LB HM Spinnerman
#2261 OFFLINE
Napisano 11 lipiec 2016 - 09:33
#2262 OFFLINE
Napisano 11 lipiec 2016 - 09:56
- Kamil Z., spinnerman i ezehiel lubią to
#2263 ONLINE
Napisano 11 lipiec 2016 - 10:16
Krystian, w tym roku tyle ich złowiłeś, że rekordowa sztuka była tylko kwestią czasu.
Szczerze gratuluję i życzę jeszcze większego!
PS. Przydały by się ładniejsze fotki. Musisz mieć
#2264 OFFLINE
Napisano 11 lipiec 2016 - 15:10
- Friko, Melanzyk i ezehiel lubią to
#2265 OFFLINE
Napisano 11 lipiec 2016 - 16:10
Gratulacje dla Bolenia,że sobie upatrzył Krystiana bo z kim innym to mógłby marnie skończyć...
dość żartów-jeżeli 100+ wyjęte to ile miały te co się spięły?!!
- ezehiel lubi to
#2266 OFFLINE
Napisano 11 lipiec 2016 - 18:34
- spinnerman lubi to
#2267 OFFLINE
Napisano 11 lipiec 2016 - 18:50
- Melanzyk lubi to
#2268 OFFLINE
Napisano 11 lipiec 2016 - 22:20
Czytam niektóre komentarze to pierdolca dostaje:
"Ciekawi mnie waga ryby w tej dlugosci , Rybka piekna i takie bolki zdarzaja sie zdecydowanie raz na jakis czas , nigdy nie mierzylem swoich ale wycholowanych najwiecej mialem 7.700 , i pewnie spokojnie ponad meter, ale mialem ryby zdecydowanie większe , jesli mi zdrowie pozwoli po powrocie do kraju z pewnoscia odswierzymy watek w temacie bolenie 100 + ) , serdeczne gratulacje."
Pewnie co tam metrówka Krystian to nic takiego ja i tak miałem wieksze...
Następny:
"Brawo i wreszcie jest dowód, sam byłem świadkiem połowu bolenia 106 cm, na Odrze w okolicy Siekierek, ale nie wielu wierzyło" Moje mety pali a tak lubię spokój... ale co tam walcie do mnie metrowki same na brzeg wyskakuja
Jeszcze raz wybaczcie ale musiałem to wyżygać. Mega mnie nosi po takich postach
- ezehiel lubi to
#2269 OFFLINE
Napisano 11 lipiec 2016 - 22:32
- Kamil Z., krystiano1981r, Pisarz.......ewski Piotr i 5 innych osób lubią to
#2270 OFFLINE
Napisano 12 lipiec 2016 - 11:27
Panowie w odpowiedzi na priv. i powyższe posty.
Nie będzie żadnego podnoszenia cen woblerów i dymania ludzi na kasę tylko dlatego, że jest na coś w danym momencie popyt. Brzydzę się takimi praktykami i na pewno nie będę ich stosował, tym bardziej na Forum, szacunek do innych Kolegów jest dla mnie sprawą priorytetową. Nie zejdę też z jakości robionych woblerów a więc nie będzie w ofercie jakichś zawrotnych ilości woblerowych bubli. Cieszę się niezmiernie, że ryba na rekord Polski, a może nawet i świata zostałą złowiona na przynętę którą wymyśliłem i dopracowałem wspólnie z Krystianem i wiem, że w głównej mierze jest to jego sukces. Mi tylko pozostaje być dumnym, że moim serdecznym Kolegą jest tak znakomity wędkarz.
Natomiast, co do samych woblerów; napewno dalej coś tam będę dłubał, bo po prostu to lubię, ale są na tym świecie ważniejsze rzeczy do robienia...
FREEDOM !!!
Załączone pliki
- Friko, Guzu, mario i 23 innych osób lubią to
#2271 OFFLINE
Napisano 12 lipiec 2016 - 11:30
Woblery 1 klasa.
Jednak łowi wędkarz nie wobler.
Adam szacunek dla ciebie.
#2272 ONLINE
Napisano 12 lipiec 2016 - 12:30
Szanowny Panie Spinnerman,
chciałbym kupić woblerki bardzo proszę o informację gdzie i jak mogę to zrobić Może być wersja bez kółek i kotwiczek - sam se uzbroję. Przepraszam, że tak w wątku autorskim wyskakuję ale trudno mi znaleźć informacje odnośnie możliwości nabycia tych woblerków a podejrzewam że Pana odpowiedź na moje pytanie dla wielu Kolegów będzie interesująca,
dziękuję i pozdrawiam.
#2273 OFFLINE
Napisano 12 lipiec 2016 - 12:40
Szanowny Panie Spinnerman,
chciałbym kupić dwa takie woblerki bardzo proszę o informację gdzie i jak mogę to zrobić Może być wersja bez kółek i kotwiczek - sam se uzbroję. Przepraszam, że tak w wątku autorskim wyskakuję ale trudno mi znaleźć informacje odnośnie możliwości nabycia tych woblerków a podejrzewam że Pana odpowiedź na moje pytanie dla wielu Kolegów będzie interesująca,
dziękuję i pozdrawiam.
Sprzedam panu z drugiej ręki.
Nowe 17 razy nad wodą. Popatrzyly i tyle nie pływały.
Dodam czujnik brań i koszyk do metody.
Jeżeli nie jest problemem nie wystawie faktury zus.
Są mega łowne miałem na nie 256 boleni.
Zapraszam do licytacji cena 123 pln
#2274 ONLINE
Napisano 12 lipiec 2016 - 12:45
Dziękuję ale wyznaję zasadę, że kupuję u źródła a nie u pośredników i chciałbym się dowiedzieć jak to mogę zrobić
#2275 OFFLINE
Napisano 12 lipiec 2016 - 12:47
Ależ będzie jak u źródła.Dziękuję ale wyznaję zasadę, że kupuję u źródła a nie u pośredników i chciałbym się dowiedzieć jak to mogę zrobić
Mieszkam niedaleko więc nie ma problemu
#2276 ONLINE
Napisano 12 lipiec 2016 - 12:53
Poczekam jednak na odpowiedź Twórcy tych przynęt
- ezehiel lubi to
#2277 OFFLINE
Napisano 12 lipiec 2016 - 13:28
Panowie wobki można zamawiać na priv. Zwykle ich nie mam ale jak ktoś zamówi to się doczeka
#2278 ONLINE
Napisano 12 lipiec 2016 - 13:41
Dziękuję za odpowiedź. Priv poszedł.
#2279 OFFLINE
Napisano 12 lipiec 2016 - 14:29
Kamil, raz na pół roku to i księdzu się należy
Pomysły są, ba nawet prototypy, tylko czasu brak żeby to wszystko poogarniać
Jak Bóg da, to w przyszłym sezonie napewno zatrzęsę boleniowym światkiem
Gość słowa dotrzymał - ZATRZĘSŁO !
- Friko, mario, popper i 7 innych osób lubią to
#2280 OFFLINE
Napisano 12 lipiec 2016 - 16:52
dr sdr i 2 panici- to moze i ja sie doczekamTo ja poproszę taka rodzinke sandaczowych plus klasycznego Panica czyli 4 szt. jedna sandaczówka moze byc z czerwonym brzuszkiem
Użytkownik salmon1977 edytował ten post 12 lipiec 2016 - 16:58
- spinnerman lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych