Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym poznać wasze ogólne opinie na temat tego mulitika: http://www.spinn.pl/product_info.php?cPath=991_646_778&p roducts_id=2170&osCsid=bd52dfd9a2eaac4c6713b94928fc9716

Może ktos go dłuższy czas używa? ;]

Fajny, dobry młynek do przynęt od 15-20g w górę.

Polecam zwłaszcza dla osób początkujących, którzy nie chcą wydać za dużo na początek.

Ciekawa zaleta to dwie szpule (płytka oraz głęboka) oraz gwarancja na 5 lat

Osobiście takiego właśnie używałem. Rzucałem nim przynętami od ok. 8g. (brak zbytnio komfortu, ale da się) do jerków 50g (przy jerkach bardzo miła obsługa)

Jeśli masz jakieś konkretne pytania - wal śmiało, postaram się odpowiedzieć

Opublikowano

W tekście tym został opisany ciężko działający przycisk zwalniający szpulę.

Spostrzeżenie to mnie zaskoczyło, gdyż w moim egz. czegoś takiego nie zauważyłem

Więc albo chłopacy otrzymali jakiś trefny model, albo defekt ten został wyeliminowany w późniejszych, ulepszonych konstrukcjach

Opublikowano

@Szymus S zobacz na ten czy jest to taki sam jak twój?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=262260094

Wygląda na tego samego

Tylko opis trochę zabawny, np.: Przekładnia wykonana ze stopu Marine Bass - niezniszczalna

Sam piszę dużo artykułów o urządzeniach przemysłowych, którymi zajmuję się w pracy, więc takie opisy zawsze mnie rozkładają na łopatki :lol:

Jakby ktoś zaserwował automatykowi tekst, że coś jest niezniszczalne - szybko znalazłaby się prasa, która by tą teorię zweryfikowała :mellow:

Jednak abstrakując od wodotrysków z opisu, jest to dobry, przyzwoity multik. Tak jak już pisałem, wygodnie się nim rzuca od 15-20g. Fajna zaleta to właśnie te dwie szpule (uwaga: w opisie na allegro nie ma ani słowa o dwóch szpulach): jeden multik, a możesz nawinąć sobie 2 różne linki i używać go do szerokiego arsenału przynęt.

Jak będziesz w okolicy wawy, a ja jeszcze będę miał tego swojego, daj znać, to możemy się umówić: porzucasz sobie z niego i sam go ocenisz