Takie też mam z mniejszymi 20240524_192849.jpg 85,98 KB 16 Ilość pobrańMoże po prostu następnym razem nie kładz ryby na piachu. A zdjęcie z rąsi np. tak.
bol.jpg
Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 12 grudzień 2024 - 19:39
Takie też mam z mniejszymi 20240524_192849.jpg 85,98 KB 16 Ilość pobrańMoże po prostu następnym razem nie kładz ryby na piachu. A zdjęcie z rąsi np. tak.
bol.jpg
Napisano 12 grudzień 2024 - 19:41
Ta odpowiedź miała być humorystyczna luzik 20240524_190302.jpg 57,98 KB 14 Ilość pobrańMiałem odpowiedzieć Ci grzecznie i merytorycznie ale....edytowałeś swojego posta
Więc napiszę Ci tak
Szkoda żeś się na tych kamieniach na bosaka nie wyjebał
Naprawdę szkoda.....
Napisano 12 grudzień 2024 - 20:11
Napisano 12 grudzień 2024 - 20:29
Kolego @kowi nie rozumiesz co Koledzy chcieli Tobie przekazać.
Nikt nie jest idealny, wiadomo. Zdarza się zrobić lepsze lub gorsze zdjęcie, natomiast nie każdą fotą trzeba się chwalić, bo zamiast chwały pozostaje niesmak.
rozumiem , tylko oni nie rozumieją warunków tam panujących , glina rozmoknieta i mół przy brzegu po kolana , ok teraz bede wrzucał tylko piękne fotki , to moje poczatki na jerku , obiecuje poprawe , ucze sie dodawać zdięci i chyba mi sie udało to co chciałem
Użytkownik kowi edytował ten post 12 grudzień 2024 - 20:43
Napisano 12 grudzień 2024 - 21:48
Napisano 12 grudzień 2024 - 21:53
Wrześniowe 80+
Napisano 13 grudzień 2024 - 07:29
Nie bardzo rozumiem, co jest takiego "pro" w noszeniu podbieraka, jakiejś maty czy w zakładaniu odpowiednich butów, bo może gdybyś je miał, nie "ledwo" a szybko i sprawnie doszedł byś z rybą na brzeg w celu wykonania zdjęcia. Zresztą, gdybyś miał podbierak to boleń mógłby spokojnie w nim poczekać, dojść do siebie po holu. Zdjęcie w takiej sytuacji nie jest problemem, telefon można ustawić na plecaku, torbie itp. oparty o pudełko z przynętami, samowyzwalacz i tyle a nie opanierowana w błocie i piachu ryba. To są tak banalne rzeczy a nadal dorośli ludzie mają z tym problem,ech ... .a moze kolego podpowiesz jak zrobic fote samemu bez sprzetu w trzcinie w inny sposób , to był z 10 ty bolen tego dnia w ciągu moze 2ch godzin ledwo z nim dolazlem do brzegu po ostrych kamieniach na boso
nie jestem spinnigistą pro jak Ty nie używam spodnio butów , nie uzywam podbieraków mat i innych dobrze ze miarki uzyczył pobliski spinnigista pro,ktory patrzył jak na debila ze wyciagam tyle boleni on rzadnego a łowił obok , i tak dobrze ze nie zabrałem go na kotlety bo juz nie bylo miejsca w plecaku xd
Napisano 13 grudzień 2024 - 15:47
Nie bardzo rozumiem, co jest takiego "pro" w noszeniu podbieraka, jakiejś maty czy w zakładaniu odpowiednich butów, bo może gdybyś je miał, nie "ledwo" a szybko i sprawnie doszedł byś z rybą na brzeg w celu wykonania zdjęcia. Zresztą, gdybyś miał podbierak to boleń mógłby spokojnie w nim poczekać, dojść do siebie po holu. Zdjęcie w takiej sytuacji nie jest problemem, telefon można ustawić na plecaku, torbie itp. oparty o pudełko z przynętami, samowyzwalacz i tyle a nie opanierowana w błocie i piachu ryba. To są tak banalne rzeczy a nadal dorośli ludzie mają z tym problem,ech ... .
tego dnia był spontan bez sprzetu itp na boso w samych majtkach po pas w wodzie na kamiennej rafie , 2 godz lowienia wynik w sumie 17 boleni 3 sumy i kleń , telefon lezał na brzegu , to było moje życiowe eldorado , na poczatku chodziłem do brzegu itp i ładnie robiłem fotki , ale po 5ciu rybach miałem dzióry w stopach od kamieni a 80tak wpadł jako 11 ryba , temu tak wyszlo , szybko na brzeg , jeb w błoto xd ,fota , krótki filmik i do wody i spowrotem na srodek rzeki przedzierac sie w bystrym nurcie , byłem w amoku łowienia , taki dzięń miałem raz w życiu
Napisano 13 grudzień 2024 - 19:38
Napisano 13 grudzień 2024 - 19:47
W gaciach do wody? W taka pogodę? A co z kochones?! 👏
Napisano 13 grudzień 2024 - 19:57
Napisano 13 grudzień 2024 - 21:20
W gaciach do wody? W taka pogodę? A co z kochones?!
toż to było w czerwcu
Napisano 18 grudzień 2024 - 20:44
Napisano 23 grudzień 2024 - 01:44
Napisano 23 grudzień 2024 - 09:25
Jako ciepłolubny staram się złowić co mam złowić jak jest ciepło i przyjemnie.
Napisano 23 grudzień 2024 - 12:47
Ja jestem zmiennocieplny jak ryby i łowię w każdej porze roku różne gatunki
Napisano 23 grudzień 2024 - 13:38
Ale płetwa !
Napisano 23 grudzień 2024 - 16:10
Ale płetwa !
No już pisałem napęd Bolek ma niebywały! I ten ma do tego pięknie podgietą tą dolną szczękę - @Robert sztuka niesamowita!
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych