Kupię zestaw castingowy multik + kij o długości od 198cm do 213 i górnym cw w przedziale od 15gr do 21 gr. Może ktoś ma chęć się pozbyć? Chciałbym się dopiero nauczyć castingu, stąd też interesuje mnie raczej zestaw budżetowy, niż z górnej półki ….
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 02 grudzień 2024 - 22:09
Kupię zestaw castingowy multik + kij o długości od 198cm do 213 i górnym cw w przedziale od 15gr do 21 gr. Może ktoś ma chęć się pozbyć? Chciałbym się dopiero nauczyć castingu, stąd też interesuje mnie raczej zestaw budżetowy, niż z górnej półki ….
Napisano 02 grudzień 2024 - 22:15
Napisano wczoraj, 08:27
Mam taki zestaw Curado 71 plus kijek do 16 gram. Tani zestaw który eleganko kręci i super prosty w obsłudze jest.
Napisano wczoraj, 10:56
Napisano wczoraj, 11:15
Jeśli podjedziesz w najbliższą niedzielę nad Jeziorkę to mogę wziąć ze sobą dragona msx do 16 gram oraz ss sv 105 i sobie pomachasz. Może nawet coś się złowi w trakcie machania.
Napisano wczoraj, 13:46
Z tą Jeziorką to nie dam rady, ale podaj przynajmniej cenę za ten zestaw, który proponujesz i długość dragona
Napisano wczoraj, 15:11
Napisano wczoraj, 17:51
rozumiem w każdym razie bardzo dziękuję za fajną koleżeńską propozycję rzadko się trafia taki fajny gest, jeszcze raz dziękuję
Napisano wczoraj, 22:59
Ja uczyłem się na:
DAM Yagi 198 7-28
Uważam, że bardzo fajny do nauki, po nim kupiłem już chyba 4 castingi bo mi sie spodobało
Jak chcesz to się odezwij na priv bo leży na półce.
Użytkownik FoH ! Krzysiek edytował ten post wczoraj, 22:59
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych