Robercik, co to za farsz do tych kani robisz?
Ja w zeszłym roku marynowałem opiekane, pychotka.
Na bazie przepisu z linku w poście wyżej.... zmieniłem jedynie mięsko na wieprzowinę plus czosnek, kukurydza itd... innymi słowy jak co komu pasuje
Do kani akurat mam słabość, więc kombinuje i konsumuje w każdej formie: smażone, marynowane młode, marynowane w panierce, flaczki, suszone (do panierki), no i ostatnio właśnie faszerowane....a że jest w tym roku wysyp to pomysłów zaczyna brakować
3.jpg 162,36 KB 22 Ilość pobrań 5.jpg 49,66 KB 22 Ilość pobrań 11.jpg 105,63 KB 19 Ilość pobrań 9.jpg 82,47 KB 17 Ilość pobrań 7.jpg 136,3 KB 16 Ilość pobrań 4.jpg 87,01 KB 16 Ilość pobrań 2.jpg 70,72 KB 16 Ilość pobrań 1.jpg 104,49 KB 16 Ilość pobrań 10.jpg 82,96 KB 16 Ilość pobrań 12.jpg 70,98 KB 16 Ilość pobrań
Użytkownik robbertzam edytował ten post 26 wrzesień 2023 - 18:15