnie lata to głównie spinning, ale zasiadki z kumplami to także super sprawa.
Ten sezon w 95% poświęciłem na nocny spinning. Są już jakieś efekty więc planuję uczyć się dalej.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich Forumowiczów.
Maniek, km73
Napisano 29 listopad 2019 - 09:15
Napisano 05 grudzień 2019 - 22:11
Serwus.
Może nie będę oryginalny ,ale dzisiaj minęło .....10 lat mojego uczestnictwa w życiu Forum .
Jak dobrze pamiętam ,w chwili rejestracji było około 3tyś . zarejestrowanych użytkowników.
Do dzisiaj przybyło ponad 20tyś.nowych.
Stare Forum miało swój urok i taki bardziej rodzinny klimat .Było sporo naprawdę "wartościowych" użytkowników mających ogromną wiedzę i chętnie dzielących się nią z innymi..Część z nich nie zagląda już na Forum ,ale część działa do dzisiaj .
Przybyło też sporo nowych ,równie doświadczonych wędkarzy-twórców,pisarzy,fotografów itd.
Nadal można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy o wędkarstwie jak i dziedzinach pokrewnych.
Przejrzałem swoje pierwsze posty i.....trochę mi głupio. .
Wyszło ,że kiedyś zapomniałem się przywitać .
Witam więc wszystkich -starych i nowych,moderatorów i użytkowników,tych co wypuszczają i tych co zjadają{choć twierdzą że nie} .
Pozdrawiam Tomi
Łowię bo lubię.
Napisano 18 grudzień 2019 - 11:49
Witam wszystkich na tym forum. Mam na imię Krzysztof.Mieszkam w Pyskowicach koło Gliwic. Wędkuję od kilku lat. Spróbowałem prawie każdej metody połowu i jak na razie pozostałem przy spinningu choć ostatnio zainteresowałem się castingiem i właśnie w poszukiwaniu wiadomości na ten temat trafiłem na to forum. Raczej będę czytał bo odpowiedniego doświadczenia nie mam żeby komu coś radzić.
Pozdrawiam
Krzysztof
Napisano 18 grudzień 2019 - 12:00
Siema Krzysztof !
Napisano 18 grudzień 2019 - 12:51
Napisano 05 styczeń 2020 - 22:39
Witam wszystkich!
Mam na imię Marek i mieszkam w Podańsku koło Goleniowa. Wędkuje od dzieciństwa, bakcyla przekazał mi mój ojciec. Od kilku lat zagłębiłem się w spinningu gdzie odnalazłem swoją małą pasję. Wędkuję głównie na jeziorach - Kiełbicze, Woświn, Lubie i Siecino, teraz z uwagi na przeprowadzkę w okolice Goleniowa zamierzam poeksplorować tutejsze wody. Ostatnio wybierałem nową łódkę i znalazłem tu wiele pomocnej wiedzy jak i opinii na tym forum, postanowiłem się zarejestrować żeby i sam wnieść coś od siebie. Pozdrawiam serdecznie !
Napisano 07 styczeń 2020 - 14:29
Witaj, "Guzikowiec" to efekt fascynacji Petrem Zelenką i jago kinematografią ?
polecam też forum multiplikator.pl mało już żywe ale sporo osób o dużej wiedzy castingowej...
Witam wszystkich na tym forum. Mam na imię Krzysztof.Mieszkam w Pyskowicach koło Gliwic. Wędkuję od kilku lat. Spróbowałem prawie każdej metody połowu i jak na razie pozostałem przy spinningu choć ostatnio zainteresowałem się castingiem i właśnie w poszukiwaniu wiadomości na ten temat trafiłem na to forum. Raczej będę czytał bo odpowiedniego doświadczenia nie mam żeby komu coś radzić.
Pozdrawiam
Krzysztof
Napisano 08 styczeń 2020 - 17:46
Witam wszystkich „fanatyków” ale i sympatyków wędkarstwa odwiedzających to forum. Jestem starym-w przenośni i dosłownie wędkarzem z Lublina. Moje hobby uprawiam przede wszystkim z łódki na wodach pojezierza Łęczyńsko-Włodawskiego, głównie spinningiem UL. Zarejestrowanym i oddanym czytelnikiem forum jestem od niedawna. Czytam, bo warto wiedzieć więcej. Chciałbym jeszcze przeprosić za mój pierwszy, z przed kilku tygodni post, poczyniony w „porywach” przed formalnym przywitaniem i nie do końca odpowiadający tematyce. W Nowym Roku niech nam nie zabraknie czasu i pieniędzy na wędkowanie.
Pozdrawiam Jurek
Napisano 21 styczeń 2020 - 23:50
Witam serdecznie,mam na imię Michał i mieszkam w Łodzi. Wędkuje stosunkowo od niedawna i skupiam się głównie na spinningu,na ten moment tylko z brzegu. Forum czytam od jakiegoś czasu i jestem pozytywnie zaskoczony wiedzą i doświadczeniem użytkowników jerkbait.pl którym tak chętnie się dzielą co przełożyło się na zarejestrowanie przeze mnie konta na waszym portalu,dzięki za aktywowanie konta.
Pozdrawiam Michał.
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych