Witam serdecznie Paweł
Całkiem sympatyczny z Ciebie gość i życze Tobie dużo sukcesów wędkarskich bo wiem że sprawia to Tobie ogromną satysfakcje
Karol.
Użytkownik Karol Krause edytował ten post 03 lipiec 2013 - 22:48
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 03 lipiec 2013 - 22:42
Witam serdecznie Paweł
Całkiem sympatyczny z Ciebie gość i życze Tobie dużo sukcesów wędkarskich bo wiem że sprawia to Tobie ogromną satysfakcje
Karol.
Użytkownik Karol Krause edytował ten post 03 lipiec 2013 - 22:48
Napisano 04 lipiec 2013 - 12:26
Witam. Na imię mam Jakub. Pochodzę z Woroblina, najczęściej wędkuję na rzece Bug. I leżących przy nim starorzeczach. Najbardziej lubię metodę spinningowa ale również sięgam po inne.
Napisano 04 lipiec 2013 - 12:43
Witam
Bardzo fajna stronka
Pozdrawiam
Kuba
Napisano 04 lipiec 2013 - 16:49
Cześć wszystkim na Imię mam Marcin i jestem z Głogowa. Łowię w 99,8% na spinning w Odrze i Baryczy. Uganiam się głównie za kleniem i boleniem. W tym roku, o ile poziom Odry pozwoli, intensywnie poszukiwał będę suma.
Napisano 04 lipiec 2013 - 16:55
Witaj serdecznie Marcin.
Nareszcie dałeś się namówić tak jak i Paweł.
To forum to kopalnia wiedzy więc koledzy korzystajcie
Napisano 04 lipiec 2013 - 18:42
Witam wszystkich zarażonych.
Napisano 07 lipiec 2013 - 16:45
Cześć wszystkim jestem Jędrzej, łowię i mieszkam w okolicach Poznania. Interesuje mnie głównie lekki spinning i wszystko co mogę na niego złapać głównie w rzekach ale czasem i w jeziorach. Łowię też innymi metodami białoryb głównie leszcze. Chętnie poznam jakieś fajne łowiska kleniowe na przykład bo to mnie teraz najbardziej interesuje. Szukam nowego kija jeśli chcecie pomóc to tutaj dowiecie się jakiego http://jerkbait.pl/t...ru-nowego-kija/ .
Napisano 09 lipiec 2013 - 13:43
Czesc Jarek z tej strony,kolejna strona wiec też powitanie,od tego roku ostrzej łapie na spina(czyt.częściej) robie przynęty i notuje coraz lepsze rezultaty łapiąc na bugu i broku głownie(okolice Broku)
Napisano 11 lipiec 2013 - 08:46
Trochę już tu jestem a zapomniałem się przywitać
Bartek z Gdańska. Rybki które łapię to głównie boleń z doskoku sandacz, dorsz, troć. Wody na których łapię to tylko Wisła i morze ( Zatoka Gdańska ).
Prowadzę również regionalny portal dla wędkarzy z województwa Pomorskiego.
Pozdrawiam każdego wędkarza
Napisano 11 lipiec 2013 - 08:50
Witam wszystkich nowych i nie do końca nowych kolegów
Napisano 11 lipiec 2013 - 09:03
Ech, popełniłem falstart. Napisałem już kilka postów , dostałem sporo pomocy ze strony kolegów ale się wcześniej nie przywitałem . Naprawiam błąd.
Mam na imię Staszek, jestem ze Śląska ( 48 lat w Katowicach , teraz okolice PogoriiIV i Przeczyc ) latek słusznych 53 .Wędkuję od 30 lat ( do czasów tegorocznych specjalizowałem się w drgającej i po części w spiningu na boczny trok a od tego roku specjalizacja to sandacz a metoda połowu to casting ) .
Witam wszystkich tak jak ja "zdrowo rąbniętych" na punkcie wędkarstwa
Napisano 11 lipiec 2013 - 09:08
Witam Wszystkich "nowych i starych"!!!
Mam na imię Adam. Jestem z Torunia. Tylko Spinning. Pozdrawiam!
Napisano 12 lipiec 2013 - 06:32
Zarejestrowałem się tu już jakiś czas temu, ale skoro nic nie pisałem to i się nie witałem, ów czas nadszedł zatem witam Was wszystkich serdecznie.
Mam na imię Mariusz, jednakowoż wszyscy wołają na mnie Mario (rodzina też ) Wędkuję od 10 lat, głównie spinning, ale bywało że odkładałem go na dłużej i zasiadałem przy spławiczkach.
Od zeszłego sezonu praktycznie tylko spinninguję, a jako że od spinna zaczynałem to i na spinnie postanowiłem się skoncentrować i jemu poświęcić cały wolny czas jaki mam na wyprawy z wędką.
Napisano 12 lipiec 2013 - 13:54
Witam, mimo że to nie mój pierwszy post to chciałbym się przedstawić. Nazywam się Jacek, mam 22 lata, mieszkam w Olsztynie, wędkuje około 7lat, zaczynając od spławika, jednak z czasem przeszedłem na aktywniejszą formę jaką jest spinning. Łowię na wodach pzw Olsztyn jak i ciechanów jako że pochodzę z tamtych stron. Lekki spining rzeczny w poszukiwaniu kleni to ostatnio jeden z moich głównych celów Wędkowanie to dla mnie najlepszy sposób spędzania wolnego czasu, uważam też że nic tak nie zbliża ludzi jak wspólne chwile na rybach więc jestem otwarty na propozycje wspólnej wyprawy:)
Napisano 13 lipiec 2013 - 10:12
Napisano 13 lipiec 2013 - 10:17
Wita Mam na imię Maciej. Od kilku lat biegam za szczupakiem, okoniem oraz boleniem. Po kilkuletnim zgłębianiu zawartości tego forum przyszedł czas na robienie własnych woblerów.
Witaj serdecznie
Co do woblerów - mogę byc pierwszym testerem
Napisano 13 lipiec 2013 - 18:27
Witam wszystkich
Mam na imię Maciek i jestem z Warszawy. Łowię na spinning i muchę ale czasami nie pogardzę spontaniczną zasiadką dla relaksu z lekkim gruncikiem i pickerkiem
Pracuję w Centrum Wędkarstwa w Warszawie.
Mam nadzieję,że zaaklimatyzuje się tu i co nieco popiszę
Napisano 13 lipiec 2013 - 18:47
Witaj serdecznie
Napisano 14 lipiec 2013 - 00:04
Witam - Andrzej z Warszawy lat 50 wędkuję, kultywując tradycję rodzinną od 1973 roku więc już ....czterdziestolecie. Ulubiona metoda to oczywiście spinning, zaczynałem od klejonki Gopło i czeskiego Reexa , potem były cudem zdobyte Forelle , Rexy,kije Fiva i ,,gorzowska,, tęczówka...stare dzieje Lubię też posiedzieć z pickerkiem czy powalczyć ze skandynawskimi dorszami. Interesuję się również fotografią więc może czasem wrzucę jakieś zdjęcie:)
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów
Użytkownik Andrzej1 edytował ten post 14 lipiec 2013 - 00:04
Napisano 14 lipiec 2013 - 13:05
witam panie i panów) jestem z woj. opolskiego dali mi na imię marek , Tylko spininguje i kombinuje jak każdy polak .)))
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych