Oj, uśmiałem się, Nie ma to, jak dobry żart .
LB HM Spinnerman
#1541 OFFLINE
Napisano 08 grudzień 2015 - 16:16
- woblery z Bielska lubi to
#1542 OFFLINE
Napisano 08 grudzień 2015 - 20:20
Melanżyk ty to się od jelca odp. tylko łów te swoje szczupaczki na jerki W Ire, bo w Polsce to pewnie byś jelca nie umiał zlowić
- robert0304 i woblery z Bielska lubią to
#1543 OFFLINE
Napisano 11 grudzień 2015 - 11:33
Panic Z 11 cm, 13 g, floating.
Dwa usterzenia. Typowy nocnik, praca na głębokości około 0,5 m i Minnow, zakres 0,5 do2 m w mocniejszym uciągu zjedzie.
W weekend być może parę sztuk trafi na giełdę
Załączone pliki
- joker, Mariano Mariano, krystiano1981r i 1 inna osoba lubią to
#1544 OFFLINE
Napisano 11 grudzień 2015 - 17:12
Złote nocniki...
Załączone pliki
- joker, Kamil Z., stoner i 2 innych osób lubią to
#1545 OFFLINE
Napisano 11 grudzień 2015 - 17:18
Hejka , oj te złote mega chyba powinienem być ich ojcem chrzestnym bardzo je polubiłem,za to że robią robotę, Adam mam nadzieję że kompletujesz moje zamówienie
- spinnerman lubi to
#1546 OFFLINE
Napisano 11 grudzień 2015 - 18:02
Spoko. Jest kilka sztuk, bo nie tylko Ty ostrzysz sobie na nie kły
#1547 ONLINE
Napisano 12 grudzień 2015 - 05:55
- spinnerman lubi to
#1548 OFFLINE
Napisano 12 grudzień 2015 - 09:11
Adam dołóż sztukę i do mojego zamówienia jeśli da radę.
Da radę. Też wyzbroić?
#1549 ONLINE
Napisano 12 grudzień 2015 - 17:26
#1550 OFFLINE
Napisano 12 grudzień 2015 - 19:49
Melanżyk ty to się od jelca odp. tylko łów te swoje szczupaczki na jerki W Ire, bo w Polsce to pewnie byś jelca nie umiał zlowić
No łowię, łowię. A przynajmniej staram się. Na moje szczęście z tego co piszesz irlandzie szczupaki są na tyle głupie, że biorą na wszystko i każdemu
Raczej mistrzem w łowieniu jelców w PL bym nie był, ale przyznam szczerze że wolę i tak tutaj
Pozdr
M
- Tomy, woblery z Bielska i Qcyk lubią to
#1551 OFFLINE
Napisano 13 grudzień 2015 - 11:20
I tak trzymaj kolego życzę samych sukcesów nad wodą i nie tylko, pozdrawiam -jelec;
#1552 OFFLINE
Napisano 13 grudzień 2015 - 21:40
No i ustawione. Panic Z 10 i 11 ki w wersji Minnow i Nocnik. Lało, wiało, falowało i niech mi ktoś mi powie, że to lekka i przyjemna robota hehe
Miało kilka trafić na giełdę ale po nowych przepisach o których się dowiedziałem dzisiaj okazało się, że raz na dwa tygodnie twórca może wystawić CZTERY! aukcje i niestety mam embargo Tych którym obiecałem zapraszam na priv.
Załączone pliki
- Kamil Z., Mr.Happy, Qcyk i 1 inna osoba lubią to
#1553 OFFLINE
Napisano 13 grudzień 2015 - 21:42
#1554 OFFLINE
Napisano 13 grudzień 2015 - 22:11
(...)
Miało kilka trafić na giełdę ale po nowych przepisach o których się dowiedziałem dzisiaj okazało się, że raz na dwa tygodnie twórca może wystawić CZTERY! aukcje i niestety mam embargo Tych którym obiecałem zapraszam na priv.
Aukcji, poza wyjątkową na cele charytatywne, na jerkbait.pl nie ma
Na giełdzie każdy, w tym i twórca, może bezpłatnie wystawić cztery oferty, w każdej z nich można zawrzeć wiele pozycji. Jak jest potrzebna większa ilość, można wykupić ogłoszenie, wtedy tych ograniczeń nie ma
- spinnerman lubi to
#1555 ONLINE
Napisano 13 grudzień 2015 - 22:24
No i ustawione. Panic Z 10 i 11 ki w wersji Minnow i Nocnik. Lało, wiało, falowało i niech mi ktoś mi powie, że to lekka i przyjemna robota hehe
Widzę, że kolega też się pofatygował nad Wisełkę. Byłem całe dziesięć minut i stwierdziłem, że mam w dupie takie łowienie.
- OlekD i spinnerman lubią to
#1556 OFFLINE
Napisano 13 grudzień 2015 - 22:28
Świetny jest ten złoty design To sztuka pomalować wobka w miarę prosto ale tak żeby efekt wbijał w ziemię. Cały czas się tego uczę...
Użytkownik Qcyk edytował ten post 13 grudzień 2015 - 22:28
- urasenty lubi to
#1557 OFFLINE
Napisano 13 grudzień 2015 - 23:54
Aukcji, poza wyjątkową na cele charytatywne, na jerkbait.pl nie ma
Na giełdzie każdy, w tym i twórca, może bezpłatnie wystawić cztery oferty, w każdej z nich można zawrzeć wiele pozycji. Jak jest potrzebna większa ilość, można wykupić ogłoszenie, wtedy tych ograniczeń nie ma
Janusz nie chodzi o większą ilość. Wystawiam bardzo rzadko i nie wiele. Gdybym wiedział, że są takie limity, to bym ostatnie woblery wystawił w jednym ogłoszeniu, a nie w trzech. Poprostu chciałem aby ludzie mieli większą przejrzystość oferty Poza tym na giełdzie ogólnej wystawiłem spinning a to chyba też się wlicza do tego limitu???
Trochę to wszystko nie jasne. Poza tym regulamin giełdy twórców jest niezaktualizowany o te nowe przepisy i stąd te niejasności.
- krystiano1981r lubi to
#1558 OFFLINE
Napisano 14 grudzień 2015 - 00:03
Widzę, że kolega też się pofatygował nad Wisełkę. Byłem całe dziesięć minut i stwierdziłem, że mam w dupie takie łowienie.
Piotrek, nie ma złej pogody, są tylko nieodpowiednio ubrani ludzie
Świetny jest ten złoty design To sztuka pomalować wobka w miarę prosto ale tak żeby efekt wbijał w ziemię. Cały czas się tego uczę...
No, złoty w tym roku rządził. Na bolkach też
W zamierzchłych czasach kiedy w polskich rzekach były jeszcze ryby i łowiło się tylko na wahadło były trzy kolory - srebrny, złoty i miedziany. Jak szczupak podbił albo odprowadził blachę srebrną, to wystarczyła zmiana na którąś z dwóch pozostałych i zaraz gadzina tańczyła na ogonie
- OlekD lubi to
#1559 OFFLINE
Napisano 14 grudzień 2015 - 00:04
Adaśko nie próżnujesz widzę,wnoszę po tym,że i nasze "małe" zamówonko "się robi"...?
#1560 OFFLINE
Napisano 14 grudzień 2015 - 00:09
Pewnie, że tak. Powiem więcej jutro wstawię fotki nowych kolorków jakie wam podszykowalem co by nudą nie wiało jak bolki będą strajkować
- krystiano1981r lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych