Cześć.
Mam na imię Rysiek. Witam wszystkich serdecznie.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 17 marzec 2014 - 13:15
Cześć.
Mam na imię Rysiek. Witam wszystkich serdecznie.
Napisano 17 marzec 2014 - 13:18
Cześć mam na imię Kamil moją ulubioną rybą jest kleń strugam też woblery
Napisano 18 marzec 2014 - 15:35
Dzień dobry Wszystkim userom, chciałbym się oficjalnie przywitać. Na imię mam Tomek, za chwilę pół stówki na karku, mieszkam pod W-wą. Łowię praktycznie tylko metodą spinningową a ostatnio zamiast jednodniówek to tu, to tam wybieram tygodniówki w Finlandii, lub Szwecji. Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie całą elektroniczną społeczność wędkarską Proszę o wyrozumiałość dla nowego usera.
Pozdr,
TZ
Napisano 18 marzec 2014 - 16:51
Witam wszystkich serdecznie,jestem Kuba wędkarz wyczynowy...wyczynem jest jak coś złapię, pozdrawiam wszystkich
Napisano 19 marzec 2014 - 13:52
Witam wszystkich serdecznie.Pochodzę z mazowsza z miejscowości Wieliszew , najczęściej łowię na rzece Narew.Pozdrawiam
Napisano 21 marzec 2014 - 14:15
Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Mateusz.
Pozdrawiam i życzę wszystkim owocnego sezonu
Napisano 23 marzec 2014 - 09:55
Witam wszystkich zapaleńców wędkarstwa!!!
Mam na imię Piotr i mieszkam niedaleko Wyszogrodu. Łowię głównie na Wiśle i Bzurze.
Pozdrawiam!
Napisano 25 marzec 2014 - 10:31
Witam wszystkich miłośników moczenia kija. Miło mi dołączyć do tak zacnego grona forumowiczów ''Jerkbait''.
Mam na imię Mirek. Mieszkam w Wa-wie. Głównym sportem jaki uprawiam jest spinning.
Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów...
Napisano 26 marzec 2014 - 16:03
Witam całą brać wędkarską, jestem Grzesiek i od niedawna powracam do mojej ulubionej metody z młodych lat,czyli spining.
Mam nadzieję poszerzyć swoją wiedzę dzięki temu forum,stąd moja obecność tutaj.
Napisano 27 marzec 2014 - 13:37
Cześć wszystkim..
Napisano 27 marzec 2014 - 15:48
Cześć wszystkim.
Forum przeglądam i czytam od dawna, i jakoś tam nie naszło , żeby jednak coś od czasu do czasu napisać .
Łowię aktualnie w zasadzie w 99 % na muche, 1% to spin, promilowo czasem na DSa .
Pozdrawiam
Tomek
Napisano 28 marzec 2014 - 09:54
Witam,
ja równiez od jakiegos czasu przegladam forum, ale dopiero teraz postanowiłem się uaktywnić
Mam na imię Olaf, bardzo często można mnie spotkać w czasie spacerów ze spinningiem nad Wisłą, Wkrą i Narwią.
Pozdrawiam
Napisano 30 marzec 2014 - 11:15
Witam
Mam na imię Jakub mam dwanaście lat wędkarstwem zaraził mnie ojciec,moją ulubioną metodą jest spining .Łowiska to głównie wody Roztocza i zbiornik Nielisz.
Pozdrawiam Jakub Mołdoch
Napisano 02 kwiecień 2014 - 14:08
Cześć wszystkim!
Mam na imię Tomek i od jakiegoś czasu śledzę forum. Postanowiłem się zarejestrować i przyłączyć o niektórych dyskusji. Najchętniej łowię szczupaki, sandacze i pstrągi.
Napisano 05 kwiecień 2014 - 08:45
Witam wszystkich,
Mam na imię Wojtek. Z wędkarstwem związany od dziecka. Wcześniej wędkarstwo spławikowe, obecnie doszedł spinning. Obiekt pożądania to szczególnie okonie .
Zarejestrowałem się już pewnie ponad rok temu, ale raczej obserwowałem niż pisałem.
Pozdrawiam.
Napisano 06 kwiecień 2014 - 11:16
Witam wszystkich.
Nazywam się Bogdan Kiper i mieszkam w Krakowie. Łowię wyłącznie na spinning, startuję w zawodach spinningowych, strugam woblery i interesuję się rodbuildingiem.
Pozdrawiam
Bogdan
Napisano 10 kwiecień 2014 - 16:43
Witam kolegów,
Z tej strony Kacper, mieszkam w Chojnowie i latam ze spinem głównie po okolicznych rzeczkach:)
Pozdro
Napisano 10 kwiecień 2014 - 21:47
Witam wszystkich JERKABAITOWCÓW !
Pozdrawiam
Sebastian
Napisano 11 kwiecień 2014 - 10:42
Witam Wszystkich! łowie metoda centerpin 18 lat.
Pozdrawiam Piotr.
Napisano 11 kwiecień 2014 - 11:30
Witaj na forum. Udanej zabawy.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych