Najwyższa seria wędek GUIDE powstała we współpracy ze znanymi zawodnikami i przewodnikami wędkarskimi. Wszystkie uwagi i propozycje były dokładnie analizowane a powstała seria jest wspólnym dziełem wielu osób. Setki godzin spędzone nad wodą zaowocowały wprowadzeniem na rynek produktu najwyższej jakości w bardzo przystępnej cenie. Po zaprezentowaniu tej serii na targach w Sosnowcu mogliśmy usłyszeć opinie że wędka tej klasy wypuszczona na rynek pod nazwą innych znanych producentów powinna kosztować od 2000 do 2500 złotych. Certyfikowani instruktorzy rzutów wypowiadali się bardzo pochlebnie o naszych wędkach po sprawdzeniu ich na basenie. Wysokiej jakości komponenty użyte do zbudowania wędek z serii GUIDE, ilość modeli i wariantów uzbrojenia + węglowa tuba oraz 25 letnia gwarancja pozwalają nam przypuszczać że ta seria będzie cieszyła się dużym powodzeniem.
Przeglądając zalinkowaną wcześniej "cyfrową" wersję katalogu sporo produktów wzbudziło moje zainteresowanie. Na obrazku wyglądają "tak dobrze" że warto się nimi zainteresować. Dlatego z zainteresesowaniem śledzę wątek, warto się dowiedzieć ze źródła. Oczywiście do zakupów jeszcze trochę czasu .... ale....
Zawsze jest jakieś ale.....
Panowie, czytając informacje którymi chcecie się podzielić przez moment poczułem się jak pewna dziewczynka w reklamie banku pytając: Tato czy na pewno jesteś moim ojcem, to rozmawiaj ze mną po ludzku.....
Powyższy cytat mógłby się znaleść w dowolnym katalogu, dowolnego producenta sprzętu za sto złotych, sto euro jak i tysiąc funtów. Forum jerkbait ma swój kolożeński charakter.... dobrze się tu zagląda.
Panowie, "rozmawiajcie po ludzku"
Nie piszę żeby narzekać, pierwsze wrażenie było całkiem dobre i być może sprzęt sam się obroni ale ...... broni się jakiś Loop czy Winston. Nowa marka (w odniesieniu do kompletnej oferty wędkarstwa muchowego), nowe produkty - może warto podzielić się konkretami. Przynajmniej moje oczekiwania takie są, najpierw rozmawiam, później próbuję na końcu decyduję.
Bez pierwszego etapu nie przechodzę do drugiego....
tomaszek11
.
Ps. Trzymam kciuki .