Ale to nie taka przynęta jak mi ostatnio podesłałeś, tam dalej jest film z woblerem, na którym się wzorowałem.
Love-Bait
#3441 ONLINE
Napisano 12 grudzień 2019 - 11:13
#3442 OFFLINE
Napisano 12 grudzień 2019 - 13:02
Wiem, wiem, ale bardzo mi ta praca odpowiada. Jeśli jest taka jak na filmiku, to chciałbym cóś takiego mieć u siebie .
#3443 OFFLINE
Napisano 12 grudzień 2019 - 19:44
#3444 ONLINE
Napisano 12 grudzień 2019 - 19:55
- Bułka lubi to
#3445 ONLINE
Napisano 24 grudzień 2019 - 21:24
Takich i większych Wam życzę na wędkach, a tym co na końcu zestawu to już się Pjoter zajmie. Wesołych Świąt!
- atb69, PETEREK, ark70 i 7 innych osób lubią to
#3446 OFFLINE
Napisano 22 styczeń 2020 - 16:16
Po tygodniach uzgodnień i negocjacji, po godzinach spędzonych przed komputerem na śledzeniu przesyłki - a Piotrek nie podał numeru przesyłki, więc musiałem wpisać losowy numer Po pościgu za listonoszem, który okazało się, że wędkuje i lubi cudze przynęty, po wielu innych perypetiach, których nie mogę tu opisać, bo do wątku zaglądają osoby niepełnoletnie, mogę powiedzieć, że mam swoje Pokemony. Sezon 2020 będzie pod szyldem LoveBait
Stadko enigmatycznych:
2.jpg 27,11 KB 23 Ilość pobrań
Stadko dżerkowatych:
1.jpg 49,1 KB 23 Ilość pobrań
Dzięki Pjoter
- Hesher, peekol, Goliat i 2 innych osób lubią to
#3447 OFFLINE
Napisano 23 styczeń 2020 - 11:22
Ło Panie, Normalnie więcej niż uzbierałem Piotrowych rzeczy przez 2 lata. No, ale część w rzece została
- Bułka lubi to
#3448 OFFLINE
Napisano 23 styczeń 2020 - 11:44
Okazuje się, że niewiele mniej miałem w pudełkach Dzisiaj układałem Enigmy, Cat Toye, Krąpiki, Grady i inne gady i zorientowałem się, że jakieś 70% moich przynęt jest od Piotrka
- Hesher lubi to
#3449 ONLINE
Napisano 23 styczeń 2020 - 12:14
Tomek była kolejna wyprzedaż na kilogramy Myślę, że zawstydziłem Pekińczyków ceną zestawu. W tym roku pewnie ze dwa-trzy też wyjdą. Wczoraj robiłem testy agrafek, XS-kę chyba wszyscy widzieliście, 11 kilogramów łyka jak zła, dopiero po 3 naciągu puściła między 18 a 20 kg. Następnie nakręciłem boleniową M7 i też wrzuciłem na test, waga nie wytrzymała Filmik z testu XS-ki w wątku garażowym.
- Bułka i S.N. lubią to
#3450 OFFLINE
Napisano 23 styczeń 2020 - 12:55
Gdybym wiedział, że to na kilogramy to brałbym bez stelaży i obciążenia
#3451 ONLINE
Napisano 23 styczeń 2020 - 13:07
Niektórzy dociążają wyroby wodą, ja się nie pier.olę i od razu pcham ołów do środka
- Bułka lubi to
#3452 ONLINE
Napisano 26 styczeń 2020 - 20:03
Enigma KR wersja pływająca. Krąpik to nieco zaniedbany model z zeszłego roku. Łowił okonie i bolenie ale nie zdecydowałem się go wypuścić do oferty bo chciałem najpierw sam go dobrze sprawdzić. Wersja pływająca, jak widzicie pracuje miodzio, dodam że pierwsze 3 przeciągnięcia są z prądem
- Jozi, ark70, Piotr Gołąb i 7 innych osób lubią to
#3453 OFFLINE
Napisano 27 styczeń 2020 - 14:15
- Hesher lubi to
#3454 OFFLINE
Napisano 27 styczeń 2020 - 14:35
Bedą pływające enigmy dostepne w tym roku Piotrze? Inne modele tez beda w wersji plywajacej?
O to to, też miałem pytać Praca miodzio
To te na nocne łowy?
Przydał by się Piotr katalog Enigm. Natrzaskałeś tych modeli - jakieś e, jakieś kr, cat toye, big toye, whiplash... kto się w tym połapie?
- Hesher lubi to
#3455 ONLINE
Napisano 27 styczeń 2020 - 17:52
Bedą pływające enigmy dostepne w tym roku Piotrze? Inne modele tez beda w wersji plywajacej?
O to to, też miałem pytać Praca miodzio
To te na nocne łowy?
Przydał by się Piotr katalog Enigm. Natrzaskałeś tych modeli - jakieś e, jakieś kr, cat toye, big toye, whiplash... kto się w tym połapie?
Będą Najpóźniej do Garaża przygotuję pływające Krąpiki i może M1 czy tam M2 (sam się gubię), tego bardziej gabarytowego. Wobler już miał być rzucany "na taśmę" ale szanowny OM PZW w tym roku zmienił wykładnię "Zakazu 5cm+" i trzeba było przepracować korpus, z dużym plusem dla przyszłych posiadaczy bo będzie można łowić na jedną kotwicę do maja, a jest domontowane oczko, które nie zwiększa długości przynęty i już w maju można sobie wobler dozbroić.
Katalogu nie będzie bo jak sami zauważyliście jest tego dużo, a o niektórych przynętach nawet nie wiecie. Pierwsze z brzegu wczorajsze, E3 pływająca i taki ziutek jeszcze nawet bez nazwy.
- Bułka i S.N. lubią to
#3456 OFFLINE
Napisano 27 styczeń 2020 - 23:07
Katalogu nie będzie... Do Garażu w Stolycy kawałek drogi...
Eeeech, same złe wieści
Trzeba będzie na priv uderzać, może coś się załatwi
#3457 OFFLINE
Napisano 27 styczeń 2020 - 23:31
… zepnij się Kolego, Najlepszy Garaż to przedwiośnie. PKP nie zapowiada podwyżek biletów, więc na weekendowym dasz radę. Spotkanie na GS i z Towarzystwem z JB jest warte więcej niż pieniędzy...
- S.N. lubi to
#3458 OFFLINE
Napisano 27 styczeń 2020 - 23:37
I samego Hesher - a na żywo zobaczysz ! Może nawet pozwoli sobie na foto ... ? I to za darmo
#3459 ONLINE
Napisano 28 styczeń 2020 - 05:09
Katalogu nie będzie... Do Garażu w Stolycy kawałek drogi...
Eeeech, same złe wieści
Trzeba będzie na priv uderzać, może coś się załatwi
Nie ma co smutkować. Po Garażu jeszcze kawał czasu do sezonu i myślę, że tak zupełnie ogołocony z przynęt nie będę. Dopiero od maja dostęność spadnie, jak ruszę w grądy z kopyta
#3460 ONLINE
Napisano 28 styczeń 2020 - 21:02
Janusze po raz pierwszy w takim deseniu. Przy lepszym świetle po lakierowaniu cyknę dokładniejsze zdjęcia. Na Garaż może przyszykuję jeszcze jedną niespodziankę związaną z tym jerkiem. Stay tuned!
- guciolucky, malinabar, Piotr Gołąb i 5 innych osób lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych