Ostatnia szansa żeby oddać głos na swojego faworyta ! Dziś o 21:00 zamykamy głosowanie i ogłaszamy zwycięzcę !
ANKIETA - konkurs "Wygraj wędkę marzeń" - sezon 2
Sugerowana odpowiedź Friko , 30 styczeń 2022 - 21:06
Czas stop. Pora ogłosić zwycięzcę drugiej edycji konkursu "Wygraj wędkę marzeń". Panie i Panowie, bardzo miło mi poinformować iż wygrał:
@bigos, Autor artykułu zatytułowanego "Pomorskie troce - poradnik dla marzyciela".
Serdecznie gratuluję zwycięzcy - po pierwsze świetnego artykułu a po drugie świetnego wyniku osiągniętego w głosowaniu ( 120 / 336 głosów ).
Gorąco gratuluję i dziękuję również pozostałym Autorom i uczestnikom konkursu - myślę że w sytuacji, w której można oddać tylko jeden głos dobrych artykułów było naprawdę wiele w tej edycji - był bardzo trudny.
Idź do odpowiedzi#21 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2022 - 11:17
- Jano lubi to
#22 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2022 - 21:06 Sugerowana odpowiedź
Czas stop. Pora ogłosić zwycięzcę drugiej edycji konkursu "Wygraj wędkę marzeń". Panie i Panowie, bardzo miło mi poinformować iż wygrał:
@bigos, Autor artykułu zatytułowanego "Pomorskie troce - poradnik dla marzyciela".
Serdecznie gratuluję zwycięzcy - po pierwsze świetnego artykułu a po drugie świetnego wyniku osiągniętego w głosowaniu ( 120 / 336 głosów ).
Gorąco gratuluję i dziękuję również pozostałym Autorom i uczestnikom konkursu - myślę że w sytuacji, w której można oddać tylko jeden głos dobrych artykułów było naprawdę wiele w tej edycji - był bardzo trudny.
- Guzu, mario, Efex i 11 innych osób lubią to
#23 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2022 - 21:16
- Friko, mario, wojto-ryba i 11 innych osób lubią to
#24 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2022 - 21:20
No właśnie ciekawy jestem który, domyślam się że któryś z tych dłuższych i mocniejszych ale który ?
#25 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2022 - 21:22
Dziekuje wszystkim za glosy. Chyba latwo sie domyslic, ktory blank wybiore Gratuluje i pozdrawiam pozostalych uczestnikow!
No właśnie ciekawy jestem który, domyślam się że któryś z tych dłuższych i mocniejszych ale który ?
Trociowy oczywiście ...
#26 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2022 - 22:32
Gratulacje dla zwycięzcy i wszystkich autorów artykułów drugiej edycji konkursu . To budujące , że w dobie krótkich komunikatów pół słownych i pół obrazkowych , formuła dłuższej wypowiedzi pisanej ma nadal rację bytu . W imieniu wszystkich czytających dziękuję i cieszę się, że to właśnie na naszym Forum taki przekaz się rozwija i ma poparcie . To pokazuje unikalność tego miejsca i niech tak zostanie .
- Friko, Paweł Bugajski, Biesan i 11 innych osób lubią to
#27 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2022 - 09:20
Gratulacje dla zwycięzcy oraz dla wszystkich publikujących!
Jednocześnie dziękuję wszystkim, którzy głosowali na "O eksperymentalnych projektach", dzięki czemu nasza 'praca zbiorowa' znalazła się na wysokim miejscu!
- Friko, maykel, malinabar i 1 inna osoba lubią to
#28 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2022 - 13:11
Serdecznie gratuluję koledze @bigos i oczywiście zapraszam do rozmowy i ustaleń jakiego Talona na trocie będziemy dla Ciebie tworzyć!
Artykuł przeczytałem z przyjemnością i zainteresowaniem, tym bardziej, że to bardzo bliskie mojemu sercu łowienie. Dziękuję również i gratuluję wszystkim pozostałym kolegom, którzy "przelali na papier" swoje historie, w dobie wszystkiego na szybko i na skróty małe i duże historie wędkarskie to pozytywne działanie i po prostu przejaw naszej pasji.
- Friko, Paweł Bugajski, Biesan i 3 innych osób lubią to
#29 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2022 - 16:48
Dziękuję wszystkim za chęć pisania, to wielce ważne w tych czasach.
Gdy lud pisze to widać że żyje, gdy lud czyta to jest nadzieja że myśli.
Bigos, jeśli się nie odezwiesz na czas, to wnioskuję, że wędka musi być ruda, k..rewsko ruda.
- Friko, Krzysiek P i S.N. lubią to
#30 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2022 - 18:33
- Friko, Sławek Oppeln Bronikowski, Mysha i 6 innych osób lubią to
#31 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2022 - 19:28
- Friko i S.N. lubią to
#32 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2022 - 21:09
jesli ten konkurs odpali w tym roku, to zobowiazuje sie napisac cos, zeby sie Wam nie nudzilo. A nawet jak nie odpali, to w ramach podziekowania tez napisze Pozdro
Właśnie się zastanawiam na formułą konkursu w roku 2022 - czy po dwóch edycjach "pisarskich" nie zrobić edycji fotograficznej, ale decyzyji ostatecznej jeszcze nie podjąłem artykuł poza konkursem oczywiście zawsze chętnie przytulę
No i wstaw fotki wędki, jak już Ci zrobią tę nagrodę w Poznaniu !
- Jano lubi to
#33 ONLINE
Napisano 31 styczeń 2022 - 21:33
Dobre foto i dobry tekst, czy jest coś bardziej dobrego?
- S.N. lubi to
#34 OFFLINE
Napisano 01 luty 2022 - 11:03
@bigos wielkie gratulacje. Pozamiatałeś fachmaństwem - co w dzisiejszych czasach, pełnych "youtubowych fachurów za trzy grosze" jest po dwakroć cenne. Szczerze gratuluję, choć... głosowałem na Gołąbka:-))) Jestem stary i to co co Piotrek pokazał w swoim artykule to to, co dzisiaj w wędkarstwie cenię najbardziej. Nawet jak od czasu do czasu przychodzi mi strzepywać z haka... szkieletora. (obrzydliwe określenie - na szczęście zapożyczone:-)))
I oczywiście Piotrowi też gratuluję - udało Ci się opisać to, co na ogół da się doświadczyć tylko organoleptycznie. Obaj jesteście top.
- Paweł Bugajski, Rheinangler, malinabar i 3 innych osób lubią to
#35 OFFLINE
Napisano 01 luty 2022 - 18:42
Tomku dziękuję bardzo za przychylne słowa. Cieszy mnie, że choć garść osób odnalazła w moim tekście coś wartościowego.
Przy okazji dziękuję wszystkim, którzy na niego zagłosowali a koledze @Bigosowi gratuluję wygranej, kawał solidnego tekstu podpartego doświadczeniem i choć z trociami łączy mnie niewiele, przeczytałem z ciekawością
- Friko, MaleX, malinabar i 4 innych osób lubią to
#36 OFFLINE
Napisano 01 luty 2022 - 20:48
Gratuluję bigos Tylko z tym mierzeniem uważaj,na Parsęcie Ciebie by zjedli
Ps'wiemy o co chodzi.Pozdrówka gaweł "
#37 OFFLINE
Napisano 01 luty 2022 - 22:10
- BOB lubi to
#38 OFFLINE
Napisano 10 luty 2022 - 12:01
Gawel, ja nawet miarki nie mam na rybach:) W robocie mi starczy. Na oko wiecej jak centymetr/dwa i tak sie nie pomyle, jesli mnie ktos o centymetry pyta…Nie mam juz za bardzo za czym gonic i po co mierzyc.
A to Ty te rybole bardziej w metrach mierzysz? Tu jeden, tam dwa ...
No chyba, że raczej cale i stopy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych