Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Wybór smartfona :-) A jakże!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1202 odpowiedzi w tym temacie

#1201 OFFLINE   Z.Milewski

Z.Milewski

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 644 postów
  • Lokalizacjalubuskie

Napisano 12 grudzień 2024 - 21:01

Pilna prośba do zorientowanych w temacie tradycyjnych telefonów z klawiszami. Potrzebuje zakupić taki telefon dla osoby, z awersją do smartfona, ma być łatwo obsługiwalny. Najlepiej gdyby to była Nokia.

Telefon ma służyć do rozmów, wysyłania i odbierania sms-ów, ewentualnie mms-ów ( a więc z aparatem ewentualnie), nic więcej. Ma działać przede wszystkim niezawodnie-nie zawieszać się, nie wyłączać,samoistnie mają się nie włączać jakieś zbędne opcje, programy itp. Nawet bateria nie musi  specjalnie długo trzymać, ani obudowa nie musi być pancerna jak w hammerach.

Z Nokii jakieś najlepsze opinie mają 3210 i 8210, ale też te opinie nie są najlepsze, więc może model jakiegoś innego producenta?

Pomoże ktoś? Planowałem zakup 6310, ale dzisiaj przeczytałem opinie i odpuściłem.

#1202 OFFLINE   Intro

Intro

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 384 postów
  • LokalizacjaPolska
  • Imię:Andrzej

Napisano 12 grudzień 2024 - 21:13

Jutro poszukam i dam znać co mam.

#1203 OFFLINE   Matteoo

Matteoo

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 695 postów
  • LokalizacjaElbląg
  • Imię:Robert

Napisano 12 grudzień 2024 - 21:19

Z.Milewski, on 12 Dec 2024 - 20:01, said:

Pilna prośba do zorientowanych w temacie tradycyjnych telefonów z klawiszami. Potrzebuje zakupić taki telefon dla osoby, z awersją do smartfona, ma być łatwo obsługiwalny. Najlepiej gdyby to była Nokia.
Telefon ma służyć do rozmów, wysyłania i odbierania sms-ów, ewentualnie mms-ów ( a więc z aparatem ewentualnie), nic więcej. Ma działać przede wszystkim niezawodnie-nie zawieszać się, nie wyłączać,samoistnie mają się nie włączać jakieś zbędne opcje, programy itp. Nawet bateria nie musi specjalnie długo trzymać, ani obudowa nie musi być pancerna jak w hammerach.
Z Nokii jakieś najlepsze opinie mają 3210 i 8210, ale też te opinie nie są najlepsze, więc może model jakiegoś innego producenta?
Pomoże ktoś? Planowałem zakup 6310, ale dzisiaj przeczytałem opinie i odpuściłem.

Poszukaj czegoś nowszego z 4G, już w tej chwili wiele sieci wyłącza definitywnie 3G, np t-mobile. Niestety te telefony zostaną gadżetami. Nastąpi to szybciej niż myślimy. Chyba, że piszesz jednak o nowych modelach dostępnych w sklepach. To każdy z nich będzie dobry i każdy nie jest już tą starą nokią. Różnią się jedynie kształtem od siebie, jakość bardzo podobna. Sprawdz sam, zamów w euro, a zapewne dostaniesz możliwość zwrotu w jakimś czasie, to wystarczy na test.

Użytkownik Matteoo edytował ten post 12 grudzień 2024 - 21:28

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych