Witam Wszystkich!!!,na forum jestem od niedawna ,jak na razie tylko obserwuję i czasami co nieco zakupie .Budową przynęt zajmuję się już sporo czasu,robie wyłącznie dla siebie czasem dla kolegów,ale może kiedyś coś swojego wystawię ( no nie sa tak piekne jakie tu widze ale sporo rybek wyhaczyły) Muszę przyznać że robi się tu kawał dobrej roboty, tak trzymać!!!!,Pozdrawiam Wszystkich Darek
Powitanie na JERKBAIT.pl
#861 OFFLINE
Napisano 16 styczeń 2013 - 12:16
#862 OFFLINE
Napisano 16 styczeń 2013 - 18:12
Witam wszystkich. Mam na imię Radek, jestem z Łodzi i oczywiście spinninguję, głównie na najbliższych mi wodach,czyli Warcie, rzedziej Pilicy, Grabii. Pasją do przyrody, ryb zaraził mnie wele lat temu mój ojciec - podpatrywałem, jak łowi, jak robi woblery, odlewa mikro gumki w gipsowych formach, itd. Wiele godzin spędzonym wspólnie nad wodą. Później miałem długą przerwę w wedkarstwie, oby ostatnią. Teraz nie wyobrażam sobie żeby w weekend nie wyrwać się nad wodę. Raz jeszcze witam Was i pozdrawiam.
#863 OFFLINE
Napisano 16 styczeń 2013 - 18:55
Powitać wszystkich nowych kolegów.
#864 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2013 - 16:25
Witam wszystkich.Mam na imię Kamil, mieszkam w samym centrum pojezierza Łęczyńsko-Włodawskiego w miejcowości Urszulin,rybki łowię od dziecka od niedawna dość intensywnie interesuję się spiningiem, zakochałem się w tej metodzie i choć nie raz "da mi w pysk" to nie poddaję się i próbuję od nowa:) dotychczas największą rybką jaką złowiłem na spina to Esox 84cm:) na forum trafiłem dzięki Rybsonowi ( dzieki Grzesiek)
Pozdrawiam serdecznie Kamil:)
Użytkownik Kamilorex edytował ten post 19 styczeń 2013 - 16:29
#865 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2013 - 18:07
Witam wszystkich jestem sobie Hvast.
#866 OFFLINE
Napisano 20 styczeń 2013 - 10:44
Ocho. chyba zacząłem od D... strony . Trochę nie ładnie z mojej strony że sie nie przedstawiłem kolegom forumowiczom w pierwszej kolejności, a zacząłem kożystac z forum wielkie SORRY(i już nawet mam punkt ostrzeżeń). Od czego by zacząć, wędkarstwo stało się miją pasją chyba tuż po urodzeniu na początku był spławik i grunt a teraz oddaje się bez opamiętania wszystkiemu co w wędkarstwie związane jest z wrzucaniem sztucznych wabików do wody . Tyle. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Użytkownik misiek116p edytował ten post 20 styczeń 2013 - 10:47
#867 OFFLINE
Napisano 20 styczeń 2013 - 13:28
Witam wszystkich.
Jak to mówią lepiej późno niż wcale.
#868 OFFLINE
Napisano 20 styczeń 2013 - 17:01
Witam , wszystkich rybki łowię "od zawsze" a od około 2 lat strugam woblerki. Pozdrawiam
#869 OFFLINE
Napisano 21 styczeń 2013 - 12:02
Witam
Zarejestrowałem się tu w 2011 roku:P Obserwowałem to forum ponieważ jest dużą skarbnicą wiedzy:).Wędkuję od kąd chyba nauczyłem się chodzić.Parę lat wędkowałem sportowo-spławikowo.Od dwóch lat zacząłem na nowo poważnie interesować się spiningiem.O roku macham castingiem.Pozdrawiam
#870 OFFLINE
Napisano 21 styczeń 2013 - 12:11
Witam wszystkich!
Mam na imie Przemek. Zarejestrowany jestem juz od jakiegos czasu ale jedynie obserwowalem forum teraz postaram rowniez dac cos od siebie i podzielic sie w miare mozliwosci swoja wiedza, ktora zdobywam od malego w polsce, a od 7 lat na irlandzkich wodach. Sa to wody niezwykle rybne, ale nie tak zasobne w roznorodnosc garunkow jak w polsce ale za to obfitujace w okazy ryb swojego gatunku. Z mala probka mozliwosci irlandzich lowisk zapraszam na stronke naszego teamu.
Pozdrawiam Przemek
#871 OFFLINE
Napisano 21 styczeń 2013 - 20:49
Witam wszystkich. Mam na imię Marcin jestem z Częstochowy. Spinninguję od 4 lat, w sezonie 2012 zacząłem troszke wedkować na lekkiego casta narazie bez spektakularnych efektów. Oczywiście tylko C&R.
Pozdrawiam forumowiczów,
#872 OFFLINE
Napisano 21 styczeń 2013 - 22:00
Witam Wszystkich,
Zarejestrowałem się wczoraj, ale forum obserwuję już od pewnego czasu. Przyciągnął mnie tu Kolega Platynowłosy, z którym czasami wędkujemy.
Lubię łowić szczupaki i okonie. Mieszam w W-wie, wiek 40+.
Pozdrawiam,
Waldi
#873 OFFLINE
Napisano 22 styczeń 2013 - 00:30
Cześć chłopaki Jestem Dawid, głównie spinninguje
#874 OFFLINE
Napisano 22 styczeń 2013 - 21:30
Cześc mam na imię Karol mieszkam w Krakowie, i to właśnie tu obławiam królową Polskich rzek Wisłę i jej dorzecza Moja metoda to spinning, ulubione gatunek ryb kleń, jaź oraz boleń i to właśnie tym rybom poświęcam najwięcej uwagi.
Pozdrawiam Serdecznie
#875 OFFLINE
Napisano 22 styczeń 2013 - 21:34
Witamy serdecznie
#876 OFFLINE
Napisano 22 styczeń 2013 - 23:32
Witam wszystkich serdecznie!
Mam na imię Jacek.Mieszkam w Ostrołęce gdzie spininguje na tamtejszej Narwi -odcinku miejskim jak i dziewiczych odcinkach tej pięknej Kurpiowskiej rzeki.
Bless.
Użytkownik jacekjacusjaca edytował ten post 22 styczeń 2013 - 23:33
#877 OFFLINE
Napisano 23 styczeń 2013 - 17:43
Witam wszystkich. Na imie mam Mateusz. Ulubiona metoda polowu to spinning. Mieszkam za granica stad tez brak w mej klawiaturze polskich znakow, za co przepraszam
#878 OFFLINE
Napisano 24 styczeń 2013 - 12:46
Witam Kolegów. Castem łowię od 2006 roku. W tamtym roku odbiłem od metody i łowiłem na korbę, ale znów wracam na łono
#879 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2013 - 15:06
Witam wszystkich. Byłem wędkarzem od małego bajtla, ale z długą przerwą ostatnimi czasy (rodzina, itp) - teraz wracam do dawnej pasji, tylko inaczej niż wcześniej - spinning. Mam nadzieję liznąć od Was trochę wiedzy w tym temacie. Więc póki co czytam
Pozdrawiam Forumowiczów
Do zobaczenia nad wodą!
#880 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2013 - 21:20
Witam Wzsystkich Forumowiczow! Jestem zalogowany od dawna, ale tylko czytalem...Trudno mi z poprawnym pisaniem, wiec to robie nie bardzo chętnie i z gory przeprazsam za blędy ..Lowie tylko castem, juz od dawna , 12 lat , przed tem byla korba. Probuję tez strugac woblerki. Lowię najczęscej w nieduzych rzekach. Pozdrawiam!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych