Adam, a coś w "normalnych", szczupakowych gabarytach, to robisz?
LB HM Spinnerman
#1461 OFFLINE
Napisano 30 październik 2015 - 20:44
- Sebo lubi to
#1462 OFFLINE
Napisano 31 październik 2015 - 12:44
Ja to zawsze z 0,7 leję a jak się uda to z "dużej krowy";-)
....
A leję przeważnie tak jak Krystian napisał z 0,7 minimum ale moc to przynajmniej 60%
Adam, to będziesz musiał kolegom zrobić drunkbaity .
- stoner i spinnerman lubią to
#1463 OFFLINE
Napisano 31 październik 2015 - 13:22
Walczę nagrałem fimik z pracą Fat Boy, to załączę niebawem Powiem krótko - jest MOC!
Załączone pliki
Użytkownik spinnerman edytował ten post 31 październik 2015 - 13:44
- Kamil Z., Sebo, Pride i 2 innych osób lubią to
#1464 OFFLINE
Napisano 31 październik 2015 - 15:27
Załączone pliki
- Piotrek Milupa, Kamil Z., Sebo i 5 innych osób lubią to
#1465 OFFLINE
Napisano 31 październik 2015 - 16:52
Kurczę, chyba będę musiał nauczyć łowić się jerkami, a nie tylko wobki ze sterami . Pięknie Adam, ale jak razem z Piotrkiem będziecie dalej wstawiać swoje cudeńka to się zdenerwuję i napiszę książkę o nich .
- spinnerman lubi to
#1466 OFFLINE
Napisano 02 listopad 2015 - 09:55
Cześć, złoty rządzi 20151031_1638031.jpg 54,96 KB 29 Ilość pobrań
- Kamil Z., Mariano Mariano, Hesher i 6 innych osób lubią to
#1467 OFFLINE
Napisano 02 listopad 2015 - 11:20
Kurczę, chyba będę musiał nauczyć łowić się jerkami, a nie tylko wobki ze sterami . Pięknie Adam, ale jak razem z Piotrkiem będziecie dalej wstawiać swoje cudeńka to się zdenerwuję i napiszę książkę o nich .
No Sławku, jerki to piękny temat jest. W kwestii konstrukcji wciąż szeroko otwarty i potrafiący zaskoczyć niejednego wyjadacza i... rybę Fajnie było by napisać takie kompendium wiedzy dotychczas zebranej na temat jerków. Nie wiem czy nie jesteśmy jedynym krajem w którym robi się jerki typowo z przeznaczeniem ja bolki. Ja na przykład nigdzie indziej z takimi przynętami nie spotkałem się...
Cześć, złoty rządzi 20151031_1638031.jpg
No Zbychu, gratuluję. To już kawał smoka. Piękna ryba!
#1468 OFFLINE
Napisano 02 listopad 2015 - 11:52
Ten złoty ma mega pracę! najgorsze jest to że każdy twój wobler jest niepowtarzalny i ma inną pracę- co będzie jak stracę złotego będziesz dorabiał
#1469 OFFLINE
Napisano 02 listopad 2015 - 12:22
Akurat z tego co pamiętam to masz ode mnie dwie 10-ki - tą złota z większym sterem o akcji shad rap schodzącą na jakieś 1,5 - 2 m i klasyczny Nocnik z małym sterem schodzący max. do metra o akcji typu
Flat Rap. Te woblery nie mają prawa pracować jednakowo... Życzę dalszych sukcesów
Użytkownik spinnerman edytował ten post 02 listopad 2015 - 12:24
#1470 OFFLINE
Napisano 02 listopad 2015 - 12:34
No i tak trzymaj! to jednak dorobisz..... jak będzie taka potrzeba
#1471 OFFLINE
Napisano 04 listopad 2015 - 15:54
Dzisiaj odwiedziłem w końcu i ja "Złotego Karasia " na Puławskiej. Co prawda do sklepów japońskich jeszcze daaaaleeeka droga ale ogólnie wrażenia bardzo pozytywne. Szczególnie ok. miła i profesjonalna obsługa. Ukrainiec Dima widać, że wie co sprzedaje i chętnie o tym opowiada Można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy i nie koniecznie o naszym standardowym łowieniu na gumy i czy woblera który łowi wszędzie i przez cały rok
Szczególnie uderzyła mnie seria woblerów Megabassa ręcznie robionych z balsy. Tu ponowny ukłon w stronę żółtych braci. Idea woblerów niepowtarzalnych ale Przedewszystkim takich które służą do łowienia a nie do pokazywania Wszystko jest tu przemyślane i zastosowane bez względu czy to ładnie wygląda i czy będzie się komuś podobać... Niektóre odważne posunięcia jak niesymetryczna bryła wobka czy cieniutki ster wykonany z jakiegoś mocnego, zbrojonego plastiku w dodatku "krzywo" wklejone u nas zapewne dyskwalifikowaly by taką przynętę wystawiając jej twórcę na głupie komentarze i drwiny. Tam cena takiego woblera waha się w granicy 100 USD Uczmy się Panowie od najlepszych. Nie wszystko złoto co się świeci
Załączone pliki
- ezehiel i AndrzejZareba lubią to
#1472 OFFLINE
Napisano 04 listopad 2015 - 16:00
Za dużo sake przy montażu sterów Ja tak parę razy też powklejałem i następnego dnia drapałem się w cymbał jak mi się to "udało"
- wedkarzyk1, krystiano1981r, woblery z Bielska i 1 inna osoba lubią to
#1473 OFFLINE
Napisano 04 listopad 2015 - 16:12
To się obkupiłeś A ja jakoś nie zarejestrowałem tych wobków.Wiszą na tej samej ścianie co reszta megabassów??
- ezehiel lubi to
#1474 OFFLINE
Napisano 04 listopad 2015 - 16:25
To się obkupiłeś A ja jakoś nie zarejestrowałem tych wobków.Wiszą na tej samej ścianie co reszta megabassów??
Oszalałeś Daniel? Mam co robić z kasą hehe Oglądałem je z czystej ciekawości. Leżą w zamkniętej gablocie pod ladą i w łapy podaje sprzedawca a dwóch innych pilnuje żebyś przyspieszenia nagle w nogach nie dostał hehe
Użytkownik spinnerman edytował ten post 04 listopad 2015 - 16:27
- krystiano1981r i ezehiel lubią to
#1475 OFFLINE
Napisano 04 listopad 2015 - 16:29
#1476 OFFLINE
Napisano 04 listopad 2015 - 16:30
Czuję niezłe źródełko inspiracji i pomysłów na długie zimowe wieczory
Przeglądając zasoby dysku, wpadła mi w oko jeszcze jedna tegoroczna fotka, z rapiszonkiem i Paniczkiem w rolach głownych
- mifek, krystiano1981r, spinnerman i 2 innych osób lubią to
#1477 OFFLINE
Napisano 04 listopad 2015 - 16:35
hahaha wiem też to przeżywałem mnie 2 pilnowało i jeden podawał tak jak mówisz a że powiedzmy nie chodzę nawet w kategorii junior ciężkiej to i 3 przy drzwiach się kręcił Już myślałem że oszalałeś bo co jak co ale ceny przynęt w Złotym Karasiu zapamiętam na długo
Użytkownik Qcyk edytował ten post 04 listopad 2015 - 16:44
#1478 OFFLINE
Napisano 04 listopad 2015 - 16:47
Bardzo dobrze doradzał.
Ceny w miarę ok niektórych rzeczy.
Zawiedziony jestem ilością kijów.
Mojo bass chyba wejdzie do mnie na stan zamiast black rocka.
A tak to bida z kijami
Może to spaczenie po innych sklepach
#1479 OFFLINE
Napisano 04 listopad 2015 - 17:39
Czuję niezłe źródełko inspiracji i pomysłów na długie zimowe wieczory
Przeglądając zasoby dysku, wpadła mi w oko jeszcze jedna tegoroczna fotka, z rapiszonkiem i Paniczkiem w rolach głownych
Kamil inspiracje i pomysły są tylko czasu nie ma Robię obecnie model Paniczka 9 cm. Będzie tak samo smukły jak ósemeczki Dodatkowo będzie wersja ze sterem do wolnego i szybkiego Prowadzenia. Czuję POWERA w tej konstrukcji To będzie bardzo dobry sterowiec
hahaha wiem też to przeżywałem mnie 2 pilnowało i jeden podawał tak jak mówisz a że powiedzmy nie chodzę nawet w kategorii junior ciężkiej to i 3 przy drzwiach się kręcił Już myślałem że oszalałeś bo co jak co ale ceny przynęt w Złotym Karasiu zapamiętam na długo
Daniel ceny są identyczne jak w kraju producenta więc napewno się nie zmienią. Na promocje też bym nie liczył w kwestii przynęt Będąc w tokijskich sklepach widziałem bardzo duże obniżki na kołowrotki, wędki które już są tańsze o 40 % jak u nas, na przynęty nigdy...
Mnie obsługiwał taki gość postury boxera.
Bardzo dobrze doradzał.
Ceny w miarę ok niektórych rzeczy.
Zawiedziony jestem ilością kijów.
Mojo bass chyba wejdzie do mnie na stan zamiast black rocka.
A tak to bida z kijami
Może to spaczenie po innych sklepach
Mojo są ok. Ale machałem dzisiaj castową Elitką  BAJKA
- Kamil Z. lubi to
#1480 OFFLINE
Napisano 04 listopad 2015 - 17:40
Teraz skromnie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych