UUL do po艂owu bia艂orybu na spinning ,cho膰 nie tylko .Phenix Mirage w dw贸ch niesymetrycznych cz臋艣ciach MF 671-2. Na r臋koje艣ci dzielonej z wymienn膮 cz臋艣ci膮 reagripu. Na kr贸tkiej cz臋艣ci 24 cm do 艣rodka stopki ko艂owrotka, na d艂u偶szej 33 cm .Uzbrojony w Minimy Hard Chrome od 16M do 3W, szczytowa z mikrowk艂adem cyrkonowym.Bez 偶adnych pier艣cieni , zaczepu i innych zb臋dnych dupereli
Uprzedzaj膮c oczywiste pytanie "ILE WA呕Y" o艣wiadczam,偶e: w wersji kr贸tszej 62g w d艂u偶szej 69g.Bydlak normalnie Na usprawiedliwienie mam tylko to , 偶e wymienne ko艅c贸wki rea s膮 elementami do艂o偶onymi do normalnej d艂ugo艣ci blanku i troch臋 wa偶膮. odpowiednio 10g i 17g
艁YSY si臋 wywi膮za艂 i dzi艣 wieczorem mia艂em okazj臋 obejrze膰 kijek. Powiem tam - naprawd臋 dobr膮 w臋dk臋 zrobi艂e艣 Rafa艂 brak przerostu formy nad tre艣ci膮, dobrze przemy艣lany projekt, dopalacze rozwi膮zane wzorowo jak dla mnie. Ciekawy pomys艂 z tym odwr贸conym sto偶kiem za uchwytem ko艂owrotka - to Tw贸j autorski czy gdzie艣 podpatrzy艂e艣? Tak czy siak dobrze to le偶y w d艂oni.
Moj膮 uwag臋 zwr贸ci艂a te偶 bardzo cienka, transparentna ni膰 na omotkach - niestety by艂o ju偶 ciemno i nie mog艂em dobrze si臋 przyjrze膰 dlatego dopytam tutaj - to jedwab?
Je偶eli chodzi o blank to naprawd臋 bardzo udany model. Mi臋kka szczyt贸weczka, du偶y zakres amortyzacji przy zachowaniu mimo wszystko sporej 'szybko艣ci' konstrukcji, troch臋 mocy przy dolniku te偶 si臋 pojawia 偶eby wyj膮膰 jaki艣 wi臋kszy przy艂贸w - jedna z najlepszych konstrukcji do UL jakie do tej pory mia艂em w r臋ku
Pozdrawiam