Ok koledzy reasumując ,jestem po rozmowie z kilkoma posterunkami PSR Warszawa (502-076-194) ,Siedlce 602 748158 ,Ciechanów (23)672-50-63,PUŁTUSK 502-076-200,oraz skarbnik z mojego kola 602557908, wszyscy,no prawie wszyscy potwierdzają , ze w tym samym czasie NIE mozemy łowić na spining ,jnne metody -tak możemy, po jednej wędce w tym samym czasie oprócz żywca-młody ma zakaz .Tak ze Pan z PSR PUŁTUSK niech się doszkoli bo jedynie on (i kilku z Was koledzy ) wprowadzał mnie w błąd .Bysmy mogli lowic obaj na spining to musze zaplacic daninę 130zl -nie sa to wielkie pieniazki ale uważam ze to jest chore , bo okazuje sie ze za pieniążki mozna ,a tak nie mozna ,heh PS. kilku panów z PSR powiedziało, ze gdyby nawet zaistniała taka sytuacja ze obaj łowilibyśmy w tym samym czasie na spining to do glowy by im nie przyszło żeby legitymować młodego i wogole nakładać jakieś kary .Także, jak ktoś chce wyjaśnić te sytuacje osobiscie ,przekonać strażników, ze się mylą ,to #tel. podałem wyżej,dzwońcie i przytaczajcie swoje argumenty