Celebryci wędkarscy a przepisy
#41 OFFLINE
Napisano 27 maj 2021 - 20:19
- crizz100 i AdrianMa lubią to
#42 OFFLINE
Napisano 27 maj 2021 - 20:29
Korol@, min z tych powodów , które wymieniłeś nie posiadam telewizora i z premedytacją zarażam moje dzieci poszanowaniem do książek.
Pozdrawiam
U mnie telewizor jest, żona lubi oglądać remonty i podróże, ja Ligę Mistrzów, a dzieci Psi Patrol. Często też podłączam laptopa i puszczam małym filmy o zwierzętach, dinozaurach, planetach, albo wulkanach. Każdemu zgodnie z zainteresowaniami. Na co dzień największa frajda to rozwiązywanie zadań, shogi, złap lwa, wari (mankala), plastry miodu, budowle z klocków, układanki edukacyjne i właśnie książki. Ostatnio przy wybieraniu prezentów na dzień dziecka zdaliśmy sobie z żoną sprawę, że nasze pociechy średnio przepadają za zwykłymi zabawkami. Dużo większą frajdę sprawa im sadzenie ziemniaków nad Wisłą, zbieranie śmieci, szukanie odciśniętych śladów, palenie ognicha Zamiast lalki album - o różnych gatunkach niedźwiedzi, albo prehistorycznych zwierzętach.
Użytkownik korol edytował ten post 27 maj 2021 - 20:31
- Krzysiek Rogalski, Pumba, AdamO. i 5 innych osób lubią to
#43 ONLINE
Napisano 27 maj 2021 - 21:26
- suhhar, malinabar, korol i 2 innych osób lubią to
#44 OFFLINE
Napisano 28 maj 2021 - 13:28
Im bardziej byli profesjonalni tym mniej już radości było z oglądania.Dawny klimat niestety przeminął z wiatrem.Wędkarska Tuba/Przygoda to bardzo dobry kanał. Chyba najlepszy. Taki rodzynek wśród tych wielu. Najlepiej jak Panowie są w duecie.
Użytkownik Szymon82 edytował ten post 28 maj 2021 - 13:29
- Kolorowy lubi to
#45 OFFLINE
Napisano 28 maj 2021 - 15:38
Kiedyś był takim Jacek K który wraz z współtowarzyszem ładował w beret wszystko co się powiesi a teraz różni jegomoście z parciem na szkło za wszelka cenę .
Tak się zastanawiam z którego roku jest film jezioro obfitości i jak wyglądał regulamin połowu w tamtym roku i jakie limity obowiązywały na tym konkretnym akwenie bo widać ze panowie raczej nie byli fanami c&r a ilość ubitej ryby wskazuje raczej odwrotnie .
Użytkownik Krzysiu edytował ten post 28 maj 2021 - 15:53
#46 ONLINE
Napisano 28 maj 2021 - 16:43
#47 OFFLINE
Napisano 28 maj 2021 - 17:34
Co do zazdrosnego złośliwca bardziej bym się nazwał stetryczałym za młodu zgryźliwcem aczkolwiek czy to woda prywatna czy państwowa panowie jako członkowie kadry spiningowej i kilkukrotni mistrzowie kraju dawali całkiem niezły przykład jak postępować ze złowionymi rybami .
Użytkownik Krzysiu edytował ten post 28 maj 2021 - 17:41
#48 OFFLINE
Napisano 28 maj 2021 - 18:19
#49 OFFLINE
Napisano 28 maj 2021 - 19:17
C&R to nikt wtedy nie słyszał
Limit to w tych latach też kręcił się 3-4 sztuki szczupaka na głowę... wiem, że dziś to niepojęte no ale tak było..
To były wędkarsko zupełnie inne czasy... No ale cóż teraz wszyscy zbierają tego pokłosie...
- Marcin Rafalski, Krzysiu i czacha79 lubią to
#50 OFFLINE
Napisano 28 maj 2021 - 22:17
To były wędkarsko zupełnie inne czasy... No ale cóż teraz wszyscy zbierają tego pokłosie...
Obecne "pokłosie" nie wynika z limitów obowiązujących 20-30 lat temu... Tylko z ogólnego spadku jakości naszych wód połączonego z wzrostem presji. Równia pochyła... I nie chodzi tylko o wędkarstwo/rybactwo
- MaleX, Piastun, jachu i 1 inna osoba lubią to
#51 OFFLINE
Napisano 29 maj 2021 - 12:14
A jak to mówią ryba psuje się od kadry , tzn od głowy .
#52 OFFLINE
Napisano 29 maj 2021 - 14:27
Wędkarska Tuba/Przygoda to bardzo dobry kanał. Chyba najlepszy. Taki rodzynek wśród tych wielu. Najlepiej jak Panowie są w duecie. Im bardziej byli profesjonalni tym mniej już radości było z oglądania.Dawny klimat niestety przeminął z wiatrem.
Wędkarska Tuba to był zupełnie inny poziom. Teraz jest co raz więcej marketingu i robi się z tego kolejny przeciętny kanał. Panowie już w duecie nie będą, ich drogi się rozeszły. Niektóre odcinki, wydają się być robione na siłe, aby nabić ilość wyświetleń i być w konsekwencji bardziej atrakcyjnym dla sponsorów. Ostatnio poza SG i Profess, dołączył Decathlon.
#53 OFFLINE
Napisano 29 maj 2021 - 16:04
... kasa zabija TO , co było prawdziwe w wędkarstwie ...
Użytkownik miramar69 edytował ten post 29 maj 2021 - 16:06
- Szymon82, Profil_Nieaktywny i Krzysiu lubią to
#54 ONLINE
Napisano 29 maj 2021 - 20:08
- kornik1978, Aries, grzegorzyk i 3 innych osób lubią to
#55 OFFLINE
Napisano 30 maj 2021 - 01:44
Wędkarska Tuba to był zupełnie inny poziom. Teraz jest co raz więcej marketingu i robi się z tego kolejny przeciętny kanał. Panowie już w duecie nie będą, ich drogi się rozeszły. Niektóre odcinki, wydają się być robione na siłe, aby nabić ilość wyświetleń i być w konsekwencji bardziej atrakcyjnym dla sponsorów. Ostatnio poza SG i Profess, dołączył Decathlon.
A to ciekawe. Można coś więcej? Może być na priv. Dla mnie Artur wnosił tą fajną szyderę i luz. Paweł ok, ale najlepiej jednak wypadało to w duecie...
#56 OFFLINE
Napisano 30 maj 2021 - 06:45
Wędkarska Tuba, umarła gdy sprzedali swój projekt telewizji "Hooka TV" ich nowy projekt już nie był taki sam. Bez Artura nie ma już tego klimatu. Brakuje muzyki i montażu z tamtych produkcji. Niestety Hooka usunęła cały kanał z YT... ;( Nie można zapomnieć też o fajnym forum, które też było...A to ciekawe. Można coś więcej? Może być na priv. Dla mnie Artur wnosił tą fajną szyderę i luz. Paweł ok, ale najlepiej jednak wypadało to w duecie...
- elmo lubi to
#57 OFFLINE
Napisano 30 maj 2021 - 06:51
Większość filmów na YT odzwierciedla obraz społeczeństwa. Takie wedkarskie disco-polo. Zarówno w formie przekazu, treści jak i słownictwie. I mam wrażenie, że to jest robione z premedytacją by zwiększyć zasięgi.
Mi ostatnio spodobało się ten kanał: https://youtube.com/user/primanki i właściciel jest chyba aktywny na forum.
Ten też polecam: https://youtube.com/...92qKC9aASQ0EARQ
I ten film też można powiedzieć, że celebrytą stałem się i ja
- BOB, Sławomir i Niusio99 lubią to
#58 OFFLINE
Napisano 30 maj 2021 - 09:21
Użytkownik ŻoliborzFishingTeam edytował ten post 30 maj 2021 - 09:27
- Alek_Art. lubi to
#59 OFFLINE
Napisano 30 maj 2021 - 09:35
Zapytam (odnosząc się do pierwszej treści posta, przed edycja).Fs to tez dobre elementy
#60 OFFLINE
Napisano 30 maj 2021 - 09:41
Zapytam (odnosząc się do pierwszej treści posta, przed edycja).
Zapytaj i daj znac jaka jest odpwiedz
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych