Gratulacje pierze lubia bo jak takich ladniutkich kogutow nie lubic :-)
Łukasz wstaw swoje wobki pochwal sie tymi cacuszkami :-) zakladaj temat bo masz co pokazac hheeh czekam i pozdrawiam :-)
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 14 sierpień 2013 - 21:38
Gratulacje pierze lubia bo jak takich ladniutkich kogutow nie lubic :-)
Łukasz wstaw swoje wobki pochwal sie tymi cacuszkami :-) zakladaj temat bo masz co pokazac hheeh czekam i pozdrawiam :-)
Napisano 20 sierpień 2013 - 12:31
Witam kolegów za namowa Kamila oprócz pierza zaczołem troszke z wobkami,Sami oceńcie .
Napisano 20 sierpień 2013 - 12:41
A to moje sumiaczki ,,GIZMO'' nad nimi mi troszke zeszło .Waga 25 i 28gr dwa rodzaje sterów jeden fajnie zawija dupką a drugi zawija nieregularnie .Wykonane z żywicy ster 3mm.
20130812_184356.jpg 40,32 KB 102 Ilość pobrań
Napisano 20 sierpień 2013 - 12:49
no bracie! GIZMO jest z deche - chociaz jesli faktycznie wobek sumowy to z brzusznego uszka bym zrezygnowal - chyba ze sluzy ono do ew dodatkowego dociazenia - zakladajac ze wobek to zniesie bez szkody dla pracy...
efekt koncowy bardzo ok - jedyna rzecz do ktorej bym sie przyczepil to male oczka na dupce (powazne uzbrojenie pod suma wymaga nieco miejsca)- choc to moze byc tez kwestia ujecia / fotografii.
Napisano 20 sierpień 2013 - 16:40
A to moje sumiaczki ,,GIZMO'' nad nimi mi troszke zeszło .Waga 25 i 28gr dwa rodzaje sterów jeden fajnie zawija dupką a drugi zawija nieregularnie .Wykonane z żywicy ster 3mm.
Wkoncu wstawiles swoje gremliny hhehhh jak dla mnie extra robota wszystko gra ,materialy uzyte w wobkach najwyzsza jakosc...... zreszta u Łukasza nie ma lipy hhehe co do oczek to troche gadalismy na ten temat tez myslelismy czy nie za male ale skoro wejdzie tam kolko odpowiedniej wielkosci i jakosci dla wacholi oraz kotwiczka i beda sobie swobodnie dyndaly to czy wieksze potrzebne??? Wobki na bank beda zbrojone w 1 tylnia kotwiczke
oczywiscie pozdro dla tworcy :-) jeszcze tylko pokaz te ryby ktore gizmo zrobil w ciula hheeh
Napisano 20 sierpień 2013 - 20:40
Dzięki ,dzięki.Milo słyszec.Cos się jeszcze popoprawia i bedzie ok.Najważniejsze żeby do przodu.
Napisano 20 sierpień 2013 - 20:47
O to chodzi heheh za wiele juz nie trzeba poprawiac od razu wskoczyles na wysoki poziom :-) tylko z tymi grzechotkami ogarniesz i bedzie wszycho:-) no i oczywiscie wstawiaj foty na biezaco :-) pozdrowionka
Napisano 01 listopad 2013 - 08:13
DSCN0127.JPG 94,99 KB 1 Ilość pobrańTo nowy RJOBI9 pod bolka i sandacza z innym obciążeniem.Stelarz po całości ,żywica.
Użytkownik kuru edytował ten post 01 listopad 2013 - 08:17
Napisano 01 listopad 2013 - 15:13
No wkoncu Łukaszu wkoncu to ta konstrukcja zrobiona z ...... tego co gadalismy? gizmiaki pokaz bezsterowy bedzie czy jakis sterek dostana?
Napisano 01 listopad 2013 - 16:12
Riobi9 za.......... zajefajny . W ogóle to co Łukaszu tworzysz musi się podobac, wielkie graty.
Napisano 01 listopad 2013 - 21:27
Napisano 01 listopad 2013 - 21:33
Tych bolenióweczek to muszę kilka przygarnąć, rewelacja. Jakimi kolorkami Łukaszu lakierowałeś?
Napisano 01 listopad 2013 - 21:49
oczywiście Marcinie,jak w pracy zrobi sie troche luzniej to pare do ciebie poleci ,a akiery to te od ciebie plus cos sam razem pomieszałem.
Napisano 01 listopad 2013 - 21:58
No nie sądziłem że lakierami ode mnie można taki efekt osiągnąć. Jak do pracy wrócę ( w grudniu ) to też sobie kilka ogarnę. Na razie u mnie sucho .
Napisano 02 listopad 2013 - 12:39
DSCN0136.JPGA to mała partyjka jeszcze tylko stery i testy.
Ciekawy kształt i design ,szczególnie ten najbardziej po prawej .Pływaki ,tonące ?
Napisano 02 listopad 2013 - 13:33
DSCN0115.JPG 43,38 KB 1 Ilość pobrańWszystkie zrobione pod bolka,tonące ale z obciążeniem pokombinuje.Będa takrze sd, potęcjał jest duży,Dzięki za miłe słowa.
A to TONEGO Raptor byla surowka,moje obciazenie,malowanie i wklejony stelaz po calosci.
Napisano 02 listopad 2013 - 19:09
Łukasz rozkreciles sie na dobre juz chwalilem cie telefonicznie ale oficjalnie tez musze... no potestujemy nowe konstrukcje juz sie doczekac nie moge jak obejrze rekoma pozdrowki
Napisano 07 listopad 2013 - 23:26
Łukaszu doszly wobki i nie moge sie napatrzec na nie :-) gizmo wymiata zdjecie w najmniejszym stopniu tego nie odzwierciedla..... a co pokaze woda hmmmm musimy poczekac ale w sobote zwoduje i napisze o jego pracy wizualnie pozamiatales ciesze sie ze tak sie rozkreciles a wiem ze to nie koniec twoich propozycji...... pozdrowionka ja tez dla ciebie podszykuje kilka opcji
Napisano 21 marzec 2014 - 20:33
Witam , to taki nowy projekcik ''GARBATY '' drobna akcja długi 80 waga 16g mysle ze bolkom sie spodoba
DSC_0002.JPG 78,56 KB 3 Ilość pobrań
Napisano 21 marzec 2014 - 20:49
eeee widze ze wkoncu sie wzieles za robote
garbaty fajnnie sie prezentuje ciekawe jak chodzi w wodzie
w tyg moze potestuje te ktore mi podeslales ostatnio
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych