A tak na serio to chyba bede musial sie skusic na bolenia kiedys.... W Irl nie wystepuja, a z tego co widze wszyscy na tym forum maja bzika na punkcie boleni i boleniowek.
Nie wiem czy wszyscy na tym forum mają bzika boleniowego ...Ja mam -temat nie uleczalny ,jak dla mnie.
Melek, nie mówiłem ogólnie o chłopakach z forum(staram się nie uogólniać ,bo to jest nie do przyjęcia),tylko o kilku prostakach z Płocka i okolic ,którzy beretują ryby ,fotują się i wklejają na fora i mają czelność pisać że wypuszczone
Najbardziej lubuję się w Comie oraz (tutaj zazdroszczę Robertowi @Siwek i @Krystekwolf) Lao che i Farben Lehre, chyba codziennie byłbym na ich koncercie, szczególnie Lao Che ubóstwiam .
Tomek ,jak zrobisz mi pływaka jerka pomalowanego na oliwkę ,to poznam Cię z Hubertem Dobaczewskim(spięty)Znam dobrze jego i jego brata.
Ps.Ich matula uczyła mnie w szkole średniej,fantastyczna kobitka.
Jak złapię chwilę to podjadę do nich i jak będzie Hubert w chałupce to zrobię sobie z nim foto ,he he i wyślę Ci na koma,żebyś nie mówił że Krystek głupoty gada.Będą się śmiać jak cholera,powiem że dla fana Lao Che.
Użytkownik Krystekwolf edytował ten post 19 styczeń 2014 - 22:33