Wyciągnięcie szmaty, czy innego podobnego paskudztwa potrafi zdemotywować. Ja po 3 zastanawiam się, czy ewakuować się nad Wkrę, Podlasie, czy może tylko za Łomianki.
Użytkownik korol edytował ten post 16 czerwiec 2016 - 12:34
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 16 czerwiec 2016 - 12:34
Wyciągnięcie szmaty, czy innego podobnego paskudztwa potrafi zdemotywować. Ja po 3 zastanawiam się, czy ewakuować się nad Wkrę, Podlasie, czy może tylko za Łomianki.
Użytkownik korol edytował ten post 16 czerwiec 2016 - 12:34
Napisano 16 czerwiec 2016 - 18:34
17-19ta. Poszedłem zobaczyć jak wyglądają moje miejscówki na niżówce. 3 średnie Okonie na Horneta wzdłuż kamiennej opaski. Pozatym cisza.
Napisano 18 czerwiec 2016 - 07:37
Dzisiaj bolki mnie zlały kompletnie...ale i tak bywa Brak obecności ryb na powierzchni. Pudło przerzuciłem i nic. Może ciśnienie im nie pasowało...bo wiatr i ogólne warunki ok. Za to jakiś chińczyk, koreańczyk czy inny -czyk przez 0,5h focił kamienie kiepy między nimi i co się tylko dało...powinni im zakazać używania cyfrówek
Użytkownik Qcyk edytował ten post 18 czerwiec 2016 - 07:40
Napisano 18 czerwiec 2016 - 12:17
Napisano 18 czerwiec 2016 - 12:31
"Z gówna rzeźby nie ukręcisz".... fajnego mola z tego się chyba zrobić nie da, ale remont tym tamom poprzecznym by się przydał
Napisano 18 czerwiec 2016 - 12:34
Nie mają co z kasą robić, pierwsza duża woda i będzie po wypasionym molo
...i tak długo wytrzymał stosunkowo dziki praski brzeg...
Bo od czasu "wybudowania " plaż, itp. nie było naprawdę dużej wody.
Napisano 18 czerwiec 2016 - 20:00
A te 3 barki to - przepraszam - po jaką cholerę????? Niby nasza warszawska władzuchna od dawna pokazuje, że "myśli inaczej", ale to już przesada!
Napisano 18 czerwiec 2016 - 21:30
Wyciągnięcie szmaty, czy innego podobnego paskudztwa potrafi zdemotywować. Ja po 3 zastanawiam się, czy ewA
A ja dzisiaj po wyciągnięciu kolejnej szmaty , postanowiłem podejść do tematu dydaktycznie i naukowo . Szmata była wyjątkowo duża , to i był duży materiał na oględziny i sprawdzenie czym te nasze klenie i jazie zagryzają.
Napisano 18 czerwiec 2016 - 22:11
Napisano 18 czerwiec 2016 - 22:55
Napisano 18 czerwiec 2016 - 22:56
Napisano 18 czerwiec 2016 - 23:35
A te 3 barki to - przepraszam - po jaką cholerę????? Niby nasza warszawska władzuchna od dawna pokazuje, że "myśli inaczej", ale to już przesada!
Te barki są częścią projektu bulwarów...niestety nie udało się zgrać ich ukończenia z otwarciem odcinka 1.1. Cała infrastruktura już jest pod nie przygotowana. Z tego co pamiętam będą na nich restauracje i bary. Według mnie fajna opcja
Napisano 19 czerwiec 2016 - 01:30
Wpadłem na 35 min na Czajkę (wiem.. łowisko sensorycznie kontrowersyjne) ale córka miała obok korepetycje a ja spinning w bagażniku....
No to co miałem zrobić?
O dziwo... żywej duszy! Widocznie 4m/s eliminuje gruntówkę denną, dzwoneczek i polską bolonkę!
Jakiś nie wyjęty klenik (wiadomo... w bagażniku spinning dyżurny... Inazuma... jakbym wiedział to wziąłbym wklejankę ;-)
Ale jak w warkoczu duży bolesław nawet nie chlapiąc stworzył mały armagedon to pomyślałem, że to Bóg mi kazał ten kijek wozić! (chyba najbardziej uniwersalny na moje potrzeby)...
Niestety czas naglił a Pan B. nie chciał współpracować ani z Thrillem, ani z Alaską... Po kilkunastu rzutach czas było się zwijać..
Pięknie, ciepło, słonecznie.. choć w pysk dmuchało... na szczęście od Łomianek ;-)
S.
Napisano 19 czerwiec 2016 - 08:12
No, Piotrze teraz tylko siadać do imadła i kręcić imitację
Adam czytasz w moich myślach . Myślę że dla twórców woblerów , to też może być ciekawe wyzwanie . Stworzyć wobka w takim kształcie , tonącego i najlepiej z jednym hakiem ustawionym ku górze , żeby unikał dennych szmat . Na brzanę to byłaby kosa . Już kiedyś na ten temat z kilkoma osobami rozmawiałem.
Napisano 19 czerwiec 2016 - 08:40
Napisano 19 czerwiec 2016 - 10:09
Fala konkretnych upałów przed nami, dalszy spadek wody. Będziecie mieć swoją rafę na wyłączność
Napisano 19 czerwiec 2016 - 10:31
Adam czytasz w moich myślach . Myślę że dla twórców woblerów , to też może być ciekawe wyzwanie . Stworzyć wobka w takim kształcie , tonącego i najlepiej z jednym hakiem ustawionym ku górze , żeby unikał dennych szmat . Na brzanę to byłaby kosa . Już kiedyś na ten temat z kilkoma osobami rozmawiałem.
Nie przesadzasz? Jak takie maleństwo chcesz zaprezentować w brzanowej rynnie???
Napisano 19 czerwiec 2016 - 12:51
Nie przesadzasz? Jak takie maleństwo chcesz zaprezentować w brzanowej rynnie???
Adam , jest patent już sprawdzony , ale szczegóły tylko zaufanym kolegom na priv . Dlatego podrzucałem temat Kamilowi i Darkowi bo jest potrzeba na taki wobler.
Użytkownik pisarz edytował ten post 19 czerwiec 2016 - 13:10
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych