Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dostalem pierwsza wiadomosc od remka :D

wczoraj polowili slabo, dzisiaj bylo juz duzo lepiej, z tego co remek pisze jest trudno, ryby stoja bardzo gleboko, nawet na 15 metrach

zlapali kilka ladnych ryb w tym 3 metry

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No to nareszcie jakies wieści ,bo już myślałem , że sie chłopaki dali pożreć skandynawskim bestiom :lol: :lol: :lol:
Opublikowano

Dzis tez nie lepiej. Zaloga Guzu/Xavi spiela jakiegos krokodyla, uwiesil sie na jacku.

Szczupak jest chyba w trakcie migracji, ale jednak obstawilbym plycizny niz jigging.

Opublikowano

Dzis tez nie lepiej. Zaloga Guzu/Xavi spiela jakiegos krokodyla, uwiesil sie na jacku.

Szczupak jest chyba w trakcie migracji, ale jednak obstawilbym plycizny niz jigging.

Te najwieksze zawsze zostają w wodzie :wacko: :mellow:

Dokładnie szczupły juz migruje za śledziem, na płytkim zostały tylko niedobitki :wacko: . Potwierdzili to Salmiaki :mellow:

Opublikowano

Dokładnie szczupły juz migruje za śledziem, na płytkim zostały tylko niedobitki :wacko: . Potwierdzili to Salmiaki :mellow:

Mnie taki niedobitek, co go Guzu spial, pasuje B)

Opublikowano

Wieczornych wiadomości jeszcze nie mam, ale o 14 stan był następujący: dwie 90+ Guzu i Xavi.

Jest bardzo trudno i przewodnicy też mają problem ze znalezieniem ryb.

Opublikowano

Wczoraj wyniki pod względem ilości nadal kiepskie. Xavi i guzu pokazali klasę łowiąc 92, 93 i 100cm (Guzu). Guzu z tą metrówką przeżył życiową historię (szczegóły pewnie w relacji).

Remek

Sam nie mogę się jej doczekać :D

Opublikowano

Dziś zdecydowanie więcej brań. Szczupaki były bardzo aktywne przez 3-4 godziny. Największe to 93 Mateusza oraz 92 Remka. Poza tym 90+ na muchówkę (Remek, mucha od Jerrego) ale po paru minutach walki w okolicach łodzi ryba się spięła. Było to pierwsze branie i ryba na muchówkę podczas wyjadu.

Remek

:D

Opublikowano
Bardzo sie ciesze z tego branka ...szkoda ze umknal ...mysle ze te poczatki muchowania Remka jeszcze zaowocuja . Martwi mnie natomiast prognoza pogody na Szwecje , z tego co widze nadchodzi niz deszczowy . Oby sie udalo te ostatnie dni polowic B).
Opublikowano

Jeszcze jedno ...kiedy oni koncza i wracaja ?...wszystko co mile kiedys sie konczy :(

Prawdopodobnie już skończyli. Jeżeli są bardzo uparci to mogą jeszcze połowić kilka godzin w sobotę z rana. O ile pamiętam o 11 trzeba opuścić domek i oddać łodzie.

Opublikowano

Jeszcze jedno ...kiedy oni koncza i wracaja ?...wszystko co mile kiedys sie konczy :(

Prawdopodobnie już skończyli. Jeżeli są bardzo uparci to mogą jeszcze połowić kilka godzin w sobotę z rana. O ile pamiętam o 11 trzeba opuścić domek i oddać łodzie.

Jest 12:25 nawet jeżeli tam czas tak jak w UK godz do tyłu to już powinni skończyć i lecieć składać relację i przygotowywać zdjęcia :D

Opublikowano

Witam,

Ja juz w domu, chlopaki z tego co kojarze to akurat na statku.

Widze ze relacja tu byla prawie LIVE

Z tego co wiem chlopaki juz wiedza, ze swiat czeka na relacje i pewnie zareaguja adekwatnie.

Powiem krotko: bylo super i dzialo sie DUZO :D

Pozdrawiam z BCN

Guzu

p.s. o mojej przygodzie w relacji B)

Opublikowano
To świetnie że udal się wyjazd :D Bardzo ciekaw tej przygody więc czekam na relację :D
Opublikowano

też nie mogę się doczekać relacji ale świetnie, że połowiliście duużych ryb.

Czekamy na relacje ;)

Guzu szczególnie ciekaw jestem co Tobie się przytrafiło?

Opublikowano
Chyba każdy czeka na tę opowieść o przygodzie, wogóle może uchyl rąbka tajemnicy co to za przygoda ? :D