Witam!
Wczoraj odwiedziłem znajomego i u niego w stojaczku wyszperałem min. taki oto kijaszek.
MOSQUITO ale, ale-no właśnie, gdyby nie to "ale", to nawet bym go nie pokazywał. Kijek nie dość, że ma trzy różne rękojeści to do tego jeszcze wklejkę ze szkła. Nie bardzo wiem nawet, czy to jeszcze mosek
Opisany cw: 0,5-3,5g, ale wklejka czyni go na pewno delikatniejszym. Długość zależna od rękojeści-max. 219cm. Długość transportowa: 198cm. Ubrany w 8 szt. przelotek Pacific bay. Drewno sapeli, uchwyt kołowrotka "kryty", lakierowany, zmatowiony.
Kijek całkowicie nowy i nawet nie widział jeszcze wody. Zabawa nim na sucho, to wręcz poezja.
Pomimo tego, że jest wklejka, to i tak po całości jest dość szybki i cięty w porównaniu do wklejonego Loomisa, którego posiadam i o którym już kiedyś pisałem. Taka typowa kosa na zawody. Jeśli zdążę (zanim pójdzie gdzieś w świat), to na pewno go potestuję jeśli nie, to trudno.
PS-kijek jest na sprzedaż (przynajmniej na chwilę obecną ), więc jeśli ktoś byłby zainteresowany, to zapraszam na pw. Nie wystawiam go na giełdzie, ponieważ nie jestem jego właścicielem a i twórca się jeszcze sam waha
Na ostatniej focie jest jeszcze jedna kosa, ale o niej będzie w innym temacie ...
Załączone pliki
-
6.png 255,9 KB
23 Ilość pobrań
-
4.png 246,54 KB
21 Ilość pobrań
-
7.png 124,37 KB
21 Ilość pobrań
-
11.png 258,73 KB