Sam ostatnio dostałem po łapach.
Uważam, że zanim ktoś coś wystawi powinien dostać do zaakceptowanie regulamin forum (giełdy). Bo taki szary człowiek jak ja, nie wiedział że istniał tutaj owy regulamin. Nie wiem jaki jest sens podpunktu który złamałem (czyt. że w tym samym czasie wystawiłem coś na portalu akcyjnym). Nie mam pojęcia czy to kwestia mniejszych korzyści majątkowych dla portalu, czy chodzi o samo zamieszanie na prawdę nie wiem.
Wiem tylko, że skoro ktoś sobie coś takiego wymyślił, to można krzyczeć, gryźć ale to niestety niczego nie zmieni. Śmiesznym dla mnie tylko pozostaje, że dostałem odpowiedź "nieznajomość prawa, nie uprawnia do jego nieprzestrzegania". Śmieszne jest tym bardziej dlatego, że z owym prawem mam trochę lub więcej do czynienia i owo słowo prawo w tym kontekście jest zabawne. Co najwyżej można nazwać to regulaminem.
Albo że moje problemy osobiste administracji nie interesują. Wiem, że to będzie po raz kolejny niestylistyczne. używając słowa śmiech, ale styczność z owym moderatorem nieźle mnie rozbawiła. Czy otrzymanie koniuszka władzy na takim portalu odmienia charakter człowieka robiąc z niego bezdusznego pana prokuratora ? Równie dobrze kupując jabłka w warzywniaku ktoś nam może odburknąć, ale ja wychodzę z założenia że z każdym da się normalnie rozmawiać. Jakoś nie umiem sobie wyobrazić, że będąc teraz w wieku studenckim i osiągając to co chciałbym osiągnąć wyzbędę się empatii. Na pewno to, że zostałbym modem na jakimś portalu hobbistycznym nie sprawi, że będą utożsamiał się z sądownictwem. Dobrze, że jeszcze nie zostały powiadomione odpowiednie organy ścigania.
A ludzie jak to ludzie, chcą należeć do elitarnej społeczności i będą się podporządkowywać bardziej lub mniej. Bo uznanie na takim portalu przecież tak wiele znaczy..
PS. To nie był atak na wasz system. Fajnie, że macie portal i im moderujecie. Mało tego szczerze życzę wam powodzenia. Jednakże sama otoczka jaka została wytworzona w zestawienie z tak błahymi sprawami, jest zabawna. Panowie na litość boską, to czy ktoś coś wystawił, czy że to zostało skasowane, czy że coś tam - to nic innego jak pierdoły, które warto przyjmować z uśmiechem.
Użytkownik Bartas93 edytował ten post 29 listopad 2014 - 05:03