Dzień dobry wszystkim Mam na imię Piotr i jestem z Sosnowca.
Pozdrawiam wszystkich
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 13 czerwiec 2014 - 12:16
Dzień dobry wszystkim Mam na imię Piotr i jestem z Sosnowca.
Pozdrawiam wszystkich
Napisano 13 czerwiec 2014 - 13:09
Siema jestem Adam i z C.. nie gadam, temu jestem małomówny jk, na forum jestem od dłuzszego czasu, fakt początkowy czas spedzany tu to tylko giełda, teraz staram się być "na bieząco" z innymi działami.
Interesuje mnie jedynie spining, nie probowałem much, trolla itp (jakoś nie kręci mnie to) Od jakiegos czasu myśle o jakimś struganiu ale nie mam ręki do malowania więc jestem spalony na mecie
Jak każdy wódka, dziw** i konserwy bez przerwy......... kiedyś były teraz baba trzyma solidny kaganiec ;( jedyne broszki na jakie moge popatrzyc to te wyłowione z wody
I tak nikt tego nie czyta wiec koncze ten esej. POWODZENIA i połamania.
Adamekkp
Napisano 14 czerwiec 2014 - 01:37
Napisano 14 czerwiec 2014 - 06:36
Napisano 16 czerwiec 2014 - 22:55
Napisano 22 czerwiec 2014 - 11:22
Witam Brać spiningową oraz muszkarzy.
Kolec.
Napisano 22 czerwiec 2014 - 16:57
Witam Szanownych Kolegów!
Mieszkam w Łodzi, łowię zasadniczo tylko na spinning, choć prawie nieużywaną matchówkę też posiadam . Co złowię to wypuszczę, niezależnie od wymiaru, gatunku czy ciśnienia atmosferycznego. Fajne forum.
pozdrawiam.
Napisano 22 czerwiec 2014 - 19:58
Cześć, Mam na imie Michał i jestem z Dzierżoniowa na dolnym śląsku.
Wędkuję głównie na Nysie Kłodzkiej i okolicznych zbiornikach.
Do zobaczenia nad wodą
Napisano 25 czerwiec 2014 - 09:09
Napisano 25 czerwiec 2014 - 20:52
Witam wszystkich
Mam na imię Andrzej, mieszkam w Mińsku Mazowieckim. Wędkuje od niedawna, a metoda to spinning.
Pozdrawiam również wszystkich
Napisano 26 czerwiec 2014 - 18:37
Witam serdecznie kolegów. Na imię mam Krzysztof i mieszkam w Człopie Powiat Wałecki. Wędkarstwem interesuję się od zawsze. Główna dziedzina zainteresowania to spin ale też spławikiem nie gardzę (głównie leszcz nocą) . Interesuję się też myślistwem oraz zbieraniem poroży. Pozdrawiam wszystkich kolegów po kiju
Napisano 28 czerwiec 2014 - 05:47
Witamy kolegów, miłego użytkowania .
Użytkownik Jozi edytował ten post 28 czerwiec 2014 - 05:48
Napisano 28 czerwiec 2014 - 07:08
Siema jestem Adam i z C.. nie gadam, temu jestem małomówny jk, na forum jestem od dłuzszego czasu, fakt początkowy czas spedzany tu to tylko giełda, teraz staram się być "na bieząco" z innymi działami.
Interesuje mnie jedynie spining, nie probowałem much, trolla itp (jakoś nie kręci mnie to) Od jakiegos czasu myśle o jakimś struganiu ale nie mam ręki do malowania więc jestem spalony na mecie
Jak każdy wódka, dziw** i konserwy bez przerwy......... kiedyś były teraz baba trzyma solidny kaganiec ;( jedyne broszki na jakie moge popatrzyc to te wyłowione z wody
I tak nikt tego nie czyta wiec koncze ten esej. POWODZENIA i połamania.
Adamekkp
A widzisz? Ja czytam!
Witam wszystkich nowych!
Napisano 28 czerwiec 2014 - 11:04
witam wszystkich Jestem Rafał a spinningiem "zaraził" mnie kolega a umocnił mnie w tym pierwszy boleń pozdrawiam wszystkich
Napisano 29 czerwiec 2014 - 10:12
Witam jestem Adam łowię głównie na spining, najczęściej uganiam się za pstrągami i kleniami. Czasami też coś wystrugam. Pozdrawiam
Użytkownik adashhh edytował ten post 29 czerwiec 2014 - 10:13
Napisano 02 lipiec 2014 - 10:31
Witam,
mam na imię Ola i zostałam zbesztana, że się nie przywitałam. Mam nadzieję, ze moja zbrodnia pójdzie w niepamięć a szanowni Koledzy pomogą mi w moim problemie
Ryby łowię... jak zostane na nie łaskawie zabrana i dane mi będzie samodzielnie zarzucić ( na "otwartym" terenie, broń boże blisko krzaków i drzew) w tym roku złapałam mojego pierwszego szczupaka, niestety nie był wmiarowy... Mam nadzieję, że jednak dane mi będzie wyciągnąć wreszcie jakąś dużą rybę. No cóż, jak dziecko cieszę się z każdej sztuki
Napisano 05 lipiec 2014 - 13:30
Witam wszystkich Forumowiczów,
Na imię mam Janusz. Spinningowania nauczył mnie ojciec, już wiele lat temu. Jako dziecko nie podchwyciłem jednak bakcyla, i przez ponad 20 lat swojego życia nie trzymałem kija w ręku. Tego się jednak, tak samo jak jazdy na rowerze, nie zapomina i parę lat temu przy okazji wakacji na Mazurach już z własnymi dziećmi, powróciłem do wędkarstwa. Głownie Mazury w czasie wakacji - tam mam jeziorko - pewniak... . Od 2 sezonów praktykuję casting i jerki.
Mieszkam w Warszawie. Od tej wiosny z nowonabytym fishfinderem i MinnKotą próbuję zaprzyjaźnić się z Zegrzem. Na razie bez spektakularnych sukcesów ale jestem optymistą.
Pozdrawiam i życzę połamania kija.
Napisano 06 lipiec 2014 - 14:32
Witam wszystkich forumowiczow jestem kuba wracam do spinningu po kilku letniej przerwie
Napisano 07 lipiec 2014 - 20:02
Witam wszystkich mam na imie Piotrek od kilku lat za miedzą gdzie też uczyłem się wędkować. Ulubione kleń,okoń choć czasami zębaty się uczepi bez adrenaliny jestem członkiem Polish Anglers Association polskiego klubu wędkarskiego w uk. Bardzo fajny portal pozdro dla wszystkich zapaleńców
Napisano 08 lipiec 2014 - 05:14
Witam, mam na imię Darek i łowię głównie na spławik, choć ostatnio coraz częściej na spining i stąd moja obecność. Lublin i okolice.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych