Daniel Wirek Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 Witam ! Mam propozycję - zapraszam na wspólne łowy do mojej miejscowości Jeśli ktoś będzie chciał - połapiemy bolki, kleniki i szczupaki ... miejmy taką nadzieję. Proponuję sobotę albo niedzielę (19 i 20 maj) PozdrawiamDaniel
grubyzwierz Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 Na ryby na pewno pojadę w sobotę, ale nie wiem jeszcze gdzie dokładnie. Jak zabierzesz na bankowe miejscówki to może się zjawię
Daniel Wirek Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Opublikowano 11 Maja 2007 Na ryby na pewno pojadę w sobotę, ale nie wiem jeszcze gdzie dokładnie. Jak zabierzesz na bankowe miejscówki to może się zjawię Bankowe miejscówki... na bolka to wszędzie Co do szczupaka to możemy obskoczyć kilka bankowych miejsc Z kleniem też nie będzie problemu, Odra w mojej miejscowości jest bardzo urozmaicona
NocnyLowca Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 Kurde Wpadł bym do Ciebie Danek:) Ale MAm Klubowe zawody ;/
Daniel Wirek Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Opublikowano 11 Maja 2007 Hehe I napewno jak zwykle Lechu komplet
NocnyLowca Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 hahahaha.... ja mu daje 15 min na skompletowanie dwóch szczupaków:D:P
Rekomendowane odpowiedzi