To kiedy beda zerowac na wylegu ?
No jak wylęg podrośnie trochę do 5 i 6cm tak żeby sie zgadzało z długością woblerów hehe więc chyba w lipcu już powinny sieczkę żreć.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 24 czerwiec 2014 - 20:47
To kiedy beda zerowac na wylegu ?
No jak wylęg podrośnie trochę do 5 i 6cm tak żeby sie zgadzało z długością woblerów hehe więc chyba w lipcu już powinny sieczkę żreć.
Napisano 25 czerwiec 2014 - 13:03
Dzisiaj ranek pracowity... ustawianie woblerów
A w przerwie ustawiania udało się jednego przechytrzyć na BB7 ekonom
Napisano 25 czerwiec 2014 - 13:25
Super, tylko czemu mnie tam nie ma?
Napisano 25 czerwiec 2014 - 13:28
Marcin miałem dzisiaj dryndnąć do Ciebie, woda już jest super na te "Twoje" rybki co gadaliśmy, możesz śmiało do mnie wbijać
Napisano 25 czerwiec 2014 - 16:27
Siemanko
Oj widzę swojego ,,tajniaka'' w ławicy ,tylko cicho bo to super tajne a jeszcze nie opatentowane
Napisano 25 czerwiec 2014 - 17:47
No Tomek niezłe stadko na strugałeś
Napisano 27 czerwiec 2014 - 14:16
Dostało się dyplomik za zajęcie 3 miejsca na 30 różnego rodzaju rękodzielników, spokojnie, byłem jedynym lurebuilderem hehe
Po imprezie pozostał mi fajny baner
Siatka pod balkonem jest oczywiście na bolenie... nie ma to jak świeży boleń dlatego trzeba go w siatce trzymać
Napisano 27 czerwiec 2014 - 16:39
Gratuluję
Napisano 27 czerwiec 2014 - 16:44
Dziękuję Janusz Za rok będzie I miejsce
Napisano 28 czerwiec 2014 - 16:39
Chyba trzeba będzie nazwę tematu zmienić ponieważ powstaje nowy model na Lipiec 2014 "Sandokan" 9cm. W zamyśle wersja pływająca oraz tonąca, myślę, że opaskowym sandaczom powinny się spodobać a i boleń nie pogardzić, na razie konstrukcja w fazie testów w lipcu będzie gotowa.
Użytkownik Tomek1988 edytował ten post 28 czerwiec 2014 - 16:40
Napisano 28 czerwiec 2014 - 16:49
Na sandaczówy to piszę się w ciemno
Użytkownik RUDI75 edytował ten post 28 czerwiec 2014 - 16:49
Napisano 28 czerwiec 2014 - 17:55
Sandokany będą ze sterem czy bez ?
Napisano 28 czerwiec 2014 - 18:57
Sandokany będą ze sterem czy bez ?
Mateusz sandokany będą ze sterem.
Napisano 29 czerwiec 2014 - 18:46
Tomek gratuluję III miejsca - jak się chce to można!!!
Napisano 29 czerwiec 2014 - 19:40
Bardzo podoba mi się wychodzenie na przeciw z takimi lokalnymi inicjatywami. Świetnie, że tam się pokazałeś i jeszcze wysoka lokata do tego. Gratulacje zasłużone, bo produkt jaki przedstawiłeś był raczej czymś nowym na takiej imprezie.
Napisano 29 czerwiec 2014 - 19:42
Tomku,
Fajne te bezsterowce jerki 9 cm. Mam jednak wrażenie, ze już takie ładne nie wrócą, szczupce się o to postarają chociaż wole jeziorowe pstrągi
Pozdrawiam,
Bujo
Napisano 30 czerwiec 2014 - 06:56
Tomek gratuluję III miejsca - jak się chce to można!!!
Dzięki wielkie Grzesiu
Bardzo podoba mi się wychodzenie na przeciw z takimi lokalnymi inicjatywami. Świetnie, że tam się pokazałeś i jeszcze wysoka lokata do tego. Gratulacje zasłużone, bo produkt jaki przedstawiłeś był raczej czymś nowym na takiej imprezie.
Dzieki, masz rację Robert moje woblery były pierwszym tego typu produktem na tej imprezie. Za rok wystartuję ponownie lecz tym razem bardziej przyłożę i zrobię wersję bardziej dla oka niż dla ryb z różnymi detalami (jak sie uda )
Tomku,
Fajne te bezsterowce jerki 9 cm. Mam jednak wrażenie, ze już takie ładne nie wrócą, szczupce się o to postarają chociaż wole jeziorowe pstrągi
Pozdrawiam,
Bujo
Bujo jeżeli szczupce będą je "gryźli" to te 11 warstw lakieru może faktycznie nie wystarczyć Daj znać z frontu czy faktycznie jerki im smakują
Napisano 30 czerwiec 2014 - 19:26
Dostało się dyplomik za zajęcie 3 miejsca na 30 różnego rodzaju rękodzielników, spokojnie, byłem jedynym lurebuilderem hehe
Siatka pod balkonem jest oczywiście na bolenie... nie ma to jak świeży boleń dlatego trzeba go w siatce trzymać
No gratuuuulaaaacje!!! Bardzo fajny baner Pozdrawiam.
Napisano 07 lipiec 2014 - 09:26
Na BB7 pierwszy rzut w przelewie w bocznym korycie ,oprócz tego jeszcze 4 sztuki, wszystko w dwie godziny, relaks po ciężkiej orce sumowej.
Napisano 07 lipiec 2014 - 10:39
siatka na bolenie a nad siatką to pewnie suszą sie woblery boleniowe w różnych kolorach ?!
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych