A plan na akcję Terrora Janusza jest następujący:
1, jerk:
2. crankbait:
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 08 marzec 2014 - 01:09
A plan na akcję Terrora Janusza jest następujący:
1, jerk:
2. crankbait:
Napisano 08 marzec 2014 - 01:27
Użytkownik Piotrek Sukingaad edytował ten post 11 marzec 2014 - 03:04
Napisano 08 marzec 2014 - 06:22
Napisano 08 marzec 2014 - 08:50
Przybędę z Januszami w kieszeniach (Padre, egzemplarz Twój ma dalej lepsze gwarancje integralności z przyszłym właścicielem niż Półwysep Krymski). Teraz tak- jeżeli ktoś z Was Koledzy życzy sobie woblera za frajer to oddam na spotkaniu 5 szt. (stery doklejacie sami) pierwszym osobom, które wpiszą się w wątku- pierwsza osoba ma prawo wybrzydzać najbardziej
Napisano 08 marzec 2014 - 09:49
Napisano 08 marzec 2014 - 09:55
Z chęcią zapoznam się z rękodziełem
Napisano 08 marzec 2014 - 12:39
Zaczynam żałować, że nie mogę dotrzeć xD
Napisano 08 marzec 2014 - 16:16
Użytkownik Piotrek Sukingaad edytował ten post 08 marzec 2014 - 20:34
Napisano 08 marzec 2014 - 17:30
A propos Twojego wcześniejszego wpisu - czasem zwyczajnie mi się pisać nie chce. Ze zwykłego lenistwa "podoba mi się", pardon, "lubię to" klikam. A że swoje lata mam i przyzwyczajenia z tym związane (czyt. - lenistwo), to zmieniać się nie mam zamiaru. Czasem napiszę, gdy coś mnie zafrapuje czy rozbawi, a czasem tylko z braku weny "lajknę". I trudno. Przyzwyczajaj się
Napisano 08 marzec 2014 - 18:42
Fajnie było pogadać, zobaczyć co tam w przepastnych i niezliczonych kieszeniach ukrywasz, dzięki za prezent i do następnego.
Napisano 08 marzec 2014 - 20:32
Użytkownik Piotrek Sukingaad edytował ten post 11 marzec 2014 - 03:06
Napisano 08 marzec 2014 - 20:34
Dagon- też Cię kiedyś oszwabię z przynęt (a jak się nadarzy okazja to z piwa też ;p). Póki co niech Ci służą jak najlepiej...
Polecam się
Napisano 08 marzec 2014 - 20:38
Użytkownik Piotrek Sukingaad edytował ten post 08 marzec 2014 - 20:49
Napisano 12 marzec 2014 - 21:42
Dziś otrzymałem do rąk własnych jerka wykonanego przez Piotra.
WOW!
Rzeźba - rewelacyjna Odlew zawiera tyle i tak drobnych szczegółów, że szczera zawiść mnie bierze. Ja takiej precyzji nie osiągnąłem nigdy. I tylko jedna drobna myśl nie daje mi spokoju - Piotr twierdzi, że ten wobler nie ma komory akustycznej, a ja słyszę grzechotkę jak w zabawce niemowlaka. Piotr się pomylił i wysłał mi innego jerka (nie "Terrora"), czy ja mam jakieś omamy słuchowe!
Gdy przyjdzie czas na zębate ryby, z przyjemnością spróbuję jakiegoś smoka złowić na moją nową zabawkę. Mam nadzieję, że będzieduuuży, a przynajmniej fotogeniczny
Napisano 12 marzec 2014 - 21:56
Napisano 12 marzec 2014 - 22:05
(...)Co do mojego prezentu od Ciebie- obiektywnie nie miałem lepszego wabia.
To na co Tyś dotąd łowił!?
A tak poważnie, to bardzo miłe, dziękuję. Uciekam stąd bo robi się słodkawo, a od słodyczy mnie mdli
Napisano 12 marzec 2014 - 22:14
Aj tam słodkawo, jakbym miał 20 szt. na stanie to wiem gdzie i co bym na nie kosił. A piszę co widzę bo się z wiekiem romantyzmu oduczyłem- z romantyzmu to mam kupla Romana- starego punkowca.
Użytkownik Piotrek Sukingaad edytował ten post 25 marzec 2014 - 21:51
Napisano 30 marzec 2014 - 20:33
Na dzisiejsze popołudnie zostałem przegnany z chałupy więc wyskoczyłem nad Wisłę trochę popykać swoimi woblerkami. Na pierwszy ogień poszedł Target Slim w wersji SDR, któy robiłem dla @slidera. Tonący z wąską dość zdecydowaną pracą. Na filmiku bierze trochę mułu jak ta krowa z kawału ale filmik, ten i następne, to szczyt moich umiejętności filmowo - akrobacyjnych. Okoliczności przyrody rzeki Wisły też nie sprzyjają wędkarskiej kinematografii na większych głębokościach- dlatego jest jak jest.
Następny Terror Janusz wersja żywiczno - piankowa, pierwsze odlewy poszły już do kosza ale zanurkowałem po nie i wziąłem na wiślane tortury. Test z kilkoma różnymi sterami, różnice pracy i zanurzenia dostrzegalne, pomimo kawy z mlekiem metr od brzegu. Na koniec ciekawostka tj. praca Janusza bez żadnego steru- oj będzie pykane na starej Narwi w maju
Kolejna przynęta bez steru na rozlewiska w maju. Masakrator skończony w "Święto Zmarłych" 2013
A tak będą wyglądać ukleje tonące. Wydłubałem dzisiaj nad wodą nożem otwór zalałem klejem termicznym i wstawiłem kółeczko łącznikowe na roboczo zamiast oczka. Uklejka popyla takim drobnym lusterkiem. Filmu nie ma bo mi się już nie chciało
20140330_173612.jpg 39,18 KB 12 Ilość pobrań
Napisano 30 marzec 2014 - 22:10
Piotrze.
Jak Twój wątek ma "żyć", jeśli zamykasz usta na dwa tygodnie!? Masz szczęście, bo chciałem Cię we wtorek budzić. Kopniakiem w cztery litery
A może to ja mam szczęście? Bo w kolejnych "Terror Januszach" oczy dałbyś kaprawe i zezowate, a jęzor krzywo wklejony, image mi skutecznie psując
Napisano 30 marzec 2014 - 22:16
Przestój wymuszony został choróbskiem (w ost. części filmiku z Januszami słychać moje płuca a'la Lord Vader ). No i kotem, który się u nas zadomowił- otrucie go pierwszego dnia byłoby podejrzane, a tak już wytyczyliśmy sobie granice i jest z górki
edit.
I dzięki, że "budzić" chciałeś we wtorek nie w poniedziałek
Użytkownik Piotrek Sukingaad edytował ten post 30 marzec 2014 - 22:17
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych