W regulaminie dane są , podawać nie będę bo rodo
Swoją drogą może i jestem ślepy , ale nie doczytałem ile sklep ma czasu na wysyłkę po zaksięgowaniu (sprytnie ?)
Regulamin tego sklepu jest, a raczej chyba był (bo zdaje się, że się zwija) nad wyraz ubogi a w takim wypadku wiadomo, że ma 30 dni na realizację zamówienia. Tylko jaki obecnie sens ma istnienie czegoś takiego? Po takim okresie możemy w praktyce dopiero działać czyli wysyłać pisma, powiadamiać organy a jak ktoś chce uzyskiwać postanowienia wykonawcze i uruchamiać powoli komornika i wpisywać do KRD. Nie bez powodu jesteśmy cenieni w Europie za najlepszą logistykę i obecnie sklepy oferujące 3-4 dni dostawy to są praktycznie u nas "żółwie" chyba, że są to przesyłki duże wysyłane kurierem no to wiadomo - musi to chwilę potrwać. Większość sklepów w których ja zamawiam wyrabia się w ciągu 2 dni a mój faworyt w większości robi to w 24 godziny.
Istnienie takiego "ślimaka" o którym tutaj rozmawiamy to po prostu jakaś pomyłka zwłaszcza, że jeszcze trzeba tracić czas i się o swoje wielokrotnie upominać słysząc jakieś bzdury które nie mają potwierdzenia w rzeczywistości.
Właściciel zdaje się "inwestuje" również w wyposażenie łodzi - Boat Garage także jeśli będzie to hulać podobnie to nie zazdroszczę klientom.