OK ,to sporo wyjaśnia.A te przelotki do niczego to które ,bo już wiem że KRy do wszystkiego
Użytkownik Dąbek 111 edytował ten post 29 marzec 2013 - 21:17
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 29 marzec 2013 - 21:17
OK ,to sporo wyjaśnia.A te przelotki do niczego to które ,bo już wiem że KRy do wszystkiego
Użytkownik Dąbek 111 edytował ten post 29 marzec 2013 - 21:17
Napisano 29 marzec 2013 - 21:31
Takie male nimfy fajnie miota
A przelotki do 'niego' nie do 'niczego'
Napisano 29 marzec 2013 - 21:36
Chyba za dożo czasu przed komputerem ,bo oczy zarosły p...mi albo zima zbyt długa ,właśnie skończyła się u mnie zamieć śnieżna,ale jaja,jutro ulepię z synem zająca
Użytkownik Dąbek 111 edytował ten post 29 marzec 2013 - 21:37
Napisano 29 marzec 2013 - 21:42
Ja tam zwalam wszystko na zime
Napisano 29 marzec 2013 - 21:59
Zając śniegowy wielkanocny ...dobre
Napisano 01 kwiecień 2013 - 15:19
I foty z placu boju
Napisano 01 kwiecień 2013 - 19:47
Ajj, takich nici mi właśnie brakowało . Czy to nici Pro Wrap? Fajny kijek będzie .
Napisano 01 kwiecień 2013 - 20:06
Tak, Pro Wrap 558 Olive Color Fast i 9120 Goldenrod Metallic
A kijek juz gotowy, foty wstawilem na pierwszej stronie w watku
Użytkownik DelTor0 edytował ten post 01 kwiecień 2013 - 20:06
Napisano 01 kwiecień 2013 - 20:32
Oj przepraszam, zacząłem oglądanie od drugiej strony . Bardzo ładna wędka, naprawdę. Takie zrobienie właśnie mi pasuje. Nie ma tam dużego przepychu, ale jest już lekki klimat - bardzo fajnie .
Napisano 08 kwiecień 2013 - 08:39
do galerii
Napisano 10 kwiecień 2013 - 13:52
Ładne kijki , chodź rękojeść pierwszej wędki średnio mi się podoba.Zajeżdżą trochę seryjną okumą itp. Ale jest super
Nie widziałem w katalogu wędki Okumy z uchwytem SKSS, więc skąd takie porównanie? Nawet podobnej nie ma.
Użytkownik yankis edytował ten post 10 kwiecień 2013 - 13:54
Napisano 10 kwiecień 2013 - 18:52
Nie widziałem w katalogu wędki Okumy z uchwytem SKSS, więc skąd takie porównanie? Nawet podobnej nie ma.
zobacz okume black rock
Napisano 10 kwiecień 2013 - 19:11
Tak mi się jakoś po prostu skojarzyła z seryjnymi wędkami , to pewnie przez piankę i pomarańcowe omotki Jeśli uraziłem autora to bardzo przepraszam , nie chciał nic złego powiedzieć
Wędka mi się bardzo podoba , też mam w planach coś takiego wykonać !
Napisano 10 kwiecień 2013 - 19:12
Szczerze to nie wiem w jaki sposob jest podobny do okumy black rock? Inne zbrojenie, inny uchwyt, inne ksztalty rekojesci
Omotki ma czerwone hehehe
Użytkownik DelTor0 edytował ten post 19 grudzień 2013 - 15:15
Napisano 13 kwiecień 2013 - 21:09
Witaj ! Świetne kije kręcisz , widać że przykładasz się do nich , nie robisz na szybko na kolanie. Nie chcę cię tu pouczać ani krytykować ALE szkoda że w tym split gripie jedną omotke masz odsunięta od pianki/pierścienia , moim zdaniem szpeci to trochę obraz jak dla mnie idealnego wykończenia. Jak wyjdę z dołka finansowego to pewnie pokuszę się o coś stylizowanego na Twój wzór. Tymczasem pozdrawiam i życzę wielu wielu tak świetnych pomysłów !
Napisano 13 kwiecień 2013 - 21:18
Witaj ! Świetne kije kręcisz , widać że przykładasz się do nich , nie robisz na szybko na kolanie. Nie chcę cię tu pouczać ani krytykować ALE szkoda że w tym split gripie jedną omotke masz odsunięta od pianki/pierścienia , moim zdaniem szpeci to trochę obraz jak dla mnie idealnego wykończenia. Jak wyjdę z dołka finansowego to pewnie pokuszę się o coś stylizowanego na Twój wzór. Tymczasem pozdrawiam i życzę wielu wielu tak świetnych pomysłów !
No jakbym dal omotke po samej piance to bym kolowrotka nie zalozyl do wedki hehehe
To jest uchwyt KSKSS
Napisano 13 kwiecień 2013 - 21:48
W sumie fakt ale szkoda , bo wyglądał by efektowniej. Ale moim zdaniem szło by zrobić tak aby wilk był syty a i owca cała , po prostu pierścień zamontowany w ruchomą część dać o włoś większej średnicy i omotkę dać w takim miejscu w jakim jest całość po dokręceniu kręciołka , chyba że to ma inną zasadę działania niż kdps to zwracam honor
Napisano 13 kwiecień 2013 - 22:34
DelTorO próbowałeś już jak rzuca seekerek lekkimi pstrągowymi wabikami (np.wobki 3-4g) bez ładowania kija porządnym wymachem .Myślę tu o rzutach typu ,,z pod kija" i bocznych w miejscach gdzie nie da się normalnie załadować kija,a wiadomo na psrągowej rzeczce to częsta konieczność. Pytam bo też myślę o seekerze (sp 754) i zastanawiam się nad uzbrojeniem...
Napisano 14 kwiecień 2013 - 13:11
DelTorO próbowałeś już jak rzuca seekerek lekkimi pstrągowymi wabikami (np.wobki 3-4g) bez ładowania kija porządnym wymachem .Myślę tu o rzutach typu ,,z pod kija" i bocznych w miejscach gdzie nie da się normalnie załadować kija,a wiadomo na psrągowej rzeczce to częsta konieczność. Pytam bo też myślę o seekerze (sp 754) i zastanawiam się nad uzbrojeniem...
Wprawdzie nie wobkami, ale rzucalem nawet mniejszymi glowkami jigowymi, calosc przynety od 1.5 do 2 g i przy takich rzutach 'spod' wedki bardzo ladnie katapultuje takie przynety, testy na zylce 0.16mm. Jeszcze musze porownac jak leca na troche grubszej zylce i pletce.
Narazie bardzo zadowolony, ale cos wiecej bede mogl powiedziec pewnie kolo czerwca, jak odbebnie juz 'troche' godzin nad rzeka
Napisano 17 październik 2013 - 22:09
Nowy projekcik
FA Vegter Boron SS8620-2
AUTORSKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
WZ RodsNapisany przez Wojtek Zwolski , 13 gru 2022 |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →