Powitanie na JERKBAIT.pl
#1121 OFFLINE
Napisano 17 październik 2013 - 16:58
Szukam dwóch wędzisk. Pierwsze z przeznaczeniem do łowienia pstrągów o CW od 3 do maksymalnie 20 gram. Drugi kij na morze . CW od 40 do 80\100 gram. Oczywiście do kijków odpowiednie kręciołki.
Na początek interesuję się kijami ABU seria vendetta. jestem otwarty na propozycje. Niestety będę wybierać kije możliwe do kupienia w UK. Mam złe doświadczenie z paczkami dochodzącymi z Polski. Kupiłem feedera i doszedł do mnie połamany.
Ot tyle na początek i lidze na Wasze wsparcie!!!
#1122 OFFLINE
Napisano 19 październik 2013 - 15:21
Obserwuje forum od dluzszego czasu i w koncu postanowilem sie zarejestrowac. Zmotywowala mnie do tego pewna sprawa ale o tym w odpowiednim watku.
Pozdrawiam forumowiczow.
#1123 OFFLINE
Napisano 19 październik 2013 - 15:31
Witaj na forum
Jest już jeden @Mariano Italiano na forum, tylko pisze się z dużej litery
#1124 OFFLINE
Napisano 19 październik 2013 - 16:08
#1125 OFFLINE
Napisano 20 październik 2013 - 15:26
Witam wszystkich kolegów . Jestem nowym użytkownikiem i postanowiłem się przywitac . Wędkarstwo to moja pasja od ok 20 lat . Moją ulubiona metodą jest spinningowanie , ale również w okresie letnim namiętnie zdradzam ją z feederm i batem . Spinning głównie służy mi do polowania na pstragi , trocie oraz okonie i sandacze . Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich kolegów i mam nadzieję ,ze dowiem się tu wielu ciekawych rzeczy na temat naszego wspólnego hobby .
Sławek - Gdańsk
- Friko lubi to
#1126 OFFLINE
Napisano 20 październik 2013 - 15:30
Miło nam - Witaj Sławek
#1127 OFFLINE
Napisano 20 październik 2013 - 19:01
Witam...
Użytkownik cristovo edytował ten post 14 styczeń 2014 - 02:23
- Friko lubi to
#1128 OFFLINE
Napisano 21 październik 2013 - 18:18
Witam wszystkich zamiłowanych "machaniem kijkiem”.
Już zdążyłem opisać swoje wątpliwości w wątku regulaminy.
Od ponad roku czytałem na forach m.in. tu na tematy łowienia zębaczy.
Lecz nie byłem za logowany – mój błąd o czym się przekonałem niedawno.
Tak jak pisałem we wcześniejszym wątku łowię od trzech lat, z nastawieniem na zębaczy na spinning. I tak na koncie mam okonki, szczupaki, w zeszłym sezonie sum – 97cm. W tym sezonie kolejny przeskok na bolenie największy 73cm wrócił do Warty. Przede mną kolejne wyzwanie – dobrać się do sandaczy jeszcze żaden nie zawiesił się na wędce.
A do organizatorów tego forum – temat przywitania powinien być nielistowany na samym początku forum, trudno na dzień dobry go znaleźć. Ale może tak ma być? Nie wiem jak było kiedyś, ale jako nowy użytkownik piszę może kiedyś to się przyda przy zmianach wyglądu.
Pozdrawiam Was
zamk
#1129 OFFLINE
Napisano 21 październik 2013 - 18:38
Witam wszystkich wędkarzy i wędkarki. Wędkuję od dziecka, pierwsze kroki stawiałem nad Bugiem obecie od 13 lat mieszkam w UK.
Pozdrawiam wszystkich i połamania.
Albercik
#1130 OFFLINE
Napisano 23 październik 2013 - 00:12
Witam wszystkich wędkarzy i wędkarki.
Jest to jedno z nielicznych, kto wie czy nie ostatnich miejsc na świecie, gdzie nie ma kobiet. Zdaje się że ani jednej. To jest naprawdę elitarne, męskie forum. I niech takim pozostanie.
Witaj albercik.
#1131 ONLINE
Napisano 23 październik 2013 - 06:34
Jest to jedno z nielicznych, kto wie czy nie ostatnich miejsc na świecie, gdzie nie ma kobiet. Zdaje się że ani jednej. To jest naprawdę elitarne, męskie forum. I niech takim pozostanie.
Witaj albercik.
A właśnie że nie są też z nami babki
#1132 OFFLINE
Napisano 23 październik 2013 - 06:45
Witam serdecznie Wszystkich.
Od jakiegoś czasu czytam Wasze artykuły, jak dla mnie jest to ogromna skarbnica wiedzy.
Pozdrawiam
mar233
#1133 OFFLINE
Napisano 23 październik 2013 - 20:32
Witam od jakiegoś czasu przeglądam forum , spodobało mi się, jest tu duzo artykułów z których mozna się sporo dowiedzieć I z tego co widze ludzie są chętni do pomocy Pozdrawiam
#1134 OFFLINE
Napisano 25 październik 2013 - 20:09
Witam, mam na imię Irek i pochodzę z Nałęczowa lubię łowić duże sandacze i szczupaki . Pozdrawiam.
#1135 OFFLINE
Napisano 25 październik 2013 - 20:17
Hejka wszystkim.Na imię ma mam Janusz i jestem nowym forumowiczem.Jestem miłośnikiem psów i spinningu.Pozdrawiam wszystkich wędkujacych
#1136 OFFLINE
Napisano 27 październik 2013 - 18:02
Witam kolegów wędkarzy!Próbuję coś ze spinningiem.Zgorzelec i okolice.Ciekawa stronka,dużo interesujących tematów.Polamania kija!
#1137 OFFLINE
Napisano 29 październik 2013 - 18:19
witam mam na imię Andrzej jestem nowy chciałbym Wszystkich pozdrowić życzyć sukceców w wędkowaniu
#1138 OFFLINE
Napisano 29 październik 2013 - 18:22
Witajcie Koledzy
Czujcie się wśród nas jak ryba w wodzie
#1139 OFFLINE
Napisano 30 październik 2013 - 23:45
Witajcie koledzy "po kiju", nazywam się Piotrek, pochodzę z lubelskiego.
Macham kijem przeważnie na wodzie stojącej, szczupaki i na leciutko okonie
Pozdrawiam.
#1140 OFFLINE
Napisano 31 październik 2013 - 13:05
Chciałbym serdecznie powitać wszystkich forumowiczów po kiju. Nazywam się Tomek, jestem z Mazowieckiego i od dłuższego czasu wolną chwilą wchodziłem żeby zaczerpnąć wiedzy i "nowych trendów" aż wreszcie zebrałem się w sobie żeby się uaktywnić. Od kilkunastu lat łowię na spinning, ostatnimi czasy coraz aktywniej, zaczynam również przygodę z castem
- Friko lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych