Powitanie na JERKBAIT.pl
#641 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2012 - 15:10
Rybki łowie od małego, miałem kilkuletnią przerwę, ale znów ciągnie wilka do lasu. Jestem z Łomży, ale wędkuję na Mazurach, okolice Szczytna, głównie spining.
Pozdrawiam wszystkich tu obecnych.
#642 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2012 - 15:53
Skoro z Łomzy to i na Narwi moze łowisz?
#643 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2012 - 19:56
#644 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2012 - 21:29
Nazywam się Andrzej , mieszkam w Puławach na Lubelszczyźnie.
Moją ulubioną metodą jest spinning. Najczęściej wędkuję nad Wisłą , czasem zdarza się, że wybiorę się nad Wieprz. Najbardziej lubię łowić bolenie , ale też klenie , jazie i okonie.
Wędkarstwem interesuję się od zawsze. Od dawna przeglądam forum, ale dopiero teraz się witam.
Pozdrawiam wszyskich Forumowiczów.
#645 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2012 - 17:12
Tu czterolatek Dawido - czteroletni spinningista z Kalisza.
Pozdrawiam i połamania
C&R!
#646 ONLINE
Napisano 08 marzec 2012 - 20:43
jestem Michał a rybki łowię od wielu lat - zawsze spining... podstawową przynęta dla mnie są woblery i zwykle robię je sam... niestety obecnie mieszkam w Lanckoronie - daleko od wody... z braku czasy lub kasy nad wodą jestem rzadko... ostatnio zainteresowałem się jerkami i od tego czasu jestem użytkownikiem forum... skompletowałem sprzęt i spodobało się... obecnie interesuję się pstrągiem i właśnie jerkowaniem...
pozdrawiam, Czarny1
#647 OFFLINE
Napisano 10 marzec 2012 - 21:40
Moja przygoda z wędkarstwem zaczęła się od 97 a od 98 wyrobiłem i opłaciłem kartę wędkarską. W między czasie miałem przerwę ok 6 lat teraz od 3 lat ponownie bawię się w bardzo przyjemne i relaksujące hobby czyli wędkarstwo
Największe doświadzcenie mam w spinningu i feederze, w sumie moje najbardziej ulubione metody. Z dawnych lat czyli 2001 miła pamiątka, 1sze miejsce drużynowo w IV Spinningowym Pucharze Polski, gdzie miałem możliwość poznania p. Kolendowicza który gościnnie odwiedził impreze.
Teraz głównie feeder i spinnig przy gronie przyjaciół + pivko i kiełbaski z ogniska
#648 OFFLINE
Napisano 11 marzec 2012 - 21:28
Mam na imię Sebastian i wędkuję od 14 lat kiedyś spławik głównie odległościówka od kilku lat już tylko spining.Najpierw szczupaki później sandacze i okonie a teraz sumki.
Próbuję swoich sił robiąc wobki na razie bez szaleństw i chciałbym również zbudować kijek dla siebie pod suma
Pozdrawiam serdecznie
Sebson
#649 OFFLINE
Napisano 12 marzec 2012 - 15:03
Forum to przeglądam juz jakis czas, ale jakos wczesniej nie było okazji sie ujawnić . Mam na imie Tomek, jest z Wielkopolski, ryby łowię od przedwojnia : głównie morze ( w tym Norwegia) oraz spinn.
Pozdrawiam!
#650 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2012 - 12:19
Mam na imię Andrzej i mieszkam w Bydgoszczy.Moją główną metodą połowu od wielu,wielu lat jest spinning.Choć wiem dużo,to jednak nie wszystko(człowiek uczy się przez całe życie),dlatego dołączam do zacnego grona,aby zgłębić tajniki wędkarstwa jak i posłuchać opinii oraz doświadczeń innych kolegów po kiju.
Pozdrawiam
#651 OFFLINE
Napisano 18 marzec 2012 - 14:53
Mam na imię Piotrek. Łowię przewarznie w okolicach miejscowości Puławy na Wiśle i Wieprzu. Moje ulubione metody to spinning i rzeczny spławik. Na forum jestem zarejestrowany dłuższy czas i wszystko co chciałem wiedzieć wyczytałem w wątkach dlatego moja aktywność nie była zbyt duża
pozdrawiam
goro400
#652 OFFLINE
Napisano 19 marzec 2012 - 08:20
#653 OFFLINE
Napisano 19 marzec 2012 - 14:19
- na wodach morskich, w okolicach Gdańska – staram się wybierać łowiska, do których można dotrzeć samochodem w godzinę,
- na łowiskach specjalnych,
- z kutrów.
Staram się wędkować przez cały rok, więc korzystam z zestawów gruntowych, spławikowych, spinningowych i morskich.
#654 OFFLINE
Napisano 21 marzec 2012 - 10:50
#655 OFFLINE
Napisano 26 marzec 2012 - 17:12
Przyszedł czas żeby nie tylko śledzić wątki na jerkbait.pl ale też czynnie brać udział w życiu forum.
Wędkuję odkąd pamietam.Tradycyjnie zaczynałem od spławika,bata po tyczkę aż zachorowałem na spinning i tak choruje do dziś.
Dłubie też własne woblery ale to już w konkretnym dziale.
Połamania
#656 OFFLINE
Napisano 26 marzec 2012 - 19:20
#657 OFFLINE
Napisano 27 marzec 2012 - 00:21
po kilku latach przerwy powracam do wędkarstwa.
Pozdrawiam
Mikołaj
#658 OFFLINE
Napisano 27 marzec 2012 - 14:37
Na forum trafiłem dzięki stronie WCWI.
Szanuje profesjonalizm, i bardzo się cieszę, że trafiłem na to forum.
Wcześniej udzielałem się na forach typu spławik,haczyk etc i brak tam profesjonalizmu.
Mam 21 lat i wędkuję od 10 roku życia.
Wędkuję w Podkarpaciu nad rzeką San, Lubaczówka głównie klenie/jazie czasami zasiadka nocna. Oraz łowię regularnie liny i szczupaki w starorzeczach.
Od wczoraj cały czas przebywam nad forum i jest to dla mnie bez wątpienia top1 forum tematyki spiningowej w Polsce.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników.
#659 OFFLINE
Napisano 29 marzec 2012 - 11:53
A teraz troche o sobie jestem z Myszkowa moim ulubionym lowiskiem to zb.Poraj Dzibice Siamoszyce
#660 OFFLINE
Napisano 30 marzec 2012 - 15:17
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych