Teraz to dopiero dałeś w p.....e.
Nasze łodzie
#961 OFFLINE
Napisano 23 wrzesień 2014 - 17:22
#962 OFFLINE
Napisano 23 wrzesień 2014 - 18:16
Teraz to dopiero dałeś w p.....e.
To wszystko przez to... podniecenie
#963 OFFLINE
Napisano 23 wrzesień 2014 - 18:22
wszystko przez PODNIETE
a jak kogos uszy bola to mozna glos wylaczyc.
Pozdro.
#964 OFFLINE
Napisano 09 październik 2014 - 20:16
A to moja jaskółka. Została na Ukrainie, tęsknię (((
- wildriver lubi to
#965 OFFLINE
Napisano 10 październik 2014 - 20:27
Tzn. tym gumiaczkiem na pierwszym planie dopływasz do swojej jaskółki która jest na drugim planie ? Też fajna
- mifek lubi to
#966 OFFLINE
Napisano 10 październik 2014 - 20:44
He-he, chciał bym aby było tak ))
#967 OFFLINE
Napisano 13 październik 2014 - 06:54
Jako że miałem w niedziele mało czasu zrobiłem najpierw test śruby normalnej 10-1/2''x13 max prędkość 54km jaką uzyskałem średnia to ok 52km za tydzień zrobię test śruby szybkiej 10-3/8''x14 poniżej kilka fotek i film.
Kolega sobie tak beztrosko na tej swojej 50-ce lata po tych Pilchowicach i jeszcze się tym mocno w sieci chwali, a tam przecież jest ograniczenie do 5 KM.
Mało tego, żeby Kolega chociaż troszkę kultury przy tym swoim lataniu zachował - ale po co - pełnym ogniem przy samych łódkach innych wedkarzy !
Nie wystarczy mieć dobry olej w dużym silniku - gdzie indziej też by się odrobina oleju przydała !
Paweł
- MIGOTKA, pawelG, suhhar i 5 innych osób lubią to
#968 OFFLINE
Napisano 15 październik 2014 - 07:38
im więcej koni tym mniej oleum u niektórych osobników co się przekłada na nie zwracanie uwagi na innych a jeszcze jakaś laska leży na pokładzie to wtedy jest pokaz mocy
- MIGOTKA i suhhar lubią to
#969 OFFLINE
Napisano 16 październik 2014 - 21:26
a jeszcze jakaś laska leży na pokładzie to wtedy jest pokaz mocy
Moja laska zawsze leży na pokładzie .
Nawet jak stoję i jak jest zimno.
Przez nogawkę mi wychodzi.
- @slider@, Piotrek Milupa, Meme i 2 innych osób lubią to
#970 OFFLINE
Napisano 17 październik 2014 - 07:36
- Meme, Karol Krause i czocho lubią to
#971 OFFLINE
Napisano 17 październik 2014 - 18:58
Dzień dobry by wypadało napisać a nie żale wylewać.Jest priw i inne takie sposoby komunikacji,nie pochwalam zachowań takich jak Andrzeja ale czemu mam o tym czytać .Jak wam przeszkadza jego zachowanie na wodzie wystarczy podpłynąć i zwrócić człowiekowi uwagę a nie od razu na pół Polski skarżyć. Taki groźny to on chyba nie jest , chyba że wszystkich na tej wodzie strach przed nim dopadł.Zdawało mi się że to wątek o łodziach.Kolega sobie tak beztrosko na tej swojej 50-ce lata po tych Pilchowicach i jeszcze się tym mocno w sieci chwali, a tam przecież jest ograniczenie do 5 KM.
Mało tego, żeby Kolega chociaż troszkę kultury przy tym swoim lataniu zachował - ale po co - pełnym ogniem przy samych łódkach innych wedkarzy !
Nie wystarczy mieć dobry olej w dużym silniku - gdzie indziej też by się odrobina oleju przydała !
Paweł
#972 OFFLINE
Napisano 17 październik 2014 - 22:50
.Jak wam przeszkadza jego zachowanie na wodzie wystarczy podpłynąć i zwrócić człowiekowi uwagę a nie od razu na pół Polski skarżyć.
Z tego co zauwazylem z filmu to podplyniecie do niego nie bedzie takie proste
#973 OFFLINE
Napisano 18 październik 2014 - 05:29
Tak szczególnie że taką łódź to wyciąga się z wody na przyczepe w 30 sekund.Z tego co zauwazylem z filmu to podplyniecie do niego nie bedzie takie proste
#974 ONLINE
Napisano 18 październik 2014 - 08:35
Dzień dobry by wypadało napisać a nie żale wylewać.Jest priw i inne takie sposoby komunikacji,nie pochwalam zachowań takich jak Andrzeja ale czemu mam o tym czytać .Jak wam przeszkadza jego zachowanie na wodzie wystarczy podpłynąć i zwrócić człowiekowi uwagę a nie od razu na pół Polski skarżyć. Taki groźny to on chyba nie jest , chyba że wszystkich na tej wodzie strach przed nim dopadł.Zdawało mi się że to wątek o łodziach.
Piateczką raczej ciężko dogonić taką łódkę. A slip jak zgrany zespół to robie w 2-3 minuty.
Mozna oczywiście załatwić taką sprawę drogą urzędową ( polcja) Tylko wtedy to dopiero by co niektórzy krzyczeli jakie to świństwo jest donosić
Więc chyba lepiej jak sprawa jest załatwiana w ten sposób .
- staszek i Kilobear lubią to
#975 OFFLINE
Napisano 18 październik 2014 - 09:37
PS też tam trochę nagiąłem ograniczenie, ale nikt nie dawał sygnału że mu w szkodę wchodzę
- Paweł J lubi to
#976 OFFLINE
Napisano 20 październik 2014 - 19:21
#977 OFFLINE
Napisano 20 październik 2014 - 22:06
ale numer, jaka polska zawiść za zasłoną przepisów porządkowych
- Paweł J lubi to
#978 ONLINE
Napisano 21 październik 2014 - 08:23
ale numer, jaka polska zawiść za zasłoną przepisów porządkowych
Możesz rozwinąć pojęcie zawiść ?
#979 OFFLINE
Napisano 22 październik 2014 - 20:18
Możesz rozwinąć pojęcie zawiść ?
jasne, że tak:
Zawiść to uczucie dyskomfortu powstające wtedy, gdy osobiste cechy, posiadane przedmioty lub osiągnięcia nie dorównują ich poziomowi/jakości u innych osób. W zawiści osoba życzy drugiemu, aby był tego pozbawiony.
Nic dodać nic ująć
- Paweł J lubi to
#980 ONLINE
Napisano 22 październik 2014 - 22:10
Odczułem dyskomfort z faktu nie posiadania tak cudownej łodzi z tym przezajebiście wspaniałym silnikiem.
Jak również z faktu cudownych właściwości nautycznych tejże łodzi.
W ramach skruchy poleżę krzyżem we włosienicy pare godzinek.
- immortal, godski, suhhar i 2 innych osób lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych