@Dienekes masz racje -chodzi o numeracje zdjęć
Edytowałem posta, ale tak właśnie to odebrałem. Raz jeszcze gratki za patyk.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 12 marzec 2013 - 19:33
@Dienekes masz racje -chodzi o numeracje zdjęć
Edytowałem posta, ale tak właśnie to odebrałem. Raz jeszcze gratki za patyk.
Napisano 12 marzec 2013 - 19:42
ja tez zrozumiałem dobrze...
Napisano 12 marzec 2013 - 20:15
Sorry za zamieszanie dokładnie zdjęcie 1. 65g, zdjęcie 2. 85g, zdjęcie 3. 118g coś mi się wydaje, że przy obciążeniu 3,118g patyczek pewnie by się tak nie poddał.
Napisano 12 marzec 2013 - 21:36
w takim razie, ja przepraszam za zrobienie zamieszania, najprawdopodobniej, wynikajace z przywileju edukacji starszej daty
... coś mi się wydaje, że przy obciążeniu 3,118g patyczek pewnie by się tak nie poddał.
kto go tam wie skoro ma podane cw. 5.3 grama
Napisano 13 marzec 2013 - 22:30
Tak się rozglądam za jakimś kijkiem i sam nie wiem na co się zdecydować. Kijek ma typowo służyć do połowu okoni na paprochy jak i gumy do 4-5 cm na główkach 4 max 5 gramy. Okazyjnie do przejścia się za jaziem / kleniem. Zastanawiam się nad Robinson Diaflex perch. Jednak szczerze to wolał bym chyba coś bez wklejanki. Kijek z pracowni raczej odpada ze względu na cenę. Macie coś ciekawego na oku co możecie polecić?
Napisano 14 marzec 2013 - 08:35
NAJLEPSZA O NAJ AKCJI I NIEDROGA OKONIÓWKA TO... SHIMANO CATANA - polecam tą serię wędek.
Napisano 14 marzec 2013 - 13:02
Zapomniałem dodać, że interesują mnie wędki nie krótsze niż 2,70. Co do Catany to jest to chyba tzw "krowi ogon" a wolał bym coś szybszego.
Napisano 14 marzec 2013 - 16:25
Napisano 14 marzec 2013 - 20:02
W moim przypadku była to Catana BX 240cm do 20gr wybór hmm na szybko i na lekko miało być, głównie okoń i białoryb na spina, po kilku sezonach korek zaczął się wyraźnie kruszyć, lekko obluzował się uchwyt kołowrotka, co do akcji kija to faktycznie krowi ogon, ma to wady i zalety ogólnie kij mi nie podszedł zdecydowanie i służy już innemu wędkarzowi
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych