Dzięki koledzy
Ta płotka jest bardziej barwna niż żywe ryby tej wielkości. Nawet na Kaszubach, czy Mazurach płoć nie ma takich barw poniżej 30cm długości. Jednak lubię ten błysk niebieskiego i przebitki zieleni i złota, które są na dużych płociach. Poza tym, to naprawdę łowne kolory.
Teraz druga ryba do zestawu, który nota bene był zrobiony pod zamówienie Marcina. Dzięki Marcinie za ten impuls do następnych zestawów kolorystycznych. Co prawda, ci co czekają na Fario pewnie mniej szczęśliwi z tego powodu. Wybaczcie. Marcin był wcześniej z zamówieniem, a muszę jakoś po kolei realizować. I tak to długo trwa póki co. Nie spodziewałem się po prostu zainteresowania tym domowym struganiem i malowaniem z pod moich rąk. To wspaniałe
Obydwa modele pomimo malowania mieszkania, były już spławiane w jeziorze Sobótka. Nie wytrzymałem i przy niezadowoleniu moich dziewczyn, zostawiłem pędzle i wałki i cieszyłem oczy tymi "rybami". Powiem wam szczerze, że jak zapinałem je na agrafki, to przypomniała mi się młodość i czas łowienia na żywce. Płocie i wzdręgi około 10 cm były obok okoni podstawowym żywcem na jesienne szczupaki. Teraz te Roniny 8 są sztucznymi żywcami, które idealnie zastępują żywe ryby. Tylko nimi łowić. Tylko łowić. Aż mi się chce
Wzdręga Ronin 8S.
joker_rudd_ronin_8S (2).JPG 554,93 KB
177 Ilość pobrań
joker_rudd_ronin_8S (3).JPG 103,83 KB
194 Ilość pobrań
joker_rudd_ronin_8S (4).jpg 587,93 KB
132 Ilość pobrań