Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo bym dał za jerka (ładnie chodzącego) pomalowanego w np. Kubusia Puchatka. Mówię to całkiem serio :D

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

Dużo bym dał za jerka (ładnie chodzącego) pomalowanego w np. Kubusia Puchatka. Mówię to całkiem serio :D

Pozdrawiam

Remek

Ostatnio na Warcie widziałem wedkarza, który miał sporo brań szczupaków na różowy duży twister. Tak se pomyślalem, że glider z pink panther móglby być zabójczy na wielkopolskich łowiskach :mellow:

pozd JW :D

Opublikowano

Jurek,

do różowego świstera to by takie cuś pasowało:

ps. a tak poważnie to słyszałem że ludzie na ZZ na róż potrafią miec niezłe wyniki

post-10-1348913527,1383_thumb.jpg

Opublikowano

oooo :huh: faktycznie ! Tylko nie jestem pewien czy z takim gay tackle gośc nie wpadłby szybko do wody. Wiesz autochtoni w tej okolicy nie wygladaja na specjalnie tolerancyjnych :lol:

Opublikowano
Ja łowie na ZZ na wszelkie odcienie różu i fioletu z całkiem dobrym skutkiem sandacze. Czasem trafi sie okoń, szczególnie na różowe :D
Opublikowano

A mi się bardzo podobją te jerki. I tak jak Remek chętnie bym łowił na takie jerki pod warunkiem, że dobrze chodzą. Sam na Warcie łowię na gumy w kolorach pomarańczowy, czerwony, żółty i

są nie złe efekty przykładem na tobył Jurek pozdrawiam.

Opublikowano
O rany rewelacja! Cudne te jerki i marze o takim! Napis Gay Lure nie robi na mnie zadnego wrazenia. Cudne, dopieszczone, z pomyslem, rewelka. Jestem fanem krowy ;)
Opublikowano

Pozdrawiam

Remek

Ostatnio na Warcie widziałem wedkarza, który miał sporo brań szczupaków na różowy duży twister. Tak se pomyślalem, że glider z pink panther móglby być zabójczy na wielkopolskich łowiskach :mellow:

Ja wczoraj wlasnie oblawialem glinianki koło siebie wlasnie kupionym w bassie Mannsem 8 centymetrowym koloru rozowego. Tak jak na jednej reklamie proszu do prania TO DZIAŁA!!!!! :mellow:

Pozdrawiam

Slider

Opublikowano

to jest różowy tylko przez telefon tak wyszło. Ponieważ zfleshowalem plik main i wszystkie moje przeróbki zostały usunięte , dlatego muszę kolejny raz zmienić CamDriver w telefonie żeby lepsze foty robił

Pozdrawiam

Slider

Opublikowano
Ja wlasnie wrocilem z rybek, zostalbym dluzej ale burza. Na magiczna piatke kolor rozowy mialem dwa ataki szczupaka jeden ponad 70 drugi to kaban wszystkie spiete. Przczyna brak przyponu :(