Takie 10-ki i 8-ki pod sandiego się szykują.
Trza spinać pośladki i szykować się na GS2 Podobno ma być czadowa impra
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 20 wrzesień 2016 - 08:47
Takie 10-ki i 8-ki pod sandiego się szykują.
Trza spinać pośladki i szykować się na GS2 Podobno ma być czadowa impra
Napisano 23 wrzesień 2016 - 14:22
Przełom lata darzył w fajne rybki chyba u wszystkich. Bolki już w drugiej połowie sierpnia zaczęły grupować się na co ciekawszych przykosach i można było połowić do woli. Co ciekawe bolki pomimo, że pokazywały się; zwykle w upalne popołudnia przy powierzchni, to najwięcej brań było z dna. Przy powierzchni żerowały raczej ryby małe i średne. Natomiast sandacze najchętniej brały wobki w pół wody lub przy powierzchni. Napawa optymizmem bardzo duża ilość sandacza drobnego i z różnych roczników. Na dobrej opasce, zwykle o świcie i zmierzchu ryby w przedziale 30-50 cm, potrafiły brać jak okonie, podszczypując wobka w każdym rzucie. Rodzynki wąchały głównie w samo popołudnie Jeżeli pogoda utrzyma się na tak stabilnym poziomie jak obecnie, to jest szansa na bardzo dobre jesienne łowy
Napisano 24 wrzesień 2016 - 09:17
Flatrapek po renowacji
Rafi będzie Cię to drogo kosztować
Użytkownik spinnerman edytował ten post 24 wrzesień 2016 - 09:19
Napisano 24 wrzesień 2016 - 09:24
Napisano 24 wrzesień 2016 - 09:28
Grzebales w tych programach graficznych, a skonczyles na paincie?
piękne ryby - gratulacje
p.s Rapmaster do 68 cm dorzucił jeszcze wieczorem 50-taka
Napisano 24 wrzesień 2016 - 09:30
Dzięki Grzesiu.
Myślę, że na te grube dopiero przyjdzie czas. Obym nie zapeszył. Najważniejsze, że są
Mam nadzieję, że wszystko Ci się tam poukładało i jakieś wspólne zedy w tym sezonie zaliczymy.
Napisano 24 wrzesień 2016 - 09:35
Grzebales w tych programach graficznych, a skonczyles na paincie?
piękne ryby - gratulacje
p.s Rapmaster do 68 cm dorzucił jeszcze wieczorem 50-taka
Hehe, ze mnie taki grafik jak z koziej ...
Trzeba foty robić tak, co by wszyscy miejscówek nie rozpoznali
Pomimo, że ryby są właściwie wszędzie ludzie najczęściej szukają miejscówek w necie hehe Wasza boleniowa główka jest chyba tego doskonałym przykładem... A ja nie nawidzę tłoku. Wolę mniej ale w spokoju
Napisano 24 wrzesień 2016 - 10:45
Flatrapek po renowacji
Rafi będzie Cię to drogo kosztować
Dzidziusia mam pełnego!
Flatek fajnie wyszedł mam jeszcze piętnaście sztuk do renowacji
Użytkownik Raffaello edytował ten post 24 wrzesień 2016 - 10:49
Napisano 24 wrzesień 2016 - 11:11
Dzidziusia mam pełnego!
Wiesz, że nie odmawiam
Flatek fajnie wyszedł mam jeszcze piętnaście sztuk do renowacji
Po dzisiusiu może wyjść ArtDeco
Napisano 27 wrzesień 2016 - 16:27
Kiedy będą dostępne sandaczowe i w jakich rozmiarach? Wziąłbym kilka 10 cm w naturalnych kolorach.Dziiaj wyjechał ładny 70-taczek i jedna rybka spięta. Fotkę wstawię po zgraniu z telefonu. Pozsdrawiam.
Napisano 28 wrzesień 2016 - 20:05
Kiedy będą dostępne sandaczowe i w jakich rozmiarach? Wziąłbym kilka 10 cm w naturalnych kolorach.Dziiaj wyjechał ładny 70-taczek i jedna rybka spięta. Fotkę wstawię po zgraniu z telefonu. Pozsdrawiam.
Napisano 28 wrzesień 2016 - 20:17
Jak dla mnie filmik jest zbędny Wobki wymiatają Będzie coś na giełdzie?
Napisano 30 wrzesień 2016 - 20:36
Napisano 01 październik 2016 - 12:12
Napisano 01 październik 2016 - 15:43
Napisano 02 październik 2016 - 12:09
Bartek olej to. Szkoda wody na ten młyn. Skupmy się na łowieniu fajnych ryb, bo właśnie zaczął się dobry czas . Ludziom nie dogodzisz. Zawsze znajdzie się ktoś od bicia piany.Rzadko ostatnio zaglądam na forum, a i nad wodą nie byłem we wrześniu tyle ile bym chciał. Ale czytając takie posty "A co z PANIKIEM OD ADAMA zarzuciiście temat? Wszak to wobler na który biorą METROWE BOLENIE...." Wkurwia mnie taki klimat i forum odchodzi w odstawke....
Użytkownik spinnerman edytował ten post 02 październik 2016 - 12:26
Napisano 05 październik 2016 - 07:46
Takie mocno klasyczne klasyki
Bardzo intensywna perła ze srebrem Kolor bardzo smakowity niemal w każdych warunkach
10 cm / 21 g
Jest kilkanaście sztuk do zabrania. Jak ktoś chętny priv.
Napisano 05 październik 2016 - 09:08
Taki dziwny kolor? Bez lusek, opalizacji itp fajerwerków
Napisano 05 październik 2016 - 09:17
Idzie na masówkę
Napisano 05 październik 2016 - 09:38
Taki dziwny kolor? Bez lusek, opalizacji itp fajerwerków
Mifek nie podpuszczaj Twoje Cieniasy będą w podobnym designie, tylko jeszcze uboższe hehe A te wbrew pozorom, są bardzo solidnie zabezpieczone spodnią okleiną Szła większa partia pod konkretnego klienta i kilka sztuk jeszcze zostało.
Idzie na masówkę
Chyba na masę hehe Od tego siedzenia w domu tylko dupa rośnie. Przywaliłem swoim Cruiserem w dziką świnię i pewnie jeszcze conaj mniej z tydzień rybki mam z głowy
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych