najczesciej lapia za glowe a nawet za ogon, w ostatni czwartek to nawet w plecy gryzly (widzialem na oczy wlasne i kolegi o nieposzlakowanej opinii) co oczywiscie nie zmieni faktu, ze sa nieobliczalne i tyle ... natomiast pytanie co do bull dawgow, duzych i bardzo duzych, ktore to w jedna kotwice zbrojone sa? ja znam tylko male i powiedzmy srednie z jedna kotwica ... czy moze sie myle? pojawily sie jakies nowe wersje w ostatnich tygodniach?
nie zebym sie czepial ale lubie kiedy fakty odpowiadaja realiom
Ale ja nie napisalem że duże i bardzo duże buldogi są z 1 kotwicą.
Prosze dokładniej czytać i mniej starać się łapać kogoś za słówka
Ja podałem jak ja zbroje przynety duże i bardzo duże jedną kotwicą,tak jak np w buldogach
Jeżeli neguje używanie dwoch kotwic to jak można pomyśleć że mam na myśli te w wersji : hak,kotwica,kotwica???
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jesli ktorys z kolegow chce uzywac haka,kotwicy i kotwicy to znam lepszy tandemik,ktory po zetkcieciu z pajkiem wali go od razu w czache co by nie mial szans na wypiecie sie podczas jak to ujac.....emocjonujacej walki.
Użytkownik Z Olsztyna edytował ten post 23 wrzesień 2014 - 16:25