Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu masz odpowiedź

Ale to nie są Twoje wyroby? Chyba, że się mylę :unsure:

Czekam na info odnośnie pracy Twoich wyrobów - chyba, że jest wręcz identyczna.

Opublikowano

@Sukingad ile te duze ,na grubego zwierza WAZA? MIERZA??Pozdro ladna robota.

Mają po 8 i 9 cm a waga to ok 11 g.

Opublikowano

Dziś wobki przeszły pierwsze testy, udało się nawet nagrać filmiki. Jakość nie powala na kolana ale zainteresowani mogą podpatrzeć jak pracują. Śmigają jeszcze fajniej przy prowadzeniu na dłuższym dystansie ale nie miałem trzeciej ręki do nagrania ;)

Nr 1 mniejszy woblerek

Nr 2 wobler duży (ten miedziany na grubego zwierza :D )

Mniejsze woblerki schodzą do około 70 cm pod powierzchnię wody, większe głębiej ale nie testowałem ich zbyt długo bo nie miały kotwic. Na miedzianego i zielonego kropka trafiłem dziś okonka i szczupaczka niedomiarka.

• Like 2
Opublikowano
A mi zaswieciła sie taka mała lampka nad głową :mellow: niedługo coś opracuje na bolki i klenie :D w wersji 6 i 3,5 cm B)
Opublikowano

A mi zaswieciła sie taka mała lampka nad głową :mellow: niedługo coś opracuje na bolki i klenie :D w wersji 6 i 3,5 cm B)

No więc właśnie. Rzucałem nimi w warkocz i powiem Wam, że strasznie fajnie śmigają w wirach i na szybszej wodzie.

• Like 1
Opublikowano
cos powstało w wersji 3 cm i dzisiaj własnie sciągnąłem na to dwie wielgachne ukleje po 20 cm :lol: i jedna dużą rybke miałem na kiju mysle ze na bolki 6-7 cm bedzie ideał :huh:
  • Like 1
Opublikowano
Dla mnie zrobienie woblera 3 cm graniczy z cudem, ze względu na jego nieproporcjonalność do wielkości paluchów :lol: . wrzuć na forum zdjęcia wobka i podeślij link.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kolego w którym miejscu dajesz obciążenie?

Dzień dobry i nam jest miło powitać Cię w naszych progach ...