II Ogólnopolski Zlot Castingowy - Wleń 2007 - nowy artykuł
#1 OFFLINE
Napisano 26 lipiec 2007 - 13:18
Scenariusz jak z poprzedniego roku. Dostajemy wiadomość od Thymallusa. Właściwie to zaproszenie. Gdzie tym razem? Właściwie to odpowiedź już znaliśmy. Na zeszłorocznym zlocie castingowym ustaliliśmy, że spotykamy się ponownie. Tym razem jednak zmieniamy miejsce naszego zakwaterowania, ale rzeka, która pozostawiła w nas wiele ciepłych wspomnień pozostaje ta sama – Bóbr. Pamiętamy bowiem, że w zeszłym roku, pod względem rybnym nie było źle. Spotkania z dużymi pstrągami pozostały na długo w naszej pamięci. Czas na ponowną wizytację łowiska, czas na wspomnienia.
Zapraszam do nowego artykułu na stronie jerkbait.pl. Tym razem oprócz relacji mała zmiana na stronie głównej - większe zdjęcia. Myślę, że będziemy mogli jeszcze bardziej i lepiej ilustrować swoje wyprawy.
Pozdrawiam
Remek
P.S.
Przepraszam za małą pomyłkę dzisiaj i publikację innego artykułu. Pośpiech nie jest najlepszym doradcą.
#2 OFFLINE
Napisano 26 lipiec 2007 - 13:19
#3 OFFLINE
Napisano 26 lipiec 2007 - 13:20
Gratulacje !
#4 OFFLINE
Napisano 26 lipiec 2007 - 13:21
Finally
Standerus musiałem przytrzymać. Pierwszeństwo miał WŚ. Musiałem napisać dwie relacje. A tak przy okazji w najnowszym WŚ jest relacja z Wlenia. Za miesiąc też coś z Wlenia - chyba jeszcze bardziej atrakcyjne
Pozdrawiam
Remek
#5 OFFLINE
Napisano 26 lipiec 2007 - 13:25
#6 OFFLINE
Napisano 26 lipiec 2007 - 13:47
#7 OFFLINE
Napisano 26 lipiec 2007 - 13:51
Po krótkiej odprawie nikt, włączając w to naszych gości z zagranicy nie myśli o niczym innym jak tylko o jednym – gdzie jest Bóbr.
Odpowiem tak, trzy minuty za ta górka
pozdrawiam Spigota
#8 OFFLINE
Napisano 26 lipiec 2007 - 14:03
Mimo że starałeś się jak mogłeś oddać atmosferę zlotu ja ze swej strony dodam że była super. Pozdrawiam wszystkich i już piszę się na następny rok, jak bedą miejsca. Co po tej relacji jest nie do wykluczenia.
#9 OFFLINE
Napisano 26 lipiec 2007 - 14:25
Było naprwdę świetnie a równie miło było sobie to spotkanie przypomnieć. Do zobaczenia za rok...
#10 OFFLINE
Napisano 26 lipiec 2007 - 15:56
#11 OFFLINE
Napisano 26 lipiec 2007 - 17:26
jedno z fajniejszych zdan w artykule
Po krótkiej odprawie nikt, włączając w to naszych gości z zagranicy nie myśli o niczym innym jak tylko o jednym – gdzie jest Bóbr.
pozdrawiam Spigota
#12 OFFLINE
Napisano 26 lipiec 2007 - 17:42
A Remek jak zwykle musiał coś pokiełbasić z datami
Tak właśnie zakończyliśmy nasze drugie spotkanie z cyklu Ogólnopolskich Zlotów Castingowych nad Bobrem – Wleń 2008
#13 OFFLINE
Napisano 26 lipiec 2007 - 20:53
Załączone pliki
#14 OFFLINE
Napisano 26 lipiec 2007 - 21:51
#15 OFFLINE
Napisano 27 lipiec 2007 - 05:18
Teraz wiem, że mogliście źle zrozumieć. Może to było 3 min. z górką...jedno z fajniejszych zdan w artykule
pozdrawiam Spigota
A góka może by przecież dowolna
#16 OFFLINE
Napisano 27 lipiec 2007 - 07:08
#17 OFFLINE
Napisano 27 lipiec 2007 - 08:01
Miało być też o Samurajskim mieczu, żeby nie było że wymyślam:
Odświerzam temat!! pytanie do Remka o to jak sie owy kijek sprawuje? pozd JW
Jurku, Tak - mam taki zamiar. Napiszę kilka słów w relacji z Wlenia. Relacja niebawem Smile Pozdrawiam Remek
No to ja się pytam - GDZIE?
#18 OFFLINE
Napisano 27 lipiec 2007 - 08:14
slawek o gókach to Ty nam lepiej nic nie mów. Ramay'owi zreszta lepiej też
Tak, to były najdłuższe trzy minuty w moim życiu a Bobru ni chu chun, może gdzieś za trzecią górą...
#19 OFFLINE
Napisano 27 lipiec 2007 - 08:19
Witam,
Miało być też o Samurajskim mieczu, żeby nie było że wymyślam:Odświerzam temat!! pytanie do Remka o to jak sie owy kijek sprawuje? pozd JWJurku, Tak - mam taki zamiar. Napiszę kilka słów w relacji z Wlenia. Relacja niebawem Smile Pozdrawiam Remek
No to ja się pytam - GDZIE?
Tylko czekałem na takie pytanie Zaraz po publikacji tego zadzwonił do mnie Friko i pytał o to samo. Obiecuję, że będzie - piszę oddzielny artykuł.
Pozdrawiam
Remek
#20 OFFLINE
Napisano 27 lipiec 2007 - 08:21
no chyba ze lubisz pracować pod SILNĄ presja
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych