wg mnie szare tło ok, ale jeszcze do rozjaśnienia o 1-2 tony
Ja tam tez nie mam nic przeciwko szaremu tlu. No moze jasniejsze by sie przydalo przy ciemnych wedkach.
Ale juz takie w jasnym korku powinny fajnie wygladac
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 08 marzec 2017 - 11:37
wg mnie szare tło ok, ale jeszcze do rozjaśnienia o 1-2 tony
Ja tam tez nie mam nic przeciwko szaremu tlu. No moze jasniejsze by sie przydalo przy ciemnych wedkach.
Ale juz takie w jasnym korku powinny fajnie wygladac
Napisano 08 marzec 2017 - 13:28
Prośba do udzielających się w sprawie jakości zdjęć, o opinię. Czy teraz lepiej?
Napisano 08 marzec 2017 - 14:30
W najbliższy poniedziałek Suzuki powędruje na pstrągowe testy. Mam nadzieję, że będzie fartowny
Napisano 09 marzec 2017 - 17:46
Rafał jest lepiej podpowiem jeszcze tylko , że korzystniej będzie jak zamienisz szarą wykładzinę na jednolity materiał ....szary jest ok :)a ta wykładzina w zbliżeniach wygląda jak niedomyta owca
P.S. możesz podesłać mi na maila surowy plik to pokaże Ci mniej lub więcej co możesz jeszcze wykrzesać , ale przy tylu projektach pewnie nie będzie Ci się chciało bawić w postprodukcję pzdr
Napisano 10 marzec 2017 - 10:48
Rafał jest lepiej podpowiem jeszcze tylko , że korzystniej będzie jak zamienisz szarą wykładzinę na jednolity materiał ....szary jest ok :)a ta wykładzina w zbliżeniach wygląda jak niedomyta owca
P.S. możesz podesłać mi na maila surowy plik to pokaże Ci mniej lub więcej co możesz jeszcze wykrzesać , ale przy tylu projektach pewnie nie będzie Ci się chciało bawić w postprodukcję pzdr
Dokładnie . Ja nie mam czasu na robienie sesji fotograficznych. Musi być szybko i sprawnie.
Ale dzięki za chęć pomocy
Napisano 10 marzec 2017 - 15:41
Dzisiaj dotarł do mnie kij zrobiony przez Rafała. Trzymając się sprawy zdjęć, w realu kij wygląda naprawdę znakomicie, czego fotki nie oddają w pełni! Świetne proporcje poszczególnych elementów, uwzględnione wszystkie moje sugestie, mocno wsparte wyczuciem "zbrojmistrza".
Postaram się wrzucić w najbliższym czasie uwagi poligonowe:-)
Napisano 10 marzec 2017 - 16:10
Dzisiaj dotarł do mnie kij zrobiony przez Rafała. Trzymając się sprawy zdjęć, w realu kij wygląda naprawdę znakomicie, czego fotki nie oddają w pełni! Świetne proporcje poszczególnych elementów, uwzględnione wszystkie moje sugestie, mocno wsparte wyczuciem "zbrojmistrza".
Postaram się wrzucić w najbliższym czasie uwagi poligonowe:-)
My tam nie mamy watliwosci ze w realu wyglada znakomicie Tylko chcemy tez w miare fajne fotki tych kijkow poogladac
Napisano 10 marzec 2017 - 19:37
Napisano 11 marzec 2017 - 13:17
Kraag XF ,SKXF-7012-1N na delfinie, i przelotkach fuji sic w systemie delta. Blank wzmocniony do 12lb. Kosa na sandałka, idealnie obsługuje główki 10-22g ze smukłą gumką. Szybkość i czułość na najwyższym poziomie.
Napisano 11 marzec 2017 - 16:08
Witam, jakie zostały rozmiarowo użyte przelotki do Kraaga Kraag XF ,SKXF-7012-1N. Pozdrawiam
Napisano 12 marzec 2017 - 07:32
Kraag XF ,SKXF-7012-1N na delfinie, i przelotkach fuji sic w systemie delta. Blank wzmocniony do 12lb. Kosa na sandałka, idealnie obsługuje główki 10-22g ze smukłą gumką. Szybkość i czułość na najwyższym poziomie.
Nie cytujemy zdjęć!
Jak miło to znowu zobaczyc!!!Rałał profesjonaliści i esteci chyba chcieli policzyc zwoje na omotkach zeby cie skopiować namawiając cię do zmiany charakteru!!!Mam nadzieje że bedziesz sobom i wiecej tej wykładziny juz tu nie ujrzymy!!! A wykonanie jak zawwze ekstraliga!!!
Użytkownik mario edytował ten post 12 marzec 2017 - 09:00
Napisano 12 marzec 2017 - 17:20
W końcu przyszedł czas pochwalić się i jednocześnie przetestować mój już trzeci kijek zrobiony przez Rafała a mowa o Blaasie SLXF966-2N ,
co do samego wykonania określę to tylko w jeden możliwy sposób-mistrzostwo świata!,naprawde żadne zdjęcia nie są w stanie oddać tego z jaką precyzją i dbałościa o nawet najmniejszy detal a przede wszystkim ile serca wkłada Rafał w swoją pracę.
Jeszcze raz wielkie dzięki!.
Napisano 12 marzec 2017 - 19:04
super zestawienie
Napisano 18 marzec 2017 - 15:04
Kleniowo jaziowy kijjek na blanku Blaas XF model SLXF966-2N. Kijek uzbrojony w Fuji Torzite, rękojeść prosta bez udziwnień, twarda pianka Matagi, SKSS z insertem z rurki wovenowej, i srebrne pierścionki. Można powiedzieć klasyk piankowy
Napisano 18 marzec 2017 - 15:11
Kijek do łowienia białorybu i okoni na małe lekkie przynęty na blanku Matagi Super Big Pond. Kijek uzbrojony w fuji torzite, Rekojeść z dobrej jakości naturalnego korka z domieszką korkogumy i kaktusa, uchwyt DPS 16 black. Super kijek do zabawy małymi przynętami.
Użytkownik skalek-77 edytował ten post 18 marzec 2017 - 15:11
Napisano 18 marzec 2017 - 15:40
Byłem dziś u Rafała. Widziałem kilka z jego kijków, z ostatnich projektów, na żywo. Panowie ... czy to nowy kij, czy przeróbka można śmiało zdać się na Niego.
Napisano 18 marzec 2017 - 17:01
Byłem dziś u Rafała. Widziałem kilka z jego kijków, z ostatnich projektów, na żywo. Panowie ... czy to nowy kij, czy przeróbka można śmiało zdać się na Niego.
I co wybrałeś coś dla siebie?
Napisano 18 marzec 2017 - 17:37
Poszedł jeden kijek do przezbrojenia.
Napisano 18 marzec 2017 - 18:06
Ja odebrałem Casta (pod Dadaj). Xzoge 7 kg.
Napisano 23 marzec 2017 - 17:37
Kijek na blanku Batsona REVS 72ML-SB. Fajny niedrogi uniwersał. Zarówno pod szczupala jak i sandałka. Opisany seryjnie jako 12lb o c.w do 10,5g, co uważam za wielkie nieporozumienie. W/G mnie to taki typowy 10-30g o mocy ok 15lb. Kijek został uzbrojony w uchwyt XSS 17, insert wovenowy i pianka matagi, biżuteria w kolorze czerwieni, przelotki S6 KLH-RS, fuji sic na szczycie.
AUTORSKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
WZ RodsNapisany przez Wojtek Zwolski , 13 gru 2022 |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Konsultacje pierwszego projektuNapisany przez mestre16 , 26 lis 2021 |
|