Proszę Cię nie poruszaj już ze mną tematu w kwestii wagi kijka jako istotna informacja. Ja wiem jak jest z tą wagą i co ona oznacza więc darujmy sobie. Tkwisz cały czas w błędnym myśleniu i wiem ,że nikt i żadne argumenty nie są w stanie zmienić Twojego nastawienia na ten temat. Więc już dajmy spokój temu tematowi.
@Friko nie tkwi w blednym mysleniu. To ze Pan Tu na jerku kariere zrobil swoimi wedkami przez kilka lat nie oznacza, ze wszystko Wie i jest wyrocznia jerkbaitowego rod-buildingu. Bardzo duzo "nowych" wedek z pracowni laduje na gieldzie co wiele mowi.
Zeby nie bylo do konca w jedna strone to trzeba by zbadac wlasciwosci przewodzenia drgan roznych korkow wszelkich.
Natomiast czytanie watku w ktorym kreuje sie Pan za wszystko-wiedzacego rod-buildera jest bardzo ciezkie. Wielu sie da na to nabrac zapewne.
Moje pytanie jest inne- gry jest napisane absolutny swiatowy top rozumiem ze te blanki czy zrobione na nich wedki Pan Sam testujesz, lowisz na nie wielkie ryby i pozniej opisujesz takie czy inne w watku?
Rozumiem tez ze przelowil Pan wszystkimi NFC czy innymi i na tej podstawie wysuwa swoje spostrzezenia? Tyle , ze w tym wypadku nie bylo by czasu na krecenie wedek...