Ja również, tyle, że potrzeba cierpliwości. Po jakimś czasie ona nagradza, gdy otwiera się stare, zakurzone księgi...
Love-Bait
#2601 ONLINE
Napisano 12 październik 2017 - 06:35
- Hesher lubi to
#2602 OFFLINE
Napisano 12 październik 2017 - 17:46
- woblery z Bielska, peekol, Kaszub Bait i 3 innych osób lubią to
#2603 OFFLINE
Napisano 15 październik 2017 - 17:51
Panowie, komu byłem dłużny woblery, to już prawie nie jestem. Będziemy się liczyć ale to już nie dzisiaj bo jeszcze mam sporo roboty. Na zdjęciach trochę nowości, Terror Janusz w nowym deseniu fire tiger, ktory prawdopodobnie wejdzie na stałe, poza tym nowy kolor Enigmy Cat Toy, niebiesko czarny (już gryziony) i większy model Enigma Big Cat. Na ostatnich dwóch zdjęciach Enigma nr 4, nowy model, który wejdzie na stałe.
- guciolucky, Popej, woblery z Bielska i 10 innych osób lubią to
#2604 ONLINE
Napisano 15 październik 2017 - 20:13
Jaka waga Big Cat ? I od kiedy będą dostępne, (po wyprawie)? U mnie wypad sobotnio - niedzielny w moje strony to dobre wygrzanie w saunie i wypad nad wodę, teraz było krótko. Salamandra była gryziona
#2605 OFFLINE
Napisano 15 październik 2017 - 20:23
#2606 OFFLINE
Napisano 16 październik 2017 - 08:21
Ocho. Jak taka duża w ciekwaych kolorach to na Wisełce za wąsaczem chętnie pochodzę z nią.
Przydałyby mi się ze 2 jeśli wiesz co mam na mysli
Użytkownik Epidares edytował ten post 16 październik 2017 - 08:51
#2607 OFFLINE
Napisano 16 październik 2017 - 08:33
OK ale to już wszystko po Dadaju bo mam tylko dwie sztuki na wyjazd (były 3 ale jedna poszła w 1 rzucie ) Za parę chwil będę do Was pisał ws. dotychczasowych zamówień.
- Epidares lubi to
#2608 ONLINE
Napisano 16 październik 2017 - 12:15
Mocniejsza linka potrzebna niż zastosowana przez Ciebie, czy trzeba popracować nad techniką wyrzutu? A może jakiś system katapultowania zaproponujesz ? Jakiś trebusz lub onager
#2609 OFFLINE
Napisano 16 październik 2017 - 12:26
Linka była ok, nówka sztuka 0.23 mm, przypon się okazał za slaby na ten gabaryt.
#2610 OFFLINE
Napisano 17 październik 2017 - 17:07
#2611 OFFLINE
Napisano 17 październik 2017 - 20:21
Niedźwiedzie, mam dla Was dobre losowanko
Zbieram się od jakiegoś czasu do napisania tego posta ale cały czas mi coś wypadało, a moralniak urósł do gigantycznych rozmiarów . Sprawa wygląda tak:
trzeba pomóc w leczeniu kota Kubusia, który jest biednym sierściem i jakoś średnio idzie zbiórka na jego leczenie. Kubuś jest podopiecznym Vivy wymagającym kompleksowego i kosztownego leczenia dlatego postanowiłem, że mu pomożecie
Tutaj kilka wyciskaczy łez na fotkach i link do strony Fundacji:
https://www.ratujemy....pl/biednykubus
Oczywiście nic za darmo. W zamian mam dla Was zestaw sześciu jerków, znanego wielu z Was Terrora Janusza. Wobler ma świetne właściwości użytkowe, jest lotny i można nim łowić zarówno w rzekach i wodach stojących, poza tym złowił już wiele ryb różnych gatunków, w tym bolenie, ładnego suma, sandacze, masę okoni i szczupaków. Dodatkowo w zestawie są dwa desenie, których nie ma w standardowej ofercie, karaś i jerk z fluo celownikiem. Foty są jakie są natomiast same jerki są wykończone tip top i polecą do kogoś z Was uzbrojone.
Cały zestaw jest warty 150 zł.
Co trzeba zrobić:
Wpłacacie 30 zł na zbiórkę dla Kubusia i wpisujecie swój nick z jerkbaita w podpisie przelewu.
Tutaj link do formularza przelewu.
Jeśli ktoś ma nieodpartą potrzebę serca może wpłacić więcej, 3 dyszki to minimum. 31 października wylosuję osobę, która stanie się szczęśliwym posiadaczem zestawu i prześlę jerki na wskazany adres priorytetem, zapraszam też wszystkich mieszkających za granicą do udziału, doślę przynęty w każde miejsce na swój koszt. Póki nie osiągniemy chociaż tych 150-200 zł proszę o podbijanie tematu, żebyśmy nie stanęli na jakiejś haniebnie niskiej kwocie.
Za 3 dyszki macie kompletny zestaw na każde jesienne warunki pogodowe. Właśnie taki stosowałem z powodzeniem w zeszłym roku. Warto
Użytkownik Hesher edytował ten post 17 październik 2017 - 20:35
- Karol Krause, guciolucky, Piotr Gołąb i 3 innych osób lubią to
#2612 OFFLINE
Napisano 17 październik 2017 - 20:28
Gdzie te money money należy wpłacić? Bo lekko niejasno w temacie.
- Hesher lubi to
#2613 OFFLINE
Napisano 17 październik 2017 - 20:29
Na stronie, po prawej przy pierwszym zdjęciu jest przycisk "wesprzyj", tutaj link do formularza przelewu:
https://www.ratujemy...us/koszyk/dodaj
Użytkownik Hesher edytował ten post 17 październik 2017 - 20:30
- Dano. lubi to
#2614 OFFLINE
Napisano 18 październik 2017 - 09:46
Poszło
- Hesher lubi to
#2615 OFFLINE
Napisano 18 październik 2017 - 13:34
Wpłacacie 30 zł na zbiórkę dla Kubusia i wpisujecie swój nick z jerkbaita w podpisie przelewu.
Tutaj link do formularza przelewu.
Jeśli ktoś ma nieodpartą potrzebę serca może wpłacić więcej, 3 dyszki to minimum. 31 października wylosuję osobę, która stanie się szczęśliwym posiadaczem zestawu i prześlę jerki na wskazany adres priorytetem, zapraszam też wszystkich mieszkających za granicą do udziału, doślę przynęty w każde miejsce na swój koszt. Póki nie osiągniemy chociaż tych 150-200 zł proszę o podbijanie tematu, żebyśmy nie stanęli na jakiejś haniebnie niskiej kwocie.
Za 3 dyszki macie kompletny zestaw na każde jesienne warunki pogodowe. Właśnie taki stosowałem z powodzeniem w zeszłym roku. Warto
Wpłacone.
Wpłacamy! W słusznej sprawie
- guciolucky i Hesher lubią to
#2616 OFFLINE
Napisano 18 październik 2017 - 16:52
- maicke82, pomelo (maciekd) i Bułka lubią to
#2617 OFFLINE
Napisano 20 październik 2017 - 10:15
Może warto dać info w osobnym wątku?No Panowie działać! Do zgarnięcia fajny zestaw w cenie 2 paczek fajek i przy okazji pomożecie cierpiącemu zwierzakowi
- Hesher lubi to
#2618 OFFLINE
Napisano 25 październik 2017 - 04:54
- Piotrek Milupa, Popej, woblery z Bielska i 8 innych osób lubią to
#2619 OFFLINE
Napisano 25 październik 2017 - 05:31
- Hesher lubi to
#2620 OFFLINE
Napisano 25 październik 2017 - 05:35
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych