Dzięki.
Już mam w szafie. W tej cenie - grzech nie kupić
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 24 czerwiec 2015 - 19:49
Dzięki.
Napisano 24 czerwiec 2015 - 20:34
Fakt w tej cenie grzech nie kupić.Dzięki.
Napisano 25 czerwiec 2015 - 09:28
Dzięki.
Jak w rzeczywistosci wyglada rozmiarowka ? Nie wiem czy brac M czy L przy moim wzroscie 175cm i wadze okolo 78kg. Ktos doradzi ?
Napisano 25 czerwiec 2015 - 09:29
ta uber przecena to chyba jakiś chwyt marketingowy czy to na prawdę taka okazja ?
Napisano 25 czerwiec 2015 - 09:31
Panowie, ale czemu kupujecie ten pseudo softshell? Przecież to membrana i jeszcze dodatkowo słabej jakości... Czy wierzycie, że prawdziwy soft można kupić za 100 zł i jeszcze przecenionego z ponad 400? Są spore obniżki przy wyprzedażach, ale zazwyczaj tyczy to się rozmiarów, które zostały jak S czy XXL, a nadchodzi nowa kolekcja, natomiast ta to bzdura Ten produkt nie dość, że przemoknie to przy zwykłym marszu spowoduje wysyp potówek łącznie z jajkami
Napisano 25 czerwiec 2015 - 10:17
W grudniu kupiłem tę ceratę synowi. Wtedy za 189 zł. Jest bardzo z niej zadowolony. Na zlocie j.pl jeden z kolegów też z powodzeniem używał tej kurtki.
Dlaczego teraz 99 PLN? Nie wiem, ale prawie wszystko w tym sklepie przecenione jest teraz 70-80%
@thug przy podobnym wzroście i niższej masie syn ma L i jest ok., chyba, że wolisz bardzo dopasowane Ja kupiłem XL
Napisano 25 czerwiec 2015 - 17:38
Kupiłem z ciekawości. Jutro ma dojechać, zobaczymy co z tego wyniknie. Zawsze jest 14 dni na odesłanie.
Co do niskiej ceny: jak kupili w Chinach kontener to i tak pewnie zarabiają. Tak samo jak marki odzieżowe, gdzie produkcja jest w Bangladeszu za może dolara od sztuki (mówię o kosztach wykonania a nie tego, co otrzymuja robotnicy, bo gdyby dostawali dolca to oszaleliby ze szczęścia zapewne) a u nas sprzedają po stówce. I potem przecena na 29,99. Tak to działa.
A kolega cunt_martin3z użytkował? Czy tylko wiesza psy bo jest to za tanie żeby było dobre? Zgadzam się, jest tanie ale dla mnie softshell nie jest ciuchem, który ma mnie ochronić od deszczu (do tego sa prawdziwe kurtki na porządnej membranie z klejonymi szwami), oraz od wielkiego zimna. Wtedy stosue sie inne ciuchy i kilka warstw.
Reasumując - na temperaturę 5-15 stopni, średni wiatr i możliwość lekkiego opadu projektuje się cjuchy z tego materiału. I zapewne przez jakiś czas trudnością tym podoła. Wątpliwości mam co do trwałości, ale to czas pokaże.
Napisano 25 czerwiec 2015 - 20:15
Mogli by jeszcze takiego Extrema zrobić
Napisano 25 czerwiec 2015 - 21:09
Też kupiłem w grudniu po tym @tpe podlinkował, przelatałem całą zimę włącznie z jazdą na desce, nie narzekam. Na deszczu dużym nie próbowałem, bo nie nadarzyła się okazja Za stówkę brałbym w ciemno.
Napisano 25 czerwiec 2015 - 21:59
Nie, nie uzytkowalem i nigdy nie będę... Ale jak tu są space od wszystkiego co dotyczy wędkarstwa, to napisz na forum outdoorowym co mają space na temat tego czegoś do powiedzenia. Nie musisz mi wierzyć na słowo ;-) Ale fajnie, że będziesz miał i peace :-)Kupiłem z ciekawości. Jutro ma dojechać, zobaczymy co z tego wyniknie. Zawsze jest 14 dni na odesłanie.
Co do niskiej ceny: jak kupili w Chinach kontener to i tak pewnie zarabiają. Tak samo jak marki odzieżowe, gdzie produkcja jest w Bangladeszu za może dolara od sztuki (mówię o kosztach wykonania a nie tego, co otrzymuja robotnicy, bo gdyby dostawali dolca to oszaleliby ze szczęścia zapewne) a u nas sprzedają po stówce. I potem przecena na 29,99. Tak to działa.
A kolega cunt_martin3z użytkował? Czy tylko wiesza psy bo jest to za tanie żeby było dobre? Zgadzam się, jest tanie ale dla mnie softshell nie jest ciuchem, który ma mnie ochronić od deszczu (do tego sa prawdziwe kurtki na porządnej membranie z klejonymi szwami), oraz od wielkiego zimna. Wtedy stosue sie inne ciuchy i kilka warstw.
Reasumując - na temperaturę 5-15 stopni, średni wiatr i możliwość lekkiego opadu projektuje się cjuchy z tego materiału. I zapewne przez jakiś czas trudnością tym podoła. Wątpliwości mam co do trwałości, ale to czas pokaże.
Użytkownik count_martin3z edytował ten post 25 czerwiec 2015 - 22:00
Napisano 26 czerwiec 2015 - 05:55
Wszystko zależy od interpretacji nazwy "soft shell" ( https://pl.wikipedia...wiki/Soft_shell ), i czego się oczekuje od kurtki o tej nazwie.
Użytkownik slawek_2348 edytował ten post 26 czerwiec 2015 - 05:56
Napisano 26 czerwiec 2015 - 06:08
Napisano 29 czerwiec 2015 - 01:30
Nie, nie uzytkowalem i nigdy nie będę... Ale jak tu są space od wszystkiego co dotyczy wędkarstwa, to napisz na forum outdoorowym co mają space na temat tego czegoś do powiedzenia. Nie musisz mi wierzyć na słowo ;-) Ale fajnie, że będziesz miał i peace :-)
Tylko, że my, co najwyżej, łowimy w tej kurtce ryby, a nie wchodzimy w niej na Mount Everest
Napisano 29 czerwiec 2015 - 11:45
Napisano 29 czerwiec 2015 - 14:12
Napisano 29 czerwiec 2015 - 14:33
o kurde... sorki ...
Napisano 30 czerwiec 2015 - 22:41
W jednej z hurtowni koło Warszawy są Trojany SCS 225 130Ah po 750,00 zł z Vat. To dobra cena.
Aku waży 30 kg i to jest najlepszy wybór do silnika jaki znam.
Napisano 01 lipiec 2015 - 06:54
Napisano 01 lipiec 2015 - 10:16
Jeżeli ktoś robił zakupy na Plat jp, prosiłbym o pomoc w zweryfikowaniu obecnej promocji na biomastery.
Użytkownik Hubert77 edytował ten post 01 lipiec 2015 - 10:17
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych